2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bi arkadasimin basina geldi vitamin ilacinda..bazı vitamin ve demir ilaçlarını karaciğer enzimlerini yukseltebiliyo..kullanmayı biraktiktan sonra tekrar kan verin değerinizde düşme var mi diye..arkadasimin dusmustu ilaci biraktigunda ..drunuza danışın yinede

Selam bende de pihtilasma var ilk gebeligimde kan sulandirici igne kullandim ama bu sefer sadece coraspin kullaniyorum. Simdilik hersey yolunda gidiyor. Benim ki mthfr 1298 heterozigot.
Teşekkür ederim benim bir kaç gende var doktorum normal yaşantındada kullan coraspin dedi.İğne doz yükselttik inşAllah sağ salim kucağımıza alırız

2 gende mutasyon var 3 gebelik kaybı yaşadım bu yüzden..34 haftaya kadar demişti drum..durum neyi gösterirse artik o zamanlara bi gelelim de insallah saglikla
Benimde biraz fazla çıktı pıhtılaşma.. normal yaşantında da kullan dedi coraspini doktorum pıhtı atma risklerine karşı.. canım sıkıldı. İnşAllah bebeklerimize yeterli gelir bu iğneler

çok kötüyüm. kanımda gök gürlüyor. büyük abdest yok gelmiyor. çalışamıyorum ofiste ağrıdan yerde sürünüyorum. dubhalec su kayısı tükendim iyice
bende de aynı sorunlar vardı. Doktor bana bekunis diye bir ilaç verdi. Bitkisel bir ilaç . Daha önce almadım sonra wc sırasında yırtılma oldu ondan sonra başladım. her gün kullanmıyorum ihtiyaç duydukça alıyorum

Bende biraz okuyunca ondan olduğunu düşündüm, çünkü karnimda bi şişkinlik vardı demiri ve vitamini bırakınca geçti şişlik. Yarın dahiliyeye gideceğim umarım düşmüştür

0,6 iğne ve coraspirin devam arkadaşım bende de. Hamdolsun bir sorun olmayacak inşallah

0,6 iğne ve coraspirin devam arkadaşım bende de. Hamdolsun bir sorun olmayacak inşallah
İnşAllah canım benim pıhtılaşmamı vardı sende de ? Coraspin kanama yapıyormuş genelde sende yaptı mı ? Benim kanama alanım vardı başından beri yeni geçti inşAllah yapmaz kanama

Bende de oldu 2 gün devam etti böyle bir taraf taş gibi oldu doktora gitsemmi gitmesemi bilemedim bastırınca acıyor birde birden ayağa kalkınca ağrı yapıyor
Magnezyum eksikliğimde oluyor. Şuanki doktorun ben şikayet etmeden kendisi verdi. Sertleşmeler dediğin gibi yürüme halindeyken çok can acıyor. Adım atmakta zorlanılıyor. Tabi yine de bunu doktora anlatmakta fayda var.

Bide sizlere bir sorum olacaktı aranızda şeker yüklemesi yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Ilk gebeligimde yaptırmıştım bunda acaba yaptırmalı mıyım diye düşünmeye başladım. Daha doktorumla haberleşemedim

Ben yükseklikmi bilmiyorum ama son ayıma doğru vücudumda kaşıntı başlamıştı. Hatta artık kaşınmaktan uyuyamaz hale gelmiştim. Tahlillerimde karaciğer enzimlerimin bozulduğunu söyledi doktor. 39. Haftamdaydım neyseki. Suni sancı ile doğum başlattı doktorum. Beklemeyi tercih etmedi. Gebelik kolestazı deniyor benim yaşadığıma. Erken dönemde olsa ilaçla tedaviye gidilirdi sanırım. Önemli ihmal etme. İnşallah kısa sürede tedavi olursun.

karaciğer değerlerinde yükselme olunca kaşıntı da oluyor diye biliyorum normalde. dahiliyeye gidin mutlaka zaten doktorunuz da öyle demiş.
Benim ilk hamileliğimde kaşıntı başlamıştı. Doktor değerleirme baktı normal dedi. Sonra kaşıntı çok ilerledi. Sabahlara kadar kaşınmaktan uyuyamadım. Yara bere içinde doğuma girdim. Tahliller sonradan gösterdi yani.

ay inşallah öyle bir şey yaşamayız. ilaçsız önüne geçilebilir mi acaba? mesela bol su, sebze ve meyve yiyerek yağsız tuzsuz yiyerek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…