2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sağlık ocağı beni hala aramadı. Ben aradığımda da bu ayın sonunda olacağı söylenmişti bakalım bekliyorum ben de
Bu mesajı yazdıktan sonra sağlık ocağını aradım tekrar, kadın bugün gel demesin mi

Gittik aşımı oldum geldim ve 2.5 aydır doktorumu görmediğimi duyunca şoka girdi hemşire, yarına tahlil istedi. Bu kadar uzun süre değerlerine bakılmaması iyi değil dedi.

Sanırım doktorumu değiştireceğim, kadın benimle resmen ilgilenmiyor. Sağlık ocağındaki hemşire bile şaşırdı duruma

Demir ilacı kabızlık yapar ilacınızı değıstirseniz ben ilk kullanmaya başladıgımda cok cekmiştim sonradan ilacı değiştirmişti doktorum yeni verdigi kabızlık yapmadı.

Bende dün aşı oldum . Dün biraz ağrıdı ama bugün azaldı. Çok şükür şu anlık bende de sıkıntı yok

Sonunda bizde bebeğimizin sağlıklı olduğunu gördük
Cinsiyetini de öğrendik oğlumuz olacakmış Pembis Hayaller listeye ekleyebilir misiniz
Ben ikili testten sonra tiroid hapına başlamıştım ona devam etmem söylendi bir miktar dozu arttırıldı ilacın
İsim konusunda hiçbir fikirimiz yok
Umarım kolayca buluruz içimize en çok sinen ismi

kızlar bir de bişey sorucam. 2-3 gündür vajinamda daha doğrusu sanki ordaki kemikte bir ağrı var. geçmeyen kramp gibi. sizde de oldu mu? özellikle yürüyüşten sonra dinlendiysem oluyor ya da gün içinde ev işi yaptıysam. penguen gibi yürüyorum ağrıdan dolayı

Kasılmalar başladı arkadaşım. Rahim genişliyor meleğin büyüyor

Bende de oluyo bu aralar azaldı biraz . Ama beni de baya korkutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…