- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.661
Allah sabır versin , insallah tez zamanda Rabbim nasip etsinHayır hiç bir belirtim olmadı kanama ağrı vs. Normal gittiğim rutin kontrolde öğrendim
Yaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçektenBu pazartesi doktora gittiğimde sordum 18.haftaya kadar yatabiliyosan yüzüstü bile yatabilirsin dedi. 18.haftadan sonra yalnızca yüz üstü yatma onun haricinde 24.haftadan sonra sol tarafına daha çok yatmaya çalış dedi. Bende çünkü genelde sırtüstü yatıyorum
Bende tarama testlerin hiç birini yaptırmadım . Ama detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum . Doktorum da ona gel dediKızlar detaylı ultrasona girmek sizce önemlimi girmemeyi düşünen var mı malum olan durumlardan gitmek istemiyorum ikili ve üçlü testide yaptırmaya gerek duymadım sizin fikriniz nedir
Belki tahlil veririm diye aç gittim. Ultrasona girmeden bir çikokata yedim. 3 dakika sonra ultrasona girdim.Aç mıydın, tok gitmek gerekiyor daha enerjik oluyorlar o zaman.
Bir de uyuduğu zamana denk gelmiş olabilirsin
Ben artık hareketleri de hissediyorum. 2. Hamilelik olduğu için erken hissetmeye başladım galiba. Hareketi hissedemediğim anda kaygılanıyorum daha önce kaybım da olduğu için. Allahım hepimize hayırlısoyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.ben 4 kere ultrasona girebildim bu zamana kadar. ilk 3 ünde oynak sonuncusunda aynı seninki gibi secdede uyuyordu. cinsiyetini öğrenemedik o yüzden. ne yaptıysak uyanmadı o gün. şimdi bazen evdeyken de canım sıkılıyor çok hareket etmeyince ama annem 5. ayı doldurduktan sonra hiç yerinde durmaz şimdi uyuyordur dedi
Canım Allah yardımcın olsun.. Acını çok yakından biliyorum ve sana sabırlar diliyorum.. Benimde ilk gebeliğim 9 haftalıkken bitti ve kürtaj oldum... 40 gün sonra tekrar hamile kaldım..... Bu sefer ikizdi bir kız bir erkek ama onlarıda 25 haftalıkken erken doğum oldu ve ikisinide kaybettim..... Gerçekten insan çok üzülüyor yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor ama bem pes etmedim sende etme... İkizlerden 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 6 yaşında bir kızım... 4 yaşında 2. Kızım var. ve 5 ay sonra Allah nasip ederse 3. Kızım aramıza katılacak... Umarım sende yakın zamanda yeniden bir bebeğe hamile kalırsın ve sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin.. Dualarım seninle...Merhaba kızlar dün rutin olarak gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cuma günü alacaklar bebeği o kadar kötü bir durum ki yıkıldım duyduğum anda sizde mümkün olduğunca rutin kontrollerinizi aksatmayın lütfen
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin. Nasıl üzüldüm anlatamam. En yakın zamanda Allah tekrar kısmet etsin, sağlıkla kucağına almayı ksmet etsin. Hayırlısı böyleymiş nolur kendini çok üzme.Merhaba kızlar dün rutin olarak gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cuma günü alacaklar bebeği o kadar kötü bir durum ki yıkıldım duyduğum anda sizde mümkün olduğunca rutin kontrollerinizi aksatmayın lütfen
Sakın detaylıya gitmemek gibi bir hata yapma. Doğum öncesi ve doğum anında önlem alınabilecek sorunların da tespiti için detaylı son derece önemli.Kızlar detaylı ultrasona girmek sizce önemlimi girmemeyi düşünen var mı malum olan durumlardan gitmek istemiyorum ikili ve üçlü testide yaptırmaya gerek duymadım sizin fikriniz nedir
Bende 3 lü 4 lü test falan onları yaptırmaya gerek duymadım ama kime sorduysam detaylı ultrasyon için çok önemli diyorlar ama detaylı ultrasyon olmasa bile yaklaşık 2 aydır bebeğimi görmüyorum sağlığını görmek istiyorum yani hiç gitmezsem içim rahat etmiycekKızlar detaylı ultrasona girmek sizce önemlimi girmemeyi düşünen var mı malum olan durumlardan gitmek istemiyorum ikili ve üçlü testide yaptırmaya gerek duymadım sizin fikriniz nedir
Canım hiç merak etme benim oğlumda iki ulturasondur sürekli oturur bağdaş kurar pozisyondaydi o kadar çikolata kuru üzüm yiyip gitmeme rağmen,elleri kolları oynuyordu ama doktorla ne yaptıysak şeklini değiştiremedik ben de sordum doktora hatta merak edip de doktorum da merak edilecek bı şey olmadığını söylediKızlar dün ben 3lü tarama için ayrıntılıya girdim demiştim ya. Bebek namaz kılma pozisyonunda duruyordu. Ultrasoncu defalarca cihazla vurdu döndüremedi. Ben iki yanıma doğru yattım. O şekilde de inceledi. Ama şimdi neden bu kadar hareketsiz diye canım sıkıkıyor. Sürekli hareketini hissetmeye çalışıyorum. Sizlerin bebekleri nasıl ultrasonda.
