2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim şuan kaşıntı yok kan değerlerinde yüksek cikti doktor dahiliyeye git hemen dedi. Yarın gidicem bende. Erken doğuma alıyorlarmış zaten genelde. Ben takviyelerden diye düşünüyorum inşallah onlardandır

bir de ben de şeker yüklemesi konusunda kararsızım. siz ne düşünüyorsunuz kızlar ❤
Ben doktorumla görüşmedim henüz fakat araştırdığım kadarı ile ac karna şekerli su içirip şekere bakıyorlarmış. Gün içinde şekerli şeyler tükettiğim için doktor gerek görürse yaptırırım. Çünkü sadece 50 gr şeker varmış suyun içinde. Ee 1 paket magnumda 30 gr şeker var

ben de kararsızım valla. doktoruma sormadım ben de hala

Ben yaptıracağım, 28.haftada gel yapalım dedi doktorum. Ailemde diyabet hatta diyabet kaynaklı vefatlar var o yüzden yaptıracağım

Taze anneler beni iğne için yada test için kimse aramadı ben en son aradığımda özel hastanede bı kaç degerime baolktirmistim ebe şimdilik yeter kendini iyi hissettiği ve gitme hastaneye dedi sadece çok şükür sıkıntım yok bebegimde hareketlerini hissediyorum ve sizlerde kilo durumları nasıl ve sizce bir ayı geçti doktora gitmeyeli gidiyim mi

Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Şeker yükleme haftamız yaklaşıyor hepimizin. Ben normalde şeker hastası değilim ama ilk gebeliğimde çıkmıştı gebelik şekeri, doktorum diyetisyene yönlendirdi ve dikkat ederek rahat bir hamilelik geçirdim toplamda 6 kilo ile alarak bitirdim gebeliği. Kızım 42 haftalık ve kilosu normal doğdu.Doğumdan sonra normale dönüyor zaten şeker.Bu hamileliğimde de yaptıracağım tabiki. Bence yaptırmakta fayda var, bir arkadaşımız yazmış, dondurmada, baklavada daha çok şeker var.

Aynı şeyi bende soracaktım şeker yüklemesi kafamı çok karıştırıyor özellikle her şeyi geçtim ben o şekerli suyu içemem
Bazende içirmiyorlar o bence bizim durumumuza veya doktorumuza göre değişiyor bi arkadaşım sadece aç karnına kan verip daha sonra bişeyler yiyip bide çikolata yedikten sonra tok karnına kan vermişti

Bazende içirmiyorlar o bence bizim durumumuza veya doktorumuza göre değişiyor bi arkadaşım sadece aç karnına kan verip daha sonra bişeyler yiyip bide çikolata yedikten sonra tok karnına kan vermişti
Ay hadi inşallah geçen ay dr gittiğimde şeker yüklemesi hakkında bilgi almak istedim daha çok erken bunları konuşmak için dedi

Bide bir şey daha soracağım benim gibi yediğinden içtiğinden vazgeçemeyen var mı ? Buara çok kızartma yedim bir haftadır sabah akşam hergün nerdeyse azar azar kola içiyorum cips yiyorum canım o kadar istiyo ki çevremdeki herkes hamileliği boyunca dikkat etmiş nasıl bu kadar dirayetli olabiliyosunuz tama hani bebeğimiz için ama ben kendime engel olamıyorum. Öyle çok çok yemiyorum azar azar ama kendimi böyle rahatlatıyorum

Asitli veya renkli hiçbir içeceği içmiyorum ama bende geçen gün az bişey cips yedim haftada 1 defa falanda kızartma yapıyoruz biz bende tam anlamıyla herşeyi kesmedim yani canım ama çok sık da yemiyoruz

ben hamileyken bir defa cips, bir defa koca bir paket nugget yemiştim. bir defa da kola içtim ama bulantı istifra mahvetmişti beni. artık tüketmiyorum öyle şeyler. ama çok özlüyorum

Canm valla bazı şeyler çok fazla abartılıyor kilo açısından fazla alırız sadece bende sen gibiyim hiç kendimi kısamadım canımın çektiğini yiyorum abartmıyorum ama tamamende kesmiyorum

Keşke öyle yapsalar ben de aç karnına şekerli su içebilir miyim emin değilim normal şekerli içececek içmem, şerbetli tatlı yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…