2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
50 de 1 çıktı.Doktor kesin çözüm için amniyosentez öneriyor diğerlerinde hala kesinlik olmadığını söyledi perinatolog
Ben nifty yaptırdım direk cunku yasim 39. %99 luk bir kesinlik zaten kesin demektir benim icin. Eger sonuc down cikarsa amniyo yapariz dedi dr. Yurt disinda artik Bir cok ulkede amniyonun yapilmasi yasakmjs dusuk tehlikesinden dolayi. O riski almaya degmez bence. %1 lik payi da zaten ileride kendilerine dava acilmasin diye pay birakiyolar. 10 gune de sonuc geliyor.

karnının neresinde canım benim? belki bebeğin hareketlerinden dolayı oluyordur ya da rahim genişlediği için. sadece karnında mı var ağrı?
Göbeğim ve kasıklarımın arasında ama içeriden içeriden geliyor acısı... İğne saplanır gibi bir acı. Dediğin gibi rahim büyümesinden herhalde...

kıalar merhaba 19 hftalık gebeyıö bemım ıkı gogsumdede ıs kısımlarda kızarıklık ve kasıntı oluyo assa dogru o olan yerde sankı derıde kalınlasma olusmus ıkı memedede aynı yerde ınternette bakyım korktım meme kanserı vs dıyo normalde hastaneye gıderım ama su an ortalık karısık sızlere sorayım dedım bu sekıl yasayan veye ayasamıs olan vaemı resım eklıvem bu sadece bı bolge tum meme dedıl

Eklentiler

• IMG_20200424_125849.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Plesanta previa totaliste olabiliyormuş. Acil dr.u birkaç ped doldurursan, pıhtı sayısı birkaç olursa gel dedi.
Güvendiğim bir doktor da sakince bekle dedi sadece. Bekliyoruz bakalım.
BU arada acil dr.u bebek erkek dedi bir de.

Canım çok üzüldüm, şimdi iyi misiniz oğlunla? Gözün aydın, Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanırım bir süre yatman gerekecek sana bakabilecek biri var mı, yada eşin ilgilenebilir mi. Rabbim yardımcınız olsun, dualarımızdasın

kız mı erkek mi hiç emin olamadım doktorlar farklı söylüyor İyiyiz şu anda. Amin inşallah. Eşim ilgileniyor sağolsun. Ama zorlanırsa anneme gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim duaya fazlasıyla ihtiyacım var.

Inşallah bir sorun olmadan atlatırsın canım öyle düşünme, çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz bir daha umarım. Sağlıkla gelsinler.

Kızlar oruç tutan var mı aranızda ben bugün tutmadım ama acaba tutsammı diye düşbüüyorum sizin doktorlarınız ne tavsiye etti

fıkrı olan yokmu kızlar

Canm çok geçmiş olsun. Kanama da durmuş .iyi düşün iyi olsun. İyi olur inşallah bol bol dinlen

Kızlar oruç tutan var mı aranızda ben bugün tutmadım ama acaba tutsammı diye düşbüüyorum sizin doktorlarınız ne tavsiye etti
Tutmuyorum doktorlar onermiyorlarda. Bende idrar yolu enfeksiyonu oluyor bol su icmem gerekiyor.riske de girmeye gerek yok bence. Dinimiz kolaylaştırıcı bir din.

Tutmuyorum doktorlar onermiyorlarda. Bende idrar yolu enfeksiyonu oluyor bol su icmem gerekiyor.riske de girmeye gerek yok bence. Dinimiz kolaylaştırıcı bir din.
Bende aynı durumu yaşıyorum canım idrar yolu sürekli tekrar ediyor şimdilik geçti gibi inşallah takrar etmez Az su içiyorum suyla aram pek yok sıklaştırmam lazım benimde

Bende aynı durumu yaşıyorum canım idrar yolu sürekli tekrar ediyor şimdilik geçti gibi inşallah takrar etmez Az su içiyorum suyla aram pek yok sıklaştırmam lazım benimde
Ben sürekli içmeye çalışıyorum. Geceleri bile her uyanmamda içiyorum. Rabbim sağlık versin bebeğimize bize.bol su icmemiz lazim

K

KOrkma canm bişey olmaz ins. Damarlar genisliyordur. Deri genisliyordyr kaşıntı ondandır. İçini ferah tut bence.hamilelik bu bence göğüsler hasaslasiyor
canım kasomtı falam takmıcam ama su delık delık goruntu benım canımı sıkıyo nettede pek hayırlı seyler yazmıuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…