2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet bana demiştin sanırım:) acıdıkça karnıma masaj yaptırarak nemlendirici sürdürüyorum eşime, azıcık da olsa rahatlatıyor o azıcık rahatlama bile öyle iyi geliyor ki tavsiye ederim
Sözümü geri aldım arkadaşım :) Şimdiden başladıysa bu gerilme inan daha fena olacak haftalarca çekmiştim masaj falan deneyeyim bi.

merhabalar
kan ilacı,vitamin,d vitamini derken bağırsaklarım çalışmaz oldu. beslenme su o kadar dikkat ediyorum yinede kabızlıktan perişanım. acısı ve hemoroid olma korkusu beni geriyor. bağırsaklarımın normale dönmesi için ilaçarın yan etkilirini azaltacak bir önerisi olan varmı . çok sıkıntıdayım

Hepimizin ortak sıkıntısı. Günde bir küçük kutu probiyotikli yoğurt yiyorum. Evin içinde bebek adımlarla yürüyorum bana yürüyüş yasak hareket kısıtlaman yoksa bol bol hareket et kendini yormadan.

Canım lif yemediğin sürece suyun çok bir faydası olmaz. Tavsiyem şu, kayısı ya da incir varsa 2 3 tane ye üzerine tek seferde en az 1 litre su iç ama hemen tuvalete gitme. Daha sonra 15 20 dakikalık bir yürüyüş yap mümkünse dışarda ama imkanın yoksa 20 dakika boyunca evde yürü. Gerçekten de durmadan yürü, zaten 20 dk sonra tuvalet ihtiyacın gelmiş olur

Bağırsaklarını baya bir çalıştırmış olursun böylece

hareket kısıtlamam yok ama çalışıyorum arada dolanıp masama dönüyorum
dünden beri kayısı su içim dışıma çıktı
şuan en büyük korkum ihtiyacımın gelmesi öyle canım acıyorki
duphalac alacağım eczaneden onunla bağırsaklarımın taşlığı gider inş.
teşekkür ederim alakanıza Rabbim sağlık sıhhatle gebeliği tamamlamak nasip etsin

Aynen öyle kuzum çok sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşAllah

Kan ilacı ve vitamin gunde kac kere icililio saglık ocagı verdi ama ben unuttum. Kabızlık zor canım yemekten önce zeytinyağı ic

kabızlık yüzünden ben de rahatsız oldum birkaç defa. ıkınmaya da korkuyordum. incir ve su ya da incir ılık süt çok işe yaradı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…