2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bu şey değil mi ya ben

geçen akşam eşimle kapıdan geçerken sıkıştık. benim geçmeme müsade etmek için beni ileri itti. NE İTİYOSUN YA BENİ diye ağlamaya başladım adam şok

Canim benim uzme kendini rabbim sabır versin sana biliyorum elinde olmayacak ama yıpratma kendini lütfen

GÜnaydın; dün biz de tartıştık biraz. alındım yine. ağladım. Alınganlığım fazla yine. Sabah başağrısıyla uyandım. Hormonlar geçmiş gibi yapıp galib arada yine dalgalanıyor.
Benim de öyle hassas olmadığımı sanıyorum ama hassas ve alınganmışım gayet de. Allah yardımcımız olsun canım tabi eşlerin de

Kızlar merhaba, baş ağrısı şikayeti bende de var son günlerde dayanamayacak gibi oluyorum arada, acaba tansiyon mu yükseliyor emin değilim her dr kontrolünde normal çıkıyor aslında.
Belki de bu haftalarda olağandır bu baş ağrısı

Bence olağan bir durum çünkü bende de baş ağrısı var normalde migrenim var ama migren ağrısı gibi de değil alnım tek taraflı özellikle ayağa kalktığım zaman zonkluyor sanki her adımda davula bir tokmak vuruyorlar gibi oluyor beynimin içinde birşeyler hareket halinde gibi öyle bir ağrı oluyor bendede

Aynen benim agrımı anlatmışsın. Benim de normal de migrenim var ama onun gibi değil anlattıgınız gibi

Aynen benim agrımı anlatmışsın. Benim de normal de migrenim var ama onun gibi değil anlattıgınız gibi
Demek ki hamilelikte dönemsel oluyor böyle şeyler çünkü sadece 1 kişi baş ağrısı yaşamamış mesela diyorlardı burunda kuruluk diye ben diyorum heralde bizim burda yükselti fazla kuru hava ondandır eşime soruyorum sendede oluyor mu diye yok bende diyor benim bayadır halada devam ediyor burnum kuruyor özellikle sabah kalktığımda akıntı hep burnumda kururmus nefes alışımı zorlaştırıyor ikiside hamilelikte yaşanabilir şeyler oldugu için çok önemsemiyorum ama .

Burun kuruluğu ben de yaşıyorum. Hatta bazen kanlı akıntı bile görüyorum kalktıgımda sabah. Hepsi normal demek ki. Baş ağrısı için ilaç almak istemiyorsanız limonlu türk kahvesi içebilirsiniz. Bana iyi geliyor.

Aynen benimde kanlı oluyor hemde nerdeyse her sabah türk kahvesi pek sevmiyorum ama migren atağı zamanında denerim teşekkür ederim

Hepsi hormonlardan canım, evde kalmakla alakası yok:)))

Ben bu hafta öğrendim mesela, 20.haftada
Öncesinde kaçıncı haftada gitmiştiniz. Kızları genelde göstermiyor diyorşar. Erkek olunca erkenden kesinleşiyormuş. Sizin bebişin cinsiyet nedir? Benimki büyük ihtimal kız ama doktora zorla söylettipim için hala kesin diyemiyorum. Cinsiyet fark etmiyor ama ne olduğunu kesin bilmeyi isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…