2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar servikal yapıda kistik yapı gördü doktorum izleriz dedi ne olduğunu tam anlayamadım polikistik overla alakalı bişey mi fikri olan varmı?
Hiçbir fikrim yok ama içini şöyle rahatlatmak isterim bir arkadaşımın 3-4 tane kisti vardı gebeliğinde ve ona rağmen çok şükür sağlıklı bir doğumu oldu

Selam kızlar herkes iyidir umarım, gerçi bu ortamda ne kadar iyi olunursa. Yaklaşık 1 haftadır resmen hissediyorum minnoşumu, kızımda da bu zamanlarda hissetmiştim :) ama çok hafif hafif ve çok sık değil. Az kaldı heran hissetmenize inş. Pazartesi sonunda doktora gideceğiz. Dörtlü tarama yapılacak ama kan verme kısmı yapılmayacak. 2li yaptıramadığım için 4lüdeki kan testi daha kafa karıştırıcı sonuçlar verebiliyormuş. Gün yaklaştıkça hem sabırsızlanıyorum hem geriliyorum. Özel muayaneye gideceğim halde tedirginim. Bir yandan da cinsiyet öğreneceğiz yeni telaşlar başlayacak bunun için heyecanlı ve ümitliyim. Hastalıkla ilgili de artık ne zaman bitecek düşüncesinden vazgeçtim, sanırım umudum kalmadı ve evde kalmaya alıştım. Havalar ısınınca nasıl olacak en büyük korkum o. Rabbim sonumuzu hayretsin

Merhaba canım dediğin gibi bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyiz ben daha hareketlerini net bir şekilde hissedemedim bi sızı gibi hisediyorum veya gaz varmış gibi hissediyorum ama bebek hareketleri mi bilmiyorum ama olsun sağlıklı olsunda geç hissetsem de olur bende 2 hafta sonra detaylı ultrason için gidicem özel muayenesi olan bi yere gidicem ama dediğin gibi yinede çok tedirginim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

Slm kizlar bugun idrar verdim sonunda. Lokosit fln cikmadi ama eritrosit yani kan 46 cikmis. Dr a gonderdim sonucu bekliyorum ama neden olur hic anlamadim. Lokosit olsa idrar yolu enfeksiyonu dicem ama o da yok. Kan neden olur

Kızlar selam ben de dün doktora gittim artık özele bebeğimi de gördüm sonunda 17.haftada ama bizimki bagdas kurup oturur pozisyonda olduğu için doktorum bı turlu göremedi tam bı ay önce de gitmiştim o zamanda oturuyordu

kızlar mwrhaba 16 haftadayım nefes daelıgı yasıyorum sızlerde oldumu oluyomu en yfak bı ıste nefes nefese kalıyoeum nu normalmı salgın var malum korkuyorumda sızler yasadınızmı yasıyomusunuz
Canım bende aynı öyleyim üstümü giyinirken bile dinleniyorum arada

Hastaneye boş yere tekrar tekrar gitmek de istemiyorum ama 2 hafta beklemek de ağır geliyor... 8 hafta sonra görmüş olacağım bebeğimi, nasıl dayanıyorsunuz görmeden lütfen bana da söyleyin çok gerginim...
Bende en son 12. Haftamda gittim ve 20. Haftamda gitmeyi düşünüyorum bir sonraki randevuma benimde 8 hafta olmuş olacak. Bende çok gerginim, beklemesi zor geliyor, sürekli iyi mi acaba diye düşünüyorum. Beklemek zorunda olmak çok zor. Dua ediyorum bol bol elimden başka bir şey gelmiyor

Kızlar ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?
Ben de nasip olursa tutmayı dusunuyorum ınsallah.doktoruma sormuştum 2.trimester olduğu için tutabilirsin ama hergün olmazsa iyi olur demişti çünkü susuz da kalmamamız gerektiği için.hayırlısı bakalım sorun olmaz inşallah

kızlar konu dışı olacak ama bir öneri istiyorum. artık demin tastik ettim elimde silemiyorum yerlerimi

şu yeni çıkan ucu dikdörtgen paspas şeklinde olan yer silme aletlerinden kullanan var mı? hani sıkma aparatı da olanlardan. kullanan varsa önerir mi? kullanışlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…