2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabalar. Hapşırdığımda kasıklarıma sancı giriyor. Bazen hassas bölgemde kasılmalar oluyor. İlk gebelikte bu kasılmaları Son 10 hafta kala hissettiğimi hatırladım. Acaba bunları benim gibi yaşayan arkadaşlarımda varmı. Bilgisi deneyimi olandan cevaplaması ricamdır

Bende yaşıyorum aynı şeyi. Biraz kendini kasmakla da alakası olabilir. Rahim genişledikçe ağrılarda artıyorya ve hapşırırken ister istemez kasıyoruz kendimizi. Kötü düşünme bence. Ben şimdiden ara ara kasılma bile hissetmeye başladım ilginçtir

beeeeen

arada bacak arama vajinama yani öyle bir kramp giriyor ki anlatamam. yürüyemiyorum bile resmen.

Kasılmaları hissediyorsun değil mi? Ay çok şükür yalnız değilmişim hissettiğim şey resssmen ama ressmen kasılma ama değildir diyordum kendi kendime, hatta2 akşam önce uyumak üzereyken o kadar çok oldu ki ilk kez çok korktum bu aralar hep yokluyor. Demek ki başlamış brixton hicksler

Ahahah yok yok yalnız değilsin:) bende de oluyor. Hatta diyorum ne alaka:) şiddetli değil ama minnak minnak. Bide en son gittiğimde yer değiştirmişti benim oğlan kafa aşağıdaydı bazen öyle vuruyorki kukum sızlıyo resmen :)))) bide gece çişe kalmamışsam sabah gidene kadar kaçırmamak için zor tutuyorum kendimi çok baskı yapıyor :)))

ayynen ya isimlendiremediğim tuhaf gıcık bir his oluyordu benim de, demek o da sancıymış vay arkadaş

ayynen ya isimlendiremediğim tuhaf gıcık bir his oluyordu benim de, demek o da sancıymış vay arkadaş
Neyse biz iyi düşünelim de iyi olsun:) kızım aceleciydi 27.haftada bi başlamıştı yüksek ritmli kasılmalara doktor şehirdışına çıkmamı falan yasaklamıştı tatilimiz yalan olmuştu:) bunda da süpriz yaşamam inşallah

Selam arkadaşlar, geç oldu ama canım sıkkın çok. Deraylı ultrason sonuçlarımızı paylaşsak olur mu? 22+1 haftalık gebeyim. Bebeğimde bugn arsa görüldü. Aynı durumda olan arkadaş var mı?

Abberral sağ subclavian arter varyasyonu yani bir damarın normalde olması gereken yerde olmaması demek. Tek bulgu bu. Bu durumla karşılaşan varsa yazabilşr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…