2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
anladım canım
Vitamin verseydi bariher doktorun çalışma düzeni birbirinden farklı olduğu için yargılamıyorum ama etrafımda ki her hamile vitamin kullanıyor .sen düzenli ve güzel beslen dikat et beslenmene o vitamin ilacının yerini karşılarsın inşşalah

4 kilo aldım ben çok zayıf başladım ideal kiloma 1 kilo kaldı. Bebeğimi hissetmedim bende daha arada yatınca bişi oluyo ama gaz mı bebek mi bilmiyorum 21.haftaya kadar hissetmeyebilirmişiz normalmiş Allahtan doppler var da orda olduğunu biliyorum sıpamın

Ben de 14 . haftaya kadar mide bulantısı yaşadım ,koku hassasiyeti vardı , sadece az kilo almak bebeğin iyi mi diye merak ettiryor , insallh sağlıklıdır bebislerimiz
Ah ah sorma canım insan hem de ne merak ediyor kaç kez serum yedim bu yüzden artık su dahi icemiyordum da en son doktorun birisi bı güzel azarladı beni biraz daha şu icmezsen düşük yapacaksın zorla da olsa iç diye diye de Allah'tan geçti gitti hepsi

Kizlar , kaç kilo aldınız ? Benim 16. Hafta 1 kilo aldım, doktorada gidemiyoruz malesef bebek iyimi diye sürekli düşünüyorum , benim gibi az kilo alan var mı ?
18+1 im 4 kilo verdim ama bebek 1 hafta ilerde. Yani bebisler gerekli olanı alıyor. Üzülmeyin.

Reactions: Mgt
Kizlar , kaç kilo aldınız ? Benim 16. Hafta 1 kilo aldım, doktorada gidemiyoruz malesef bebek iyimi diye sürekli düşünüyorum , benim gibi az kilo alan var mı ?
62 kiloyla başladım..geçen hafta tartıldım ve 67 olmuşum..5 Kilo aldim bakalim sonunda kac kiloyla kapaticam
Bebek her türlü senden besinini aliyo gelisiyo büyüyo ama seni halsiz bırakabilir..o yuzden iyi beslenmek gerek..

Reactions: Mgt
benim gebelikte ilk kan değerlerimde 3 küsür çıkmıştı.. eutrox 25lik verdi her sabah... 1 ay sonra kan tahlilimde 2.1 çıktı dediki bebek büyüyor biz derecesini bir arttıralım haftada bir gün 50 diğer günler 25 devam... 1 ay sonra tekrar kan verdim 2.8 çıktı bu sefer haftada 2 gün 50 diğer günler 25 devam ediyoruz... 2 hafta sonra kan tahlilim var bakalım ne çıkıcak ve ne dicek...

hangi şehirdesiniz ve hangi özele gittiniz yazarsanız sevinirim

haklısın... bende de doktor ilacı kahvaltıdan yarım saat önce iç ve kesinlikle üzerine 4 saat geçmeden başka ilaç kullanma dedi... diğer hapları da tsh ilacına göre ayarlıom

1.5 mu 2.5 mu acaba?? bnm doktorum 2.5un altını istiyoruz demişti sanki... gerçi acaba bu da mı doktordan doktora fark ediyor...

haklısın... bende de doktor ilacı kahvaltıdan yarım saat önce iç ve kesinlikle üzerine 4 saat geçmeden başka ilaç kullanma dedi... diğer hapları da tsh ilacına göre ayarlıom
Bu 4 saat kuralını bilmiyordum ben de levotiron kullanıyorum ama dr bana böyle bisey soylemedi.

7 yıldan beri tiroid hastasiyim hiç duymadım. Dr uma danışayım bu konuyu bir dahaki aya.
Bende 5 yıllık tiroid hastasiyim hatta bu yıl haşimatomda çıktı bende bilmiyordum ta ki gecen yıla kadar. Endokrin doktorum bana demir ilacı yazdı ama söylemedi arada 4 saat olacak diye bende bir güzel ikiside aç diye aynı anda içtim sonra değerim ilaç kullandığım halde 14e yükseldi başka doktora gittim doktor dedi sen ilaç filan mı kullandın beraberinde mide yada kan ilacı filan dedim demir ilacım vardı mide ve kan ilaçları genelde tiroid hapının emilimini engelliyormuş 4 saat boşluk bırak arada dedi sonra prospektüs okurken de fark ettim bazı ilaçlarda yazıyor diğer ilaçlarla kullanımında 4 saat arası olsun tiroksin içeren ilaçla diye ama tabi gidince danışın sorun oda aynı şeyi soyleyecektir

Benim hamilelikten sonraki değerim 2, 2.5 arası değişiyor levotironu sabah ac karna alıyorum yarim saat sonra kahvaltımı yapıp demir ilacımı içiyorum ama demire yeni başladım daha bu ay, dr da uyarmadı arasında max 1 saat filan oluyor.
Aksama mı alsam demiri bilemedim şu an. O kadar çok ilaç alıyoruz ki kafam karışıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…