- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.461
sonuçlar ne zaman çıkacakmış? canınızı sıkmayın lütfen siz sakin kalın ki bebek de sakin olsunKızlar benim ikili testi m 182 de 1 çıktı down riskiburun kemiği var ense de 2mmdi. Perinatologa gittim ayrıntılı da bi şey çıkmadı ama kan değerin riskli diye amniyosentez önerdi. Bende geceleri ağladığım için kabul ettim.
Çarşamba günü amniyosentez oldum ön sonuç pazartesi çıkacak. Koca grupta tek riskli benim sanirimçok korkuyorum ins sonucum temiz çıkar. Aranızda yaşayan var mı kızlar. Nolur dua edin .yavrum sağlıklı olsun.çok korkuyorum
Emin ol bisey çıkmaz doktorlar bazen boşa korkutuyor insani sen yüreğini ferah tutKızlar benim ikili testi m 182 de 1 çıktı down riskiburun kemiği var ense de 2mmdi. Perinatologa gittim ayrıntılı da bi şey çıkmadı ama kan değerin riskli diye amniyosentez önerdi. Bende geceleri ağladığım için kabul ettim.
Çarşamba günü amniyosentez oldum ön sonuç pazartesi çıkacak. Koca grupta tek riskli benim sanirimçok korkuyorum ins sonucum temiz çıkar. Aranızda yaşayan var mı kızlar. Nolur dua edin .yavrum sağlıklı olsun.çok korkuyorum
ben 2. doğumumda çok faydasını gördüm ilk bebeğim sezeryandı 30 haftalikken basladim çok güzel bir doğumum oldu hiç epizyo olmadı 3 tane dikisim vardı ida bebegin kafası beklediğimizden büyük geldi yırtıldı birazKızlar perine masajı hakkında fikirleriniz nedir?
Ben gene başladım doğum videoları izlemeye, şu epizyotomi beni acayip korkutuyor aklıma getirmemeye çalışıyorum fikri bile alt üst ediyor beni
Ben normal doğurmadım o kadarcığı yetti:)ay o kadar mı ya
Ben normal doğurmadım o kadarcığı yetti:)
Canım bildiğim kadarıyla günde 1-2 kez hissetsen yeter. Kafana takmamaya çalış. Bak kontrolde çok hareketliymiş ama hissedememişsin. Yeri geniştir belkide dediğin gibikızlar ya bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz gün içinde? ben mesela bazen hissediyorum bazen tüm gün bişey hissetmiyorum.
mesela geçen gün kontrole gittiğimde o kadar hareketliydi ki anlatamam ama ben hissedememiştim. 2 gündür de sabah kahvaltı ettikten sonra bi pıtırtı hissediyorum gün boyu tık yok sanki. karnım da çok büyümedi küçük bi şişlik var sadece. iç karnım geniş sanırım. ona çok takılmıyorum ama hareket konusu canımı sıkmıyor değil
doktora sormayı unuttum hissedemiyorum demeyi ama kendi gözümle gördüm kıpır kıpırdı. hatta gülüştük doktor bi yerinde duramadı dediCanım bildiğim kadarıyla günde 1-2 kez hissetsen yeter. Kafana takmamaya çalış. Bak kontrolde çok hareketliymiş ama hissedememişsin. Yeri geniştir belkide dediğin gibi
Canım sen arada hissediyormuşsun ben hala hiç hissedemiyorum annem diyor sende onun gibiydin 6 aylık olana kadar kasığımda durdun kıpırdamazdın diyor doktora gidiyorum herşey normal çıkıyor çok şükür ama insan istiyor hareketleri artık bende hissedeyim diye eşime dokunduruyırun o buluyor sert olan kısmı diyoruz heralde burda duruyor diye bazen iç kısımlara kaçarmış heralde o sertliği bile bulamadığımız oluyordoktora sormayı unuttum hissedemiyorum demeyi ama kendi gözümle gördüm kıpır kıpırdı. hatta gülüştük doktor bi yerinde duramadı dedi
ama ben hissetmeyince dert ettim biraz. az değil 21 haftalık nerdeyse. iç karnımın genişliğindendir diyorum artık
Ben dışardan çok net bi sefer hissettim o günden beri babasının eli sürekli karnımda ama bi hareket yok etse bile çok minik elle hissedilmiyorkızlar ya bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz gün içinde? ben mesela bazen hissediyorum bazen tüm gün bişey hissetmiyorum.
