2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bana da öyle bir şey lazım sanırım. Sildim ciddi anlamda aşırı kuru. Özellikle karnım kuru bir toprak görünümünde ve pul pul.aktardan mi aldınız kakao yağını?
Genelde aktarlarda bulunuyor, kuru yemiş satan yerlerde de oluyor. Çok güzel nemlendiriyor canım.

2. Bebekleri ne zman hissetiniz kizlar ya. Dr a gidemiyoruz Inslalah bebeklerimiz iyidir bizimledir
Bugün 16+1im. 3 gündür hissediyorum sanırım. Yani hissettiğim şeyden emin olamıyorum. Ama büyük ihtimal bebek tatlı bişey yedikten sonra dikkatini hislerini vererek anlamaya çalış. Ben öyle yaptım

Aminn canım aminnn kanamam iki kere oldu sonra hep leke olarak devam etti 6haftadan beri devam ediyor
Benim 5. Haftadan 14. Haftaya kadar hiç durmayan kanamam oldu öyle birkaç damla da değil baya regl kanaması gibi 15. Haftada kanama alanı bitti o yüzden korkma ve üzülme geçecektir inşallah sadece doktorunun verdiği ilaçları düzenli kullan

Ben kullanıyorum bir tarafta yıkayıp bir tarafta sıkılanlardan çok memnunum tavsiye ederim

Ayy çok sağol canım içimi rahatlattın istirahat edip ilaçları kullanıyorum inşAllah atlatırım bende

Canım ben 11.haftamda Demir ilacına başladım nasıl 20.haftadan önce gerek yokmuş şaşırdım
Valla bende şaşırdım, her doktorun uygulaması farklı oluyo demekki. Ama zaten ben ilaç içebilecek durumda değildim bulantılardan. Yeni yeni kendime geliyorum. Siz sadece demir hapımı içiyosunuz ? Vitamin verdi mi dr ?

merhaba kızlar ben 16 haftalık gebeyım benım gogsumden yukarı bı yanma cıkıyo mıdedenmı bılmıyorum o yanma bogazıma kulaklarıma kadar bıle gelıyo cok can sıkıcı bı durum nefes alırken gogsum acıyo sankı bu reflu olurmu acaba yoksa baska bıseymı hastaneyede gıdemıyorum salgın car acaba dıhorum vırusmu kaptım Allah korusun ne okur cevap verın panık atagım

Bende de var bu durum bende ilk çok korktum ama mide yanması sanırım genelde yemekten sonra oluyo bende

mide yanmasıysa bu zaten bu 2.trimestrın gelişmelerinde normal olduğu yazıyo. Gün gün sizde ve bebeğe neler olabileceğini neyin normal neyin anormal olduğunu yazan uygulamalar var takip ederseniz daha bilinçli geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…