2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlarr ben bebeğimi bir haftadan beri hissediyorum hemde sürekli bir iki kez değil ve bir ara hareket ettiği zaman. Göbeğime baktım hareket ettiği kısım da çıkıntı oldu o kadar güzeldi ki anlatamam Ve bir ara tesadüfen eşim elini göbeğime koydu o sıra da bir anda hareket etti ben anladım eşimin anlayıp anlamadığını merak ettiğim için sustum aaa bak dedi hareket mi ediyor o neydiiii çok garipmiş dedi dedi dedim Ki Sen onu bana sor bir huylanıyorum o kadar tatlı huylanmalarki anlatamammm Ve gece 1/2gibi dümdüz uzandığımda hep her şekilde hissettiriryor sağolsun inşşalah siz de bir an önce bu duyguyu tadarsınız

Yok yok sen hiç takma kafana ondandır. Zaten daha çok büyük değillerki. 1 aya kadar uyutmıcaklar bile bizi:)

Guzel dusunelim güzel olsun..
Sonuç iyi gelicektir allahin izniyle..

çok kötüyüm. kanımda gök gürlüyor. büyük abdest yok gelmiyor. çalışamıyorum ofiste ağrıdan yerde sürünüyorum. dubhalec su kayısı tükendim iyice
Ben de aynı durumdayım yürüyüş su içmek kayısı yemek pek fayda etmiyo..

Dr şurup verdi bugün denicem umarim fayda eder..daha napilir bilemiyorum..

Sizin ilk çocuğunuzmu? Ben kızımda 20. Haftadan sonra hissetmiştim diye hatırlıyorum. Şuan 2. Hamileliğim 17. Haftadan bu yana belirgin hissediyorum. Hatta ayakta iş yaparken bile çok belli tekmeliyor gibi. Bebeğim ters duruyormuş. Hareketleri belirgin hissetmemde etkisi var mıdır bilmiyorum.

Ben 2 gün önce ilk kez hissettim bebeğimin hareketlerini. Bayağı geç hissettirdi kendini. Dün de çok güzel kıpırdadı ama bugün tık yok☺☺
Ben bir aydır hissediyorum maşallah bebeğim çok hareketli.iki haftadır da tekme atıyor.19.haftanın sonundayım.

Evet ilk benim 19+4 olduk daha hissetmedim geç hissettirecek galiba geç olsunda güç olmasın

Evet ilk benim 19+4 olduk daha hissetmedim geç hissettirecek galiba geç olsunda güç olmasın
Ben de aynı haftadayım .benim 2.oldugu için heralde.tam 16. Haftanın başında hissettim ilk.şimdi de bazen dışarıdan belli olacak şekilde hareket ediyor.geçen kontrol de de doktor çok hareketli olduğunu söylemişti masallah

MaşAllah Darısı bize olsun bende hissetmek istiyorum artık

Ben de aynı durumdayım yürüyüş su içmek kayısı yemek pek fayda etmiyo..

Dr şurup verdi bugün denicem umarim fayda eder..daha napilir bilemiyorum..
Bende de vardı bu sorun. Doktorum roka ve yoğurt önerdi. Akşamları saat 9-10 gibi acıkınca yoğurdun içine roka doğrayıp yiyorum. Eğer fayda etmezse bir tane de bitkisel bir probiyotik verdi adı:ntbiotic ama bende roka yoğurt işe yaradığı için almadım. Yine karşılaşırsam alacağım ama. Bir deneyebilirsiniz

Arkadaşlar hem kan sulandırıcı hem coraspin kullananız varmı ? Benim kanımda pıhtı çıktığı için iğneyi 0.6lık yaptık ve coraspine başladık. İçinizde pohtısı olup bu şekilde hamileliğine devam eden varmı ?

Ayy denerim cnm roka yogurt insallah ise yarar.. boyle oluncada yemek yemeğe korkar oldum..

Ben kullanıyorum cnm..Sabah coraspirin 100luk..aksam oksapar 4000lik..şuan sıkıntısız olarak devam ediyoruz..insallah kucagimiza almak nasip olur..

Bende de oldu 2 gün devam etti böyle bir taraf taş gibi oldu doktora gitsemmi gitmesemi bilemedim bastırınca acıyor birde birden ayağa kalkınca ağrı yapıyor

Ben kullanıyorum cnm..Sabah coraspirin 100luk..aksam oksapar 4000lik..şuan sıkıntısız olarak devam ediyoruz..insallah kucagimiza almak nasip olur..
Ohh ne güzel canım Bende 4lük kullanıyordum bir kaç gende pıhtı çıkınca 6lık kullanmaya başladım bide coraspin. Şendere pıhtı mı vardı ? Ne zaman kadar kullanacaksın belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…