2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sonuçlar ne zaman çıkacakmış? canınızı sıkmayın lütfen siz sakin kalın ki bebek de sakin olsun

Emin ol bisey çıkmaz doktorlar bazen boşa korkutuyor insani sen yüreğini ferah tut

Kızlar perine masajı hakkında fikirleriniz nedir?

Ben gene başladım doğum videoları izlemeye, şu epizyotomi beni acayip korkutuyor aklıma getirmemeye çalışıyorum fikri bile alt üst ediyor beni
ben 2. doğumumda çok faydasını gördüm ilk bebeğim sezeryandı 30 haftalikken basladim çok güzel bir doğumum oldu hiç epizyo olmadı 3 tane dikisim vardı ida bebegin kafası beklediğimizden büyük geldi yırtıldı biraz busefer sıfır yirtikla atlatmayı hedefledim

kızlar ya bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz gün içinde? ben mesela bazen hissediyorum bazen tüm gün bişey hissetmiyorum.

mesela geçen gün kontrole gittiğimde o kadar hareketliydi ki anlatamam ama ben hissedememiştim. 2 gündür de sabah kahvaltı ettikten sonra bi pıtırtı hissediyorum gün boyu tık yok sanki. karnım da çok büyümedi küçük bi şişlik var sadece. iç karnım geniş sanırım. ona çok takılmıyorum ama hareket konusu canımı sıkmıyor değil

Canım bildiğim kadarıyla günde 1-2 kez hissetsen yeter. Kafana takmamaya çalış. Bak kontrolde çok hareketliymiş ama hissedememişsin. Yeri geniştir belkide dediğin gibi

Canım bildiğim kadarıyla günde 1-2 kez hissetsen yeter. Kafana takmamaya çalış. Bak kontrolde çok hareketliymiş ama hissedememişsin. Yeri geniştir belkide dediğin gibi
doktora sormayı unuttum hissedemiyorum demeyi ama kendi gözümle gördüm kıpır kıpırdı. hatta gülüştük doktor bi yerinde duramadı dedi

ama ben hissetmeyince dert ettim biraz. az değil 21 haftalık nerdeyse. iç karnımın genişliğindendir diyorum artık

Canım sen arada hissediyormuşsun ben hala hiç hissedemiyorum annem diyor sende onun gibiydin 6 aylık olana kadar kasığımda durdun kıpırdamazdın diyor doktora gidiyorum herşey normal çıkıyor çok şükür ama insan istiyor hareketleri artık bende hissedeyim diye eşime dokunduruyırun o buluyor sert olan kısmı diyoruz heralde burda duruyor diye bazen iç kısımlara kaçarmış heralde o sertliği bile bulamadığımız oluyor

Ben dışardan çok net bi sefer hissettim o günden beri babasının eli sürekli karnımda ama bi hareket yok etse bile çok minik elle hissedilmiyor

ay vallahi bi kıpır kıpır olsa rahat edeceğim

Ben 2 gün önce ilk kez hissettim bebeğimin hareketlerini. Bayağı geç hissettirdi kendini. Dün de çok güzel kıpırdadı ama bugün tık yok☺☺

Güzelce yemek yiyip çok su iç canım daha sonra da dinlen, sen dinlenirken başlar o kıpır kıpır oynamaya dinlenirken hissedersin daha çok, ayakta çok duruyorsan veya yoruluyorsan hissedememen normal

Ben hissedemediğimde sana bu dediklerimi yapıyorum hemen başlıyor kıpraşmaya

hiç denemedim bunları desem inan. yarın bir bakayım işe yarayacak mı. ayakta mümkün mertebe az durmaya çalışıyorum uzun süre duramıyorum zaten ama bazen durmak zorunda kalıyorum. yarın dediklerini yapıp bi uzanayım bakayım

Dene dene, sonucu bekliyorum mutlaka

Bende çok geç hissettim geçen haftalarda başladı hissetmem ama arkadaşın da dediği gibi ayakta hareket halinde olduğum zamanlarda hissedemiyorum ama şöyle bi ne zaman sırt üstü uzansam veya bacaklarımı uzatıp otursam hemen başlıyor ve ben neden bilmiyorum belki de haftam biraz daha büyük olduğu içindir ara sıra tekme atıyormuş gibi de hissediyorum ama benimde çok geç başladı ya detaylı ultrasyona gittim ondan sonra başladı azar azar

Canım herkeste benim gibi olmuyormuş sen iyi düşün güzel olsun
Ben bundan 5/ 6 sene önce de yaptırdım tetanoz aşısı böyle tepki vermedi vücudum ama bu sefer böyle oldu
Canım benim ağrı ile birlikte yumurta büyüklüğünde şişmem oldu ertesi günden başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…