2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dikdörtgen paspasım var. Rahat Kullanamıyorum. Sıkma aparatım da sıkması yıkaması sıkıntılı oluyor. Aparatla belki rahat olur. Ama ben yine de yuvarlak paspasları tercih ederim.

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı ben bakan afp diye bir test yapıldı aranızda yaptıran varmıydı açaba

Kızlar ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?
Ben düşünüyordum ama 9 saatten fazla oruç tutmak tehlikeli olabilirmiş oruç turuyorken kan akışı yavaşlıyormuş bu yüzden de bebek tüm organlarına kan akışı sağlıyamıyabiliyormuş tabi doktorunuz daha iyi bilir ama ben artık tutmayı düşünmüyorum bebeklerimiz sağlıklı olsunda yine tutarız inşAllah

Slm arkadaslar nasilsiniz benim kanamam durdu ama kahverengi lekelenmeler devam ediyor kalmiyorum yerimden esim yapiyor herseyi 4 yasinda da bir kizim var annemle goruntulu konustuk bugun beni ruyasinda gormus aglamamak icin kendimi zor tuttum soylemedim anneme Allah bana ve hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bugun dogum yaptim dedigimiz gunleri gostersin

Dikdörtgen paspasım var. Rahat Kullanamıyorum. Sıkma aparatım da sıkması yıkaması sıkıntılı oluyor. Aparatla belki rahat olur. Ama ben yine de yuvarlak paspasları tercih ederim.

şu modeli gördüm araştırırken. bayağı kullanışlı geldi gözüme. maalesef yuvarlak başlıklı olanlardan hiç memnun değilim. iyi temizlemiyor gibi geliyor bana. elimle siliyorum o yüzden ama yapamıyorum artık. sizinki bunun gibi mi?

Bundan değil benimki. Dikdörtgenler çok büyük dar yüzeyleri temizleyemiyorum benimkiyle. Bunu bilmiyorum.

Canım geçmiş olsun lekelenmelerin sebebi neydi ? Benimde var kanama alanı olduğu için benimki

Ayrıntılı ultrasona girecek olanlar İstanbul Anadolu yakası nda uygun fiyatlı yapan yerler olarak tavsiyeniz var mı çok pahalı özeller

Geçen biri yorum yapmış Maltepe tıp merkezini önermiş ben de aradım 310 tl dedi şuan duyduğum en uygun fiyat bu, 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım

Geçen biri yorum yapmış Maltepe tıp merkezini önermiş ben de aradım 310 tl dedi şuan duyduğum en uygun fiyat bu, 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım
Kime gittiğini yazmış mıydı? Çünkü kadın doğum bölümüne baktım 3 doktor var ama hiçbiri perinatolog değil..

Canım geçmiş olsun lekelenmelerin sebebi neydi ? Benimde var kanama alanı olduğu için benimki
cok tesekkurler kanama alani yokmus Bende pilesanta iyimis bebek saglikli zaten su zamana kadar bi aksilik yoktu kendi dok gorunucem tekrardan virusten dolayi ultrason merkezli kapali pazartesiye kadar acil birsey olursa hastaneye tekrar ins olmaz hastaneye gitmek istemiyorum

Çok şükür bebek sağlıklıysa inşAllah olmaz diken üstünde olmak çok zor bu süreçte hele ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…