2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım istersen Dr görüşüp öyle yaptır aşını
Benim aşım bir hafta sonra iltihap yaptı 3 gün boyunca gece gündüz iltihap yaptı
Dr sordum ikinci doz için yaptırma dedi
Bir hafta sonra mı sıkıntı oldu yoksa yaptırdığınız ilk günden ağrı var mıydı . Ben dün oldum dün biraz ağrı vardı ama bugün yok gibi. Ama şimdi siz böyle deyince merak ettim sonra ki günler çıkar mı acaba ağrısı

Bu kabızlık çok yemekten de oluyor en azından benim bünyemde öyle. abartmamak lazım öğünleri

çok kötüyüm. kanımda gök gürlüyor. büyük abdest yok gelmiyor. çalışamıyorum ofiste ağrıdan yerde sürünüyorum. dubhalec su kayısı tükendim iyice

yürüyüş yapmalısın bağırsaklarının hareket etmesi lazım. merdiven varsa in çık bari

Kızlar benim ikili testi m 182 de 1 çıktı down riski burun kemiği var ense de 2mmdi. Perinatologa gittim ayrıntılı da bi şey çıkmadı ama kan değerin riskli diye amniyosentez önerdi. Bende geceleri ağladığım için kabul ettim.
Çarşamba günü amniyosentez oldum ön sonuç pazartesi çıkacak. Koca grupta tek riskli benim sanirimçok korkuyorum ins sonucum temiz çıkar. Aranızda yaşayan var mı kızlar. Nolur dua edin .yavrum sağlıklı olsun.çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…