2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ay inşallah öyle bir şey yaşamayız. ilaçsız önüne geçilebilir mi acaba? mesela bol su, sebze ve meyve yiyerek yağsız tuzsuz yiyerek falan
Hiç bilmiyorum ama ben çok kilo almıştım. En son 25 kiloyu görünce tartıya çıkmamıştım maalesef yeme konusunda dikkat edemiyorum. Hala aynıyım üstelik benim tekrar yaşama olasılığım var.

Ben normalde de çok kola içmem aynı düzen devam ediyor, belki ayda 1-2 bardak çok değil. Cips de geçen ay yediğimde mahvetmişti beni, onu yemiyorum sadece

İnşallah. Ben araştırırken erken dönemde olduğunda ilaç tedavisine başlandığını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben çok aşağıda hissediyorum sanki. Bikini bölgesi yani külot altında kalan kısımda. Bebek ters duruyordu ondan mı aşağıda hissediyorum acaba.

Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben çok aşağıda hissediyorum sanki. Bikini bölgesi yani külot altında kalan kısımda. Bebek ters duruyordu ondan mı aşağıda hissediyorum acaba.
ben ilk önce kasıklarımda hissediyordum. birkaç gündür göbek deliğimin altında hissediyorum

İnşallah. Ben araştırırken erken dönemde olduğunda ilaç tedavisine başlandığını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün gittim karaciğerlerime baktilar, belirgin bir yağlanma yok dedi. Haftaya tahlil vericem tekrar takip edilecek şuan için haftaya yine böyle çıkarsa ilaç başlarız dedi doktor da

Ben yaptirdim.Gebelik şekerim yuksek cıktı.Yarin cagirdi doktorum. Muhtemelen diyetisyene yönlendirecek.Ben anlamistim zaten bebegin haftasi kilosu ileride benim.Bende abarrmistim birsz yiyip icmeyi.Ilk gebeliginde diyetisyenin kac kalori diyet vermisti hatirliyor musun?

Hiç stres yapma, dikkat ederek kontrol altında tutabilirsiniz şekerini.Doğumdan sonra normale dönüyor. Benim kalori hesabı değildi, günde 4 kez şeker ölçüyordum, sabah önce aç, sonra her öğünden 1 saat sonra ölçüp, deftere kaydediyordum, ne yediysem onu da tüm gün yazıyordum, 2 haftada bir kontrole gidiyordum, bakıyordu doktor, hem benim kiloma hem de bebeğin ultrason ölçümlerine. Ben yurtdışındayım, bir hastanenin diyabet bölümüne doğuma kadar sürekli gittim. Benim en çok beyaz ekmek şekerimi çıkarıyordu. Onun dışında her şeyi yedim, yasak olan bir şey yoktu, tabii ölçülü bir şekilde

Benimki bütün karın bölgemde oynuyor. Çoğunlukla göbek deliği hizasında takılıyor minnakım

Hanımlar peki tiroid ile alakalı bisey yaşayan oldu mu? Bugün bana doktor karaciğer enziminden ziyade tiroid için ilaç başlarız dedi. Normalde tiroid sorunum yok hatta önceki tahlillerimde temizdi

şekeriniz çıktığında bir şey hissediyor muydunuz?

Bende yurtdışındayım.Ne diyecek doktorum yarin hicbir fikrim yok.Ama mesajda bol su ic.Karbonhidratlı vr yagli beslenme yazdi.Dündrn beri ekmeği bıraktım.Salata sebzeye yüklendim haliyle karnım aç.Korktum bebeğe birsey olacak diye

Bende aynı şekilde vuruyor hissediyorum çok mu assagida diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…