2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım. Hiç bir giden memnun kalmamış zaten aynı şekilde, aynı sürede muamele görmüşler. Burdan söylüyorum kimse gitmesin en azından ayrıntılı ultrason için.
Çok doğru bende hamileliğimi ilk öğrendikten sonra 2-3 defa oraya gittim bi soru sorsam azarlar gibi cevaplar veriliyordu ki soru sormak ne mümkün bi aceleyle hadi hadi sen gel tamam bitti sen git yani ilginin i si yoktu daha sonra şehir hastanesine gitmeye başladım oradan çok memnundum ama bu virüs yüzünden oraya gidemiyorum orda çok hasta var şuan beştepe de sami ulusun bi ek binası var oraya gidiyorum ek bina olduğu içinde çok sakin sessiz çok ilgililer ve tedbirlilerde ankarada olan arkadaşların oraya gitmesini öneririm ben

Ben de o durumdayım gece kaç kere kalkıyorum bilmem

ay çok güzeller ben de bu tonlada düşünüyorum. ama vivense hakkında sanki geç geliyor ürünler diye bir şey hatırlıyorum

biz kitaplık portmanto tv sehpası vs hep vivenseden almıştık sorunsuz oldu diye hatırlıyorum ama bu kadar büyük bir alışverişte ne olur bilmem

Detaylıyı kendi doktorum ayrıntılıyı Radyoloji Uzm. baktı canm ama radyoloji uzmanına kendi doktorum yönlendirdi

Ben de çok düşündüm internetten ve görmeden dokunmadan böyle büyük alışveriş yapmak mantıklı mı diye ama Haziran’ın içinde en azından odasını hazır etmek istiyorum ki geriye küçükler kalsın ve onları da yavaş yavaş alayım. Zaten mağazalar açılsa bile iki ay boyunca rahat dışarı çıkabileceğimi düşünmüyorum risk devam edeceğinden. Bu nedenle gözümü kararttım ve mobilya alışverişini yaptık.
Beşik için kriterimiz; özellikle sallanan olması, kademeli olması ve yan korkuluğunun asansörlü olmasıydı.

Şifonyer için kriterimiz; bebek odasında zaten dolabımız olduğundan çok büyük olmayan ve dolaba uyum sağlayabilecek bir şifonyer olmasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…