2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sokağa çıkma yasağı gelmiş.. yarın da 4 lü test randevu kontrolüm var bebeğim iyi mi çok merak ediyorum. Sizce ben gidebilir miyim

Telaşlanmayın çok yüksek bir değer değil ben 100 lük kullanıyorum ama o bile direk düşürmüyor şuan ki ben 5 sene önce öğrendiğimde 57 idi tsh değerim zaman zaman ilaç dozu fazla gelip 0 gördüğüm de oldu demir hapıyla beraber kullandığımda ise kullanmama rağmen 14 e yükselmişti size tavsiyem diğer ilâçlarınızdan en az 4 saat önce için tiroid ilacınızı çünkü demir ilacı emilimi engelliyor

Canım ben de bı kaç gündür net hissetmeye başladım herkeste aynı zamanda olmuyor...ayrıca düzgün bi özel hastane bulursan git ben de artık dayanamadım ve ozele gittim ve öyle korkulacak bi şey yoktu hastane çok önemli

Aynen şimdiye kadar ilaç tabletinin dışını görünce bile midem kalkıyor değişik psikolojik durumlar yaşıyorum resmen Ben hem Demir hemde vitamin verdi vitaminimin ismi( decavit )siz ne kullanıyorsunuz ,?

Kızlarrr bu sene gerçekten erkek senesi bence kime sorsam erkeğe hamile kaldığını söylüyor .ben de bugün özel muayeneye gittim tertemiz kimseyle temas yok herkese belirli saat aralıgında randevu veriyorlar bende ilk hastaydım .nryseki 4 lü tarama testimizi yapabilmiş olduk ayrıca herşeyi iyiymiş ve minnak bir prens geliyor ayrıca hastaneye gitmemeye özen gösterin özel klinik özel muaynahe yeri araştırıp gitmeniz daha hijyenik olacaktır .bizim mikrop kapmamız demek bebeğimizin etkilenmesi demekmişAllah korusun hemen bugünleri atlatırız inşşalah bence 4 lü tarama testini kaçırmayın 17 . Haftamdayım yaptırmayı düşünmüyordum doktorum önemli olduğunu söyledi ve yaptı tam. Zamanıymış bende bebeğimi 8 haftaya yakındır görmüyordum çok merak etmiştim minnağim iyiymiş inşşalah sizde minikleriniz hakında iyi güzel şeyler duyarsınız hep

Tsh normal cnm anormal bi yüksekliği yok..gebelikte 1.50 altında olmasını istiyo drlar..Bende tiroit ilaci kullanıyorum 2 senedir..eutrox 200luk ac karnına her gün..demir ilacını da ac almamız gerektiği için aksam yatarken içip yatıyorum hemde midemi bulandirmamis oluyo..

Aynen şimdiye kadar ilaç tabletinin dışını görünce bile midem kalkıyor değişik psikolojik durumlar yaşıyorum resmen Ben hem Demir hemde vitamin verdi vitaminimin ismi( decavit )siz ne kullanıyorsunuz ,?
Decavit midemi alt üst ediyo gerçekten..büyük olduğu için yutmakta bile zorlanıyorum kokusunu demiyorum bile..

Ben ilk gebeligimde 12. haftadan itibaren maltofer ve elevit pronatal kullanıyordum. Şuan 2. gebeliğim. Doktorum farklı. " 20. haftadan önce bişey kullanmana gerek yok. " dedi. Virüslerden kontrolede gidemedim. Yani şuana kadar bişey kullanmadım

Evet canım birazda kilolu başladım 75 kilo ile ondan da olabilir belki

Çok doğru canım inşAllah bi 10 güne kadar gidicem detaylı ultrason için

Decavit midemi alt üst ediyo gerçekten..büyük olduğu için yutmakta bile zorlanıyorum kokusunu demiyorum bile..
Boğulup duruyorum sorma Ben ilaç içerken yanımda bir çubuk kraker veya çikolata bırakıyorum içer içmez üstüne yiyorum yoksa benide öldürüyor bu ilaçlar ve dokuz ay boyunca içecekmişiz Allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…