Bende 2li 3lu testleri yaptırmadımKızlar detaylı ultrasona girmek sizce önemlimi girmemeyi düşünen var mı malum olan durumlardan gitmek istemiyorum ikili ve üçlü testide yaptırmaya gerek duymadım sizin fikriniz nedir
Çok geçmiş olsun cnm..rabbim büyük sabir versin..Merhaba kızlar dün rutin olarak gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cuma günü alacaklar bebeği o kadar kötü bir durum ki yıkıldım duyduğum anda sizde mümkün olduğunca rutin kontrollerinizi aksatmayın lütfen
Sancaktepeye yakınsanız "Özel Sancaktepe Bolge hastanesine " tavsiye edebilirim. Bende oraya gidiyorum. bi dahaki randevum 29 nisanda ayrintili icin randevum var. o gun gidecem inş.Kızlar merhaba bi ara bende burdaydim ama bayagidir girmedim sayfalar birikmiş. 16.haftadayım 5 haftadır gitmedim 2li testin sonucunu almaya bile gitmedim korktum. Simdi nasil yapsam nereye gitsem bilmiyorum. ne kadar daha gidemicem onu da bilmiyorum. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mi sakin olan güvenip gidebileceğim. bu gidişle en az 2 ay daha gidilmez hastanelere çünkü
Valla canım benim bebiş 18.haftada gösterdi daha doğrusu en son alttan muayene ile gördük biz başka türlü göstermedi yani keyiflerine bağlı birazBenim bebeğimde eylülde doğacak Allah nasip ederse inşallah 17 haftalık olduk ama cinsiyetini öğrenemedik açmadı bacaklarını ikidir ne zaman gösterir sizce çok merak ediyorum önceliğim sağlıklı olması tabiki ama merak işte
GÜnaydın; dün biz de tartıştık biraz. alındım yine. ağladım. Alınganlığım fazla yine. Sabah başağrısıyla uyandım. Hormonlar geçmiş gibi yapıp galib arada yine dalgalanıyor.Günaydın kızlar. Bu dışarı çıkamamak sanırım etkiliyor beni artık. Kitap okusam kitaptaki üzücü kısımlara ağlıyorum, hatta uyuyamıyorum. Filmde de böyle.. Hatta dün gece eşimle netten dizi izlerken dizideki bir olay bizim flört zamanında yaşsdığımız bir olaya çok benziyordu. Çok kırılmıştım o zaman, tabi hatırladım ve tam on yıl önceki olaya ağladım. Sanki dün olmuş gibi trip attım yattım. Durup dururken vicdan yaptırdım adama. Ben sanırım yavaştan pskoloğa görünmeliyim.Eşim diyo kı sana kitap da yasak, film de dizi de
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bazen insan doktorda gördüğü an rahatlıyır ve aklına sorun var mı diye sormak gelmiyor.Canım hiç merak etme benim oğlumda iki ulturasondur sürekli oturur bağdaş kurar pozisyondaydi o kadar çikolata kuru üzüm yiyip gitmeme rağmen,elleri kolları oynuyordu ama doktorla ne yaptıysak şeklini değiştiremedik ben de sordum doktora hatta merak edip de doktorum da merak edilecek bı şey olmadığını söyledi
Evet canım bende aynı senin yaşadığın seyleri yaşadığım için endiseni çok iyi anlıyorum inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırızTeşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bazen insan doktorda gördüğü an rahatlıyır ve aklına sorun var mı diye sormak gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?