2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben çok aşağıda hissediyorum sanki. Bikini bölgesi yani külot altında kalan kısımda. Bebek ters duruyordu ondan mı aşağıda hissediyorum acaba.
Bende aşağıda hissediyorum hatta dışarı değil içeri doğru vuruyo sanki kasıklarıma

Hanımlar peki tiroid ile alakalı bisey yaşayan oldu mu? Bugün bana doktor karaciğer enziminden ziyade tiroid için ilaç başlarız dedi. Normalde tiroid sorunum yok hatta önceki tahlillerimde temizdi
Ben normalde de kullanıyordum gebelikle birlikte dozu yükseldi
Tirodin yüksek olması hamilelikte iyi değil bebek için değerlerin yüksekse mutlaka kullan

Bazende içirmiyorlar o bence bizim durumumuza veya doktorumuza göre değişiyor bi arkadaşım sadece aç karnına kan verip daha sonra bişeyler yiyip bide çikolata yedikten sonra tok karnına kan vermişti
Benim doktorum da bu sekilde bakıyormuş .açlık tokluk şekeri diye. Bir dahaki kontrolde aç gidicem sonra bişey ler yicem tokluk bakacaklar.halbuki bu doktorum 5 yıl önce ki hamileliğimde şeker yüklemesi yapmişti. Yani doktorum hangisi ni uygun görürse onu yaptırıyorum ben

Ben normalde de kullanıyordum gebelikle birlikte dozu yükseldi
Tirodin yüksek olması hamilelikte iyi değil bebek için değerlerin yüksekse mutlaka kullan
Ya ben 24.haftadayim şimdiye kadar yaptırdığım tahlillerde hep 1 civarında çıktı ama geçen hafta 3.34 çıktı tsh doktor sınırdasın haftaya böyle çıkarsa ilaç başlayalım dedi. Bende okudum tehlikeliymis biraz

Rahat ol canım, biraz dikkat ederek sağlıkla ilerleyecek hamileliğin, esmer ekmek, süt ürünleri, et, balık, salata yiyebilirsin tabi meyve de ara öğün olarak. Doktorun en doğrusunