2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
evet bir defasında ölüyorum sandım gözlerimi açamıyordum. gözlerimin üstü, alnım ve başımın üst tarafı kopuyordu sanki
Offf çok fena birşey bende 3gündür çekiyorum minoset içtim fayda etmedi neden oluyor böyle anlayamıyorum dayanması çok zor

Hayırlı Ramazanlar arkadaslar benim bel ağrım başladı bu hafta baya zorluyor. Masaj kremi sürüyorum ama bi sakincasi olmaz insallh yoksa duramıyorum
Kremin adı ne canım geçmiş olsun. 1 haftadır ağır şekilde ağrı çekiyorum. 3-4 gün sağ tarafım ağrıdı dünden beride sol. Yarım saat sıcak su torbası sonrası bastırarak dolgit adında kremle ovalıyoruz 2 günde geçti sağ tarafım şükür

Aynen zaten benim karın bölgemin öyle böyle kılı yok abartmıyorum erkek göbeği gibi ağda ile aldırmak istiyorum acaba zararı varmıdır ? Ben hep lazer yapıyordum şimdi napacagımı bilmiyorum
Aman diyim hiç alma. Gebelikten çıkan tüylerin hepsi dökülüyor zamanla. Benim göbeğimde fena tüylenmişti, göğsüm gıdım vs hepsi gitmişti şimdi göbeğimde baya oldu :)

Detaylı ultrason ile ayrıntılı ultrason farklı şeyler mi
Ben ikisini aynı zannediyordum
Detaylı ultrason için perinatologa randevu almıştım uzman o diye
Siz şimdi radyoloji Dr bakacak diyince kafam karıştı

ben bacaklarımı lise yıllarımdan beri hep jilet ile almışımdır jilet vazgeçilmezimdir de benim sadece göbek etrafın da yok ki tüm karın bölgemde var bakalım napacagım

yine de çok şükür azalmış canım sevmediğin yemeklerden uzak dur benim geceleri arada bir midem bulanıyor onun dışında çok şükür durumum iyi ama bel ağrısını anlatamam

Aman diyim hiç alma. Gebelikten çıkan tüylerin hepsi dökülüyor zamanla. Benim göbeğimde fena tüylenmişti, göğsüm gıdım vs hepsi gitmişti şimdi göbeğimde baya oldu :)
Ama benim ki sadece hamilelikte olsa hiç kafama takmam ben kendimi bildim bileli çok kılıyımdırBazıları dökülür diyip duruyor zannetmiyorum ama bekliyorum

Kızlar göbek deliği dışarı çıkan var mı? Normalde hamileyken göbek düğümü dışa doğru çıkar ya, göbeğim çok büyümesine rağmen henüz çıkmadı da merak ettim şimdiden çıkan var mı?

Çok çıktı. Annem de doğumdan kalma göbek fıtığı var. Doğumdan sonra düzelmez diye korkuyorum

benim ilk gebeligimde bu kadar çıkmamıştı. şimdi nerdeyse deligi kapanmış dışa dönük çıktı eskiden banyo yaparken parmagimla içerisini yıkardım şimdi hic girmiyor deliği kapanmış

Kızlar çok sık idrara çıkıyorum ve neredeyse tutulamayacak şiddette benim gibi olan var mı ya annemler daha çok artıcak bu şikayetin doğum yaklaştıkça diyorlar ama çok sıkıntılı bi durum bi işe koyulayım diyorum hemen bir lavabo ihtiyacı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…