- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.341
inan dertlendim derdinle araştırdımSelam arkadaşlar, geç oldu ama canım sıkkın çok. Deraylı ultrason sonuçlarımızı paylaşsak olur mu? 22+1 haftalık gebeyim. Bebeğimde bugn arsa görüldü. Aynı durumda olan arkadaş var mı?
Çok geçmiş olsun.ben de her işimi kendim yapıyorum.dikkat etmek lazım.Kızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Çok teşekkür ederim aynen öyle bu süreç sağlıkla bitene kadar idare etmemiz lazımÇok geçmiş olsun.ben de her işimi kendim yapıyorum.dikkat etmek lazım.
Kızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Bende öyle canım herşeyi yaptım eğilme fazla dediler her yere eğildim uzanma fazla dediler her yere uzandım yani yaptım herşeyi ama akıllandım yani şuan hala bi batma bi sızı var bu korkuyu yaşamaktansa hiçbirşey yapmam daha iyicanım çok geçmiş olsun kendini zorlayacak ne yapmış olabilirsin ki ağır mı kaldırdın mesela? ben de hiç dikkat etmiyorum ya gebelikten önce ne yapıyosam aynen devam
geçmiş olsun en büyük korkum şu beyazda pembe görmekKızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Vivense’den bir arkadaşımyatak odası için dolap almıştı, gerçekten çok küçüktü sanki minyatür gibi. Ama sen bebek için alacağından belki uygun olur, dediğin gibi ölçüleri yazıyor iyi hayal etHayırlı olsun nereden aldınız? ben yorumları okudum dolap çok büyük değil diyor alanlar, ki boyutları da yazıyor zaten. Araştırmaya devam ediyorum bakalım.
Geçmiş olsun:/ özellikle bu haftalarda artık bebek iyice yerleşti diye dikkatsiz hareket etmeye başladık, temkinli olmaktan vazgeçmemek lazım demekkiKızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Aminn canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeklerini korusungeçmiş olsun en büyük korkum şu beyazda pembe görmek
Rabbim esirgesin sizi
Kesinlikle öyle riskli dönem geçti diye kendimizi salıyoruz ama salmamak lazımmış dün korkuların en büyüğünü yaşadık rabbim kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun:/ özellikle bu haftalarda artık bebek iyice yerleşti diye dikkatsiz hareket etmeye başladık, temkinli olmaktan vazgeçmemek lazım demekki☹
Çok geçmiş olsun.inşallah hep beraberDün yine kanamam oldu. kesildi yatmalara devam. En büyük duam 38. Haftaya bebeğim le sağ salım ulaşmak.
bende dün yaşadım canım hiç bir sıkıntım olmadığı halde dün acayip kasılmam vardı sonra biraz pembe kanama enfeksiyon artmış idrarında bu yüzden olmuş olabilir dedi vitaminlere ek olarak antibiyotik ve magnezyum yazdı dikkat etmek lazım şu dönemde erken doğum için allah korusunKızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Geçmiş olsun canım.dikka et bişey yoktr ins. Bol dinlen. Bol bol su iç.Kızlar günaydın dün gece lavaboda temizlenirken peçeteye azar azar pembe leke geldiğini gördüm çok korktum dünde zaten biraz ağrım vardı hemen acile gittik eşimle baya incelediler rahim ağzını bebeğin durumunu kanama yeri var mı erken doğum riski var mı diye ama çok şükür hiçbirşey yoktu herşey iyiydi bebek zorlanmıştır ağrın ondandır dedik doktor kanama içinde görünen bir sıkıntı olmadığını söyledi dikkat etmemi söyledi ev işlerinde de aynı şekilde hamileliğim bu zamana kadar hiç sıkıntısız geçtiği için her işimi yapıyodum normalde ki gibi ama artık öyle olmayacak galiba
Geçmiş olsun canm. Rabbim korusun. İnsallh canmDün yine kanamam oldu. kesildi yatmalara devam. En büyük duam 38. Haftaya bebeğim le sağ salım ulaşmak.
Evet bana demiştin sanırım:) acıdıkça karnıma masaj yaptırarak nemlendirici sürdürüyorum eşime, azıcık da olsa rahatlatıyor o azıcık rahatlama bile öyle iyi geliyor ki tavsiye ederimGeçenlerde karnı gerilen ve acı hisseden bi arkadaş vardı erken mi demiştim ben onadeğilmiş hiç erken değilmiş benimde başladı ama daha çok erkenya gerçi görüşünte 7-8aylık hamileler gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?