2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu ben fakat zorlu bulantı dönemlerinden sonra hiç canımı sıkmıyorum bu duruma tabi yine dikkaT etmek lazım
Ya ben bide kilolu başladım ondan korkuyorum canım 75 76 kilo ile başladım sonra 73 e düştüm hatta 72 yi bile gördüm sonra bi ara yine 75 lerde gidip geliyordum şu son zamanlarda da tartımız bozuldu bi süredir tartılamıyorum ve açıkçası tartılmayada korkuyorum

Umberto Eco Gülün adı na başladım ama devam edemiyorum. Ondan önce de otomatik portakal ı yarım bıraktım. Germiyecek rahat okunur kitaplar arıyorum aslında
ben de bir stefan zweig kitabına başlatıp bitirdim ama o bile ağır geldi. çerezlik bir şey aldım şimdi onu okuyorum

Hayırlı olsun nereden aldınız? ben yorumları okudum dolap çok büyük değil diyor alanlar, ki boyutları da yazıyor zaten. Araştırmaya devam ediyorum bakalım.

En fazla 11kilo

kitap okuyan annecikler. ne durumdasınız nasıl gidiyor okumalar
Ya benim kitaplar hep polisiye gerilim olduğu için okumuyorum hep Jean Christopher grange in kitaplari falan ağır geliyor hamilelikte etkileniyorum şimdi okuyacak kitap arıyorum Harry Potter serisi var ona mı başlasam diye de düşünüyorum yeniden

Kızlar biz kontrolden geliyoruz 500 gr olmuş minik tospik çok şükür yolunda her şey iki hafta sonra hem tetanoz aşısı olacağım hem de şeker yüklemesi yapılacak kan tahlili filan da istedi hepsini yapıp 1 ay sonra kontrole gideceğim kısmetse 6 kg vermişim ama bebek ileri dedi dr.
Sizler nasılsınız?

Eklentiler

• 20200504_145141.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 56
ahh harry potter ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…