2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
20 ci haftalarda bende sengibiydim. Bazen akşama kadar hareket etmiyordu. Akşam hareketliydi. Bu aralar hareketli ama bazen uyuyor galiba canm

Kanıtlanmış pıhtılaşma sorunum yoktu ama bir kaybım olduğu için ilk gebeliğimde 5 ay öyle geçirdim ikisinidr alıyordum

Ben yatabiliyorum ama genelde yan yatmayı tercih ediyorum bebek bence daha ezilmez dokror bile cihazı nasıl bastırıyor görmek için zaten kese içinde yeri rahat onun
yok sıkıntı etmedim aksine sevindim rahat uyuduğum için

ben de yana özellikle sol tarafıma yatmayı deniyorum alıştım gibi

Hanımlar iyi geceler, benimde tahmini doğum 4 eylül görünüyor. 24.haftadayim. bisey soracaktım, geçen hafta hem aşı hem tahlil için sağlık ocağından çağırdılar. Tahlil sonucunu direkt e nabizdan alıp kendi doktoruma attim, karaciğer enzimlerin yükselmiş heme dahiliyeye git dedi. Ve tiroid çok sınırda testi tekrarlayalim yazmış. Aranizda bu karaciğer enzimleriyle alakalı bisey yaşayan oldu mu? Demir de çok yüksek çıkmış doktor demedi ama demiri ve kullandigim takviyeyi bıraktım ondan diye düşünüp. Yine de tedirginim ama başına gelen var mi?

kaşıntın falan oluyor mu peki?

Hayır kaşıntim pek yok. Ama alerjik rinitim var şu ara zaten kasinsam bile normal benim için çünkü mevsim geçişlerinde inanılmaz kaşıntim oluyor
karaciğer değerlerinde yükselme olunca kaşıntı da oluyor diye biliyorum normalde. dahiliyeye gidin mutlaka zaten doktorunuz da öyle demiş.

karaciğer değerlerinde yükselme olunca kaşıntı da oluyor diye biliyorum normalde. dahiliyeye gidin mutlaka zaten doktorunuz da öyle demiş.
Evet bende öyle okudum araştırınca. Ben demir ilacindan olduğunu düşünmeye başladım çünkü internette bikac kişi daha yazmış. Acaba var mi diye buraya da sorayim dedim. Mesela demir değeri de yüksek çıkmış ama doktor ona bisey demedi

burda demir ilacı kullanan arkadaşlar var onlar daha yardımcı olacaklardır size. vitamin de kullanıyor musunuz peki?

Selam bende de pihtilasma var ilk gebeligimde kan sulandirici igne kullandim ama bu sefer sadece coraspin kullaniyorum. Simdilik hersey yolunda gidiyor. Benim ki mthfr 1298 heterozigot.

Ohh ne güzel canım ☺ Bende 4lük kullanıyordum bir kaç gende pıhtı çıkınca 6lık kullanmaya başladım bide coraspin. Şendere pıhtı mı vardı ? Ne zaman kadar kullanacaksın belli mi
2 gende mutasyon var 3 gebelik kaybı yaşadım bu yüzden..34 haftaya kadar demişti drum..durum neyi gösterirse artik o zamanlara bi gelelim de insallah saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…