- 1 Ekim 2017
- 226
- 306
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.981
2-3 gun bende ayni acıyı yaşadım. hatta uzanınca gece bile rahatsiz ediyordu. Şimdi geçti cok şükürGöbeğim ve kasıklarımın arasında ama içeriden içeriden geliyor acısı... İğne saplanır gibi bir acı. Dediğin gibi rahim büyümesinden herhalde...
Bilmiyorum canm ben de zaman zaman korkuyorum bazı suphelrimde olmuştu .delik delik olması derken nasilcanım kasomtı falam takmıcam ama su delık delık goruntu benım canımı sıkıyo nettede pek hayırlı seyler yazmıuo
Canim benim bilirim o korkuyu kanama durmus Allah izniyle bisey olmaz plesantayla ilgili olabilir saglicakla alirsin ins bebegini kucagina kendimde yasadigim icin boyle bisey gorunce etkileniyorum inanki icten dua ettim sana bebegineBu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Plesanta previa totaliste olabiliyormuş. Acil dr.u birkaç ped doldurursan, pıhtı sayısı birkaç olursa gel dedi.
Güvendiğim bir doktor da sakince bekle dedi sadece. Bekliyoruz bakalım.
BU arada acil dr.u bebek erkek dedi bir de.
Evet ara ara yoklayan kramplar giriyorMerhaba kizlar bacak kramplari basladi mi?
Canım benim geçecek hepsi Allah'ın izniyle çok çok geçmiş olsun ...Allah oğlunu kucağına almayı nasip etsin sağ salim canım dikkat et kendineBu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Plesanta previa totaliste olabiliyormuş. Acil dr.u birkaç ped doldurursan, pıhtı sayısı birkaç olursa gel dedi.
Geçmiş olsun cnm rabbim daha korkutmaz inşallah..bebekte iyi cok şükür.. insallah devamı gelmez..Bu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Çok geçmiş olsun canım iyice dinlen kalkma lavabo dışında bir yere inşşalah hemencecik atlatırsınBu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Ben dün tutayım dedim ama çok kötü oldum tansiyon şeker düştü bayilicak gibi oldum malesef tutamicam..Kızlar oruç tutan var mı aranızda ben bugün tutmadım ama acaba tutsammı diye düşbüüyorum sizin doktorlarınız ne tavsiye etti
Bilgim yok cnm geçmiş olsunfıkrı olan yokmu kızlar
Çok geçmiş olsun canım, umarım geçer kısa süre sonra.Bu sabah 5'te kanamayla uyandım. Lavaboya bir parça düştü. Katılaşmış kan parçasıymış.Panikle acile kaldırıldım. Bebeğe baktılar, sancımı ölçtüler. Sancım yoktu bebek iyiydi. Kanama kesilmişti. Eve geri döndük. Geldiğimden beri yatıyorum. Şİmdilik kan yok ama korkuyorum.
Benim doktorum bir gün ara ile tutmamı tavsiye etmişti.ben de öyle yapıyorum inşallah.dün tuttum aclık konusunda şükür sıkıntı olmadı.sadece cok susamiştim.bugun tutmadım . yarın devam inşallah.Selamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimizeben dün oruç tuttum midem felaket bulanıyor ama tutabildim çok şükür bugunde kötüyüm ama bozmamaya çalışıyorum sizce oruç tutmamin bebeğime zararı olurmu ? Iftardan sahura 2 litre su içtim yemeği mi güzel yedim yine de bi sorun teşkil edermi doktoruma sormadım çünkü
Ben pek bilmedim sadece midem çok bulandı istifra etmemek için zor tuttum kendimiBenim doktorum bir gün ara ile tutmamı tavsiye etmişti.ben de öyle yapıyorum inşallah.dün tuttum aclık konusunda şükür sıkıntı olmadı.sadece cok susamiştim.bugun tutmadım . yarın devam inşallah.
Geçmiş olsun cnm rabbim daha korkutmaz inşallah..bebekte iyi cok şükür.. insallah devamı gelmez..
Çok geçmiş olsun canım iyice dinlen kalkma lavabo dışında bir yere inşşalah hemencecik atlatırsıncinsiyet içinde çok sevindim bu sene erkek senesi prenslerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız inşşallah içini ferah tut korkma stres yapma iyi olacak herşey Allah’ın izniyle ☺
Çok geçmiş olsun canım, umarım geçer kısa süre sonra.
Canm çok geçmiş olsun. Kanama da durmuş .iyi düşün iyi olsun. İyi olur inşallah bol bol dinlen
Selamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimizeben dün oruç tuttum midem felaket bulanıyor ama tutabildim çok şükür bugunde kötüyüm ama bozmamaya çalışıyorum sizce oruç tutmamin bebeğime zararı olurmu ? Iftardan sahura 2 litre su içtim yemeği mi güzel yedim yine de bi sorun teşkil edermi doktoruma sormadım çünkü
Ben zararlı olabileceğini düşünüyorum canım nerdeyse son 4 ayın içindeyiz ve bebeklerimiz hep son aylarda hızla kilo almaya başlıyor ve hep yediğimiz içtiğimiz yarıyor onlara ben ilk aylarda olsa tutardım ama şuan tutmama taraftarıyımSelamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimizeben dün oruç tuttum midem felaket bulanıyor ama tutabildim çok şükür bugunde kötüyüm ama bozmamaya çalışıyorum sizce oruç tutmamin bebeğime zararı olurmu ? Iftardan sahura 2 litre su içtim yemeği mi güzel yedim yine de bi sorun teşkil edermi doktoruma sormadım çünkü
kızlar bebek arabası, odası ya da çantası bakmaya başladınız mı? ben bir heves araştırmaya başlıyorum ama hangi özelliğe dikkat etmem gerek bilmiyorum. annem hafif olmalı, tek başınayken idare edebilmelisin diyor ama öyle çok seçenek var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?