2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

12+5te ikili test için gitmiştim o zaman dr. erkeğe benzetti sonra da kordonmuş dedi göstermemişti kendini, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle bu hafta başka bir doktora gittim o zaman baktı ve kıza benziyor %99 kız dedi

Kizlar 3 gündür baş ağrısıyla mücadele ediyorum ya dün 1 tane parol aldım ama geçirmiyor sizdede varmı bu baş ağrısı
Günaydın canım. Yeni fark ettim listese benim ismimde silinmiş. Benide ekleyebilir misin? Beklenen dogum: 4.09.2020 2. gebeligim. başlangıç kilo : 54kg. doguma kadar 26 yaşımı doldurmuş olacağım inş. Cinsiyet konusundada 2 ayri doktor kiza benzetti. Nisan sonu ayrıntılıda kesinleşecek. Teşekkür ederim. Iyi gunler herkese

Slm canm kaçıncı gebeliğin ilk gebeliğin de normal

Canım benim çok üzüldüm rabbim sabır versin hayırlısı canm.

Uyku vaktidir canm. Bugünlerde uyuyorlar belli saatlerde uyaniklardir. Bende dün gündüz pek hissetmedim. Canım sıkıldı.birraz uzandım tık hareketini hissedince rahatladim

Ben e birsokgunu yaptırmadım detaylı ultrasona gitmeyi düşünüyorum.20.haftafa mi oluyor

Günaydın kızlar normalde nisan ayı lale festivali zamanı olurdu hava da güzel tam Emirgana gitmelik bir gün ama hayaller Emirgan hayatlar ev

Kızlar aranızda nefes darlığı yaşayan var mı

Merhaba canım ikinci gebeliğim aslında ama ilkini 8. Haftada kaybetmiştim. İlk gibi mi saymam gerekir. Bu arada 2 gündür hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür
Galiba ilkgibi olmuşbenim 3uncu bgecen hafta hafifden di bu hafta baya hissediyorum. Arada vuruyor. Hissetmene sevindim

B
Kızlar aranızda nefes darlığı yaşayan var mı
Bende oluyor ama sık değil. Biraz hızlı hareket edince oluyor genelde. Birazda kilo aldım ondan oluyor sanırım. Bebek büyüdükçe iç organlarımiz sıkışıyor dur

Kızlar benim karnım baya büyüdü 5 buçuk 6 aylık gibi. Benim karnım dışına galiba kimilerinin içine olurmus

Kızlar benim karnım baya büyüdü 5 buçuk 6 aylık gibi. Benim karnım dışına galiba kimilerinin içine olurmus
Benimse daha hiç büyümedi canım, hala eski göbeğim gibi görünüyor dışardan. Çok kemikli iri biri değilim ama hamile kaldıktan sonra 4 kg verdim etkisi olabilir mi bilmiyorum ama içten içe üzülmüyorum değil

Mer
Merhaba canım ikinci gebeliğim aslında ama ilkini 8. Haftada kaybetmiştim. İlk gibi mi saymam gerekir. Bu arada 2 gündür hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür
Merhaba , hareketleri kasiginizin oralarda mı yoksa gobektemi hissediyorsunuz?benim ilk anlamıyorum hazmı yoksa hareket mi ?

Benim karnım yok kilo da almadım. Hamile gibi değilim. Herkes farklı demekki

Sabah uyandığımda açık kahverengi lekelenmem oldu. Devam etmedi. Şimdi dinleniyorum. Hamileliliğimi öğrendiğimden beri ilk kez böyle oldu korktum. Dualarınıza ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…