2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba Hanımlar, bugün kontrolüm vardı ferritin düşük çıktı, ayrıca kalsiyum da. O kadar dikkat ediyorum canım sıkıldı. 16 dan beri demir ilacı kullanıyorum.. Bi de tsh 3,70. O da yüksek.. Tsh için ilaç kullanan var mı aranızda 25 mg kullanıyordum sabahları aç karnına aslında. Özellikle tsh için ilaç kullanan varsa kaç mg kullanıyor yazabilirseniz sevinirim

Ben de ilk gebeliğimden beri kullanıyorum, L Thyrox 50 mg. Hamilelikte önemli tsh, o yüzden benim de arada kandan kontrol ediliyor doz ayarlaması için.

Canım bence hissediyosundur ama ayırt edemiyorsundur. İçin ferah olsun daha yakın zamanda kız arkadaşımda senin zamanlarındandı endişe ediyordu hiçbir sıkıntı yokmuş. Kimi geç hissedebiliyor kişiden kişiye göre değişebiliyor.

Eve destek alamadığım için kullanıyorum ama içine siniyomu hayır olduğu kadar artık diyorum.

Aa bu arada benimkinin kafasıda yuwarlak, dikdörtgen çok zor olur. Her seferinde bezini çıkar yıka falan

Ayrıntılı ultrasona girecek olanlar İstanbul Anadolu yakası nda uygun fiyatlı yapan yerler olarak tavsiyeniz var mı çok pahalı özeller
Özeller dediğin ne kadar dediler mesela? Benim doktorumun olduğu hastane 800e yapıyormuş ben kızımda da gittiğim perinatoloğa gideceğim 600tlye yapıyormuş

Geçmiş olsun canım, bunlar için canını sıkma hepsi düzeltilebilir siz iyi olun yeter. Kızımda hamileliğim boyunca kullandım 50mg dı yanlış hatırlamıyorsam. Öncesinde hiç tiroid problemim olmamıştı

Ben de ilk gebeliğimden beri kullanıyorum, L Thyrox 50 mg. Hamilelikte önemli tsh, o yüzden benim de arada kandan kontrol ediliyor doz ayarlaması için.
Şimdi kullanmıyor olman ne güzel canım. Bende ilkte kullanmadım, ikincide gerekti. Hayırlısı olsun. Sanırım sürekli kontrol edecekler.

Çok teşekkür ederim canım, biraz daha dikkat edeceğim. Eşim endişelendi, bebekte zeka geriliği filan yapıyormuş diye okuyunca. İnsan kendini kötü hissediyor bir yerde hata mı yaptım diye. Çok şükür tedavisi var. Allah hepimize güzel haberler almayı kısmet etsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…