2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı durumdayım maalesef Beş dakika olmamıştı lavabodan çıkalı hatta eşime dedim ki yeter ne bu ya daha şimdi çıktım dedim en sonunda lavaboda uyuyabilirim gece 5 - 6 defa kalkıyorum maalesef normal sanırım

Kızlar ultrasonda suyu fazla olan varmı aranızda şekerden dolayı amniyon sıvısı fazla kendi doktoruma değilde başka doktora görünebildim ve bilgide vermedi doğru düzgün

Kızlar ya 21.haftama girmek üzereyim ve göbeğim o kadar çabuk çıktı ki anlatamam 7-8 aylık gibiyim aynı ve her an patlayacak bomba gibiyim hayır aldığım kilo da sadece 2 kilo bile değil bı iş yapınca ciddi ciddi nefes nefese kalıyorum

Bende ayniyim canm 7 ,8 aylık gibi karnim büyüdü. Kızım uyurken hikaye okudum ama nefes darlığı yaşadım .hızlı hareket edemez oldum nefes nefese kalıyorum . Ben aldım kilo canm 6 kilo kadar almışım

Yaaa diyorum ki kendi kendime şimdiden böyleysem son aylarda yandim...bı de bu aralar bende acayip duygu karmaşası da var bı sinirlilik hali sende de oluyor mu canım

Yaaa diyorum ki kendi kendime şimdiden böyleysem son aylarda yandim...bı de bu aralar bende acayip duygu karmaşası da var bı sinirlilik hali sende de oluyor mu canım
Hayırlısı sağlıklı olsunda bebislerim8z . Tabi bizde inşallah. Doydugum halde biseyler atıştırma isteği oluyor nasıl yenersem.ondsn kilo aldım galiba. Ani sinirlenmeler bende oluyor canm. Çabuk geçiyor şükür.virus baya sarstı çok düşündürüyor. Duygu durumu bende de var. 23 Nisan'da istiklal marşı okuduk kizlarimla balkon kutlamasında diyeyim. Biran duygulandim gözlerimden yaş geldi. Yani bileyim haberleri izlerken felan olaylara çok duygusal yaklaşıyor um.

Ayyy ne diyelim canım saglikla evlatlarımızı kucağımıza alalım da hepsi geçer inşallah

Kizlar devlet hastanesindr ayrintili ultrasona girdim 1dk sürdü. Nasıl güvenebilirim ki. Hemen uzamandan randevu aldım.

Canım normal ultrason bile 1 dk sürmez. Benimki 30-40 dk. Sürmüştü, bir de özele gitmeni tavsiye ederim, perinatolog görüşü daha farklı olacaktır

Bende yarın öğrencim inşallah cinsiyeti. 22haftalık olduk. Kızlar genital siğili olan varmı 2tane cıkmış yarın onuda sorcam nette kotu setler yazıo

Bende devlet hastanesinde yaptırdım yaklaşık bi 20 30 dk sürdü parça parça baktı bebek dönmediği için bana bakan da perinatalog du
O ne yaa mumkun degil 1 dk surmesi her organa tek tek detayli bakiyo iyi yapmissin tekrar randevu alarak
Canım normal ultrason bile 1 dk sürmez. Benimki 30-40 dk. Sürmüştü, bir de özele gitmeni tavsiye ederim, perinatolog görüşü daha farklı olacaktır

Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım. Hiç bir giden memnun kalmamış zaten aynı şekilde, aynı sürede muamele görmüşler. Burdan söylüyorum kimse gitmesin en azından ayrıntılı ultrason için.

Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım. Hiç bir giden memnun kalmamış zaten aynı şekilde, aynı sürede muamele görmüşler. Burdan söylüyorum kimse gitmesin en azından ayrıntılı ultrason için.
Kesinlikle ben 12.haftama kadar oraya gittim ve ne ilgi ne düzgün kontrol hiçbir şey düzgün yapılmıyor hiç memnun kalmadim ben bı derdiniz olsa doğru düzgün soramiyorsunuz bile çünkü sizinle birlikte içeride üç hasta daha oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…