2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar göğsümde dün farkettim sivilce gibi bişey vardı kenarında sıkmaya çalışırken göğüs ucumdan suyumsu bişry geldi bu hamileliklemi ilgilidir
Genelde göğüste olusan yara gibi şeyleri oynamayın derler. Su gelebilir benim 2. Hamilelik oglum 4 yaşında 2 yasinda emzirmeyi birakmistim hamile oluncaya kadar geldi gecenlerde gene gelir gibu oldu ama nette normal diye yaziyo ama siz yine de doktorunuza bir sorub

Kızlar perine masajı hakkında fikirleriniz nedir?

Ben gene başladım doğum videoları izlemeye, şu epizyotomi beni acayip korkutuyor aklıma getirmemeye çalışıyorum fikri bile alt üst ediyor beni
ben hiiiiiiç bakmıyorum bile doğumla alakalı şeylere. sancı gelsin o zaman düşünürüz

Ever benimde şimdi okuduklarımdan sonra kafam takıldı irinli bişey aktı beze gibi bişryin içinden inşallah kötü bişey değildir

Kızlar perine masajı hakkında fikirleriniz nedir?

Ben gene başladım doğum videoları izlemeye, şu epizyotomi beni acayip korkutuyor aklıma getirmemeye çalışıyorum fikri bile alt üst ediyor beni
Hiç bakmıyorum düşünmüyorum bile..
Zamani gelince illaki bi şekilde dogacak
O zaman gelince konuşalım

ben pazartesi yaptırdım 20.haftada yapılması gerkiyor denmişti ikinci dozda 4 hafta sonra yapılacakmış

Sağlık ocağı beni hala aramadı. Ben aradığımda da bu ayın sonunda olacağı söylenmişti bakalım bekliyorum ben de

ben pazartesi yaptırdım 20.haftada yapılması gerkiyor denmişti ikinci dozda 4 hafta sonra yapılacakmış
Mahvetti beni ya agrisindan uyku uyuyamiyorum bide sağ kolumu kullanıyorum ben sağ koluma yaptırdım hiç bi iş yapamıyorum eğer yaptıracak olan varsa kullanmadığı koluna yaptırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…