2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
cinsiyetleri öğrenen hanımlar isim düşündünüz mü ya da karar verdiniz mi?
biz seçeneklerimizi ikiye indirdik çok şükür. ya Eylül ya da Azra isimlerini düşünüyoruz

biz seçeneklerimizi ikiye indirdik çok şükür. ya Eylül ya da Azra isimlerini düşünüyoruz
Bizimki de net değil hala Ahmet Efe, Ahmet Eren ve Ahmet emir arasındayız ilk ismimiz kesinde ikinci isimde biraz net değiliz

Ay bizde de eşim tutturdu aylardır Eylül Eylül diye, kulağıma Eylül diye fısıldıyordu geceleri ama karar verdik gibi nihayet, Hilal

Biz daha yeni ogrendik cinsiyeti isim arayislarina basladim ama zor iskizimin adi Naz ona uydurmaya calisiyoruz oglumun ismini ama daha cok degisir sanirim kizimkine sonu ay karar verdik birde ingilizce kolay soylenebilinmesi lazim son aya kadar gider bizimkisi

İsim konusunu ben rafa kaldırdım :) Her kafadan bir ses çıkar oldu bende içime sinen bir isim olana kadar kapattım konuyu. Eşim hergün bi isimle çağırıyo oğlanı deniyo isimleri:) ama ağırlığı Atakan mış, kızıma da öğretmiş kardeşinin ismi ne olsun dediğimizde Atakan diyo :) ben Teoman, Alpaslan ve Ediz düşünmüştüm. Çok erken zatenya:)

Kızlar perine masajı hakkında fikirleriniz nedir?

Ben gene başladım doğum videoları izlemeye, şu epizyotomi beni acayip korkutuyor aklıma getirmemeye çalışıyorum fikri bile alt üst ediyor beni

Kızlar göğsümde dün farkettim sivilce gibi bişey vardı kenarında sıkmaya çalışırken göğüs ucumdan suyumsu bişry geldi bu hamileliklemi ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…