mesela geçen gün kontrole gittiğimde o kadar hareketliydi ki anlatamam ama ben hissedememiştim. 2 gündür de sabah kahvaltı ettikten sonra bi pıtırtı hissediyorum gün boyu tık yok sanki. karnım da çok büyümedi küçük bi şişlik var sadece. iç karnım geniş sanırım. ona çok takılmıyorum ama hareket konusu canımı sıkmıyor değil
ay vallahi bi kıpır kıpır olsa rahat edeceğimCanım sen arada hissediyormuşsun ben hala hiç hissedemiyorum annem diyor sende onun gibiydin 6 aylık olana kadar kasığımda durdun kıpırdamazdın diyor doktora gidiyorum herşey normal çıkıyor çok şükür ama insan istiyor hareketleri artık bende hissedeyim diye eşime dokunduruyırun o buluyor sert olan kısmı diyoruz heralde burda duruyor diye bazen iç kısımlara kaçarmış heralde o sertliği bile bulamadığımız oluyor
Bende bekliyorum o günleri ama bu gidişle pek balık gibi olmucak benimki bana çekmişse 5 aylık olduk nerdeyse hala tık yokay vallahi bi kıpır kıpır olsa rahat edeceğim
Ben 2 gün önce ilk kez hissettim bebeğimin hareketlerini. Bayağı geç hissettirdi kendini. Dün de çok güzel kıpırdadı ama bugün tık yok☺☺kızlar ya bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz gün içinde? ben mesela bazen hissediyorum bazen tüm gün bişey hissetmiyorum.
rahatladım vallahi. demek ki tek ben değilmişimBen 2 gün önce ilk kez hissettim bebeğimin hareketlerini. Bayağı geç hissettirdi kendini. Dün de çok güzel kıpırdadı ama bugün tık yok☺☺
doktora sormayı unuttum hissedemiyorum demeyi ama kendi gözümle gördüm kıpır kıpırdı. hatta gülüştük doktor bi yerinde duramadı dedi
ama ben hissetmeyince dert ettim biraz. az değil 21 haftalık nerdeyse. iç karnımın genişliğindendir diyorum artık
hiç denemedim bunları desem inan. yarın bir bakayım işe yarayacak mı. ayakta mümkün mertebe az durmaya çalışıyorum uzun süre duramıyorum zaten ama bazen durmak zorunda kalıyorum. yarın dediklerini yapıp bi uzanayım bakayımGüzelce yemek yiyip çok su iç canım daha sonra da dinlen, sen dinlenirken başlar o kıpır kıpır oynamayadinlenirken hissedersin daha çok, ayakta çok duruyorsan veya yoruluyorsan hissedememen normal
Ben hissedemediğimde sana bu dediklerimi yapıyorum hemen başlıyor kıpraşmaya
hiç denemedim bunları desem inan. yarın bir bakayım işe yarayacak mı. ayakta mümkün mertebe az durmaya çalışıyorum uzun süre duramıyorum zaten ama bazen durmak zorunda kalıyorum. yarın dediklerini yapıp bi uzanayım bakayım
Bende çok geç hissettim geçen haftalarda başladı hissetmem ama arkadaşın da dediği gibi ayakta hareket halinde olduğum zamanlarda hissedemiyorum ama şöyle bi ne zaman sırt üstü uzansam veya bacaklarımı uzatıp otursam hemen başlıyor ve ben neden bilmiyorum belki de haftam biraz daha büyük olduğu içindir ara sıra tekme atıyormuş gibi de hissediyorum ama benimde çok geç başladı ya detaylı ultrasyona gittim ondan sonra başladı azar azarkızlar ya bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz gün içinde? ben mesela bazen hissediyorum bazen tüm gün bişey hissetmiyorum.
Canım herkeste benim gibi olmuyormuş sen iyi düşün güzel olsunBir hafta sonra mı sıkıntı oldu yoksa yaptırdığınız ilk günden ağrı var mıydı . Ben dün oldum dün biraz ağrı vardı ama bugün yok gibi. Ama şimdi siz böyle deyince merak ettim sonra ki günler çıkar mı acaba ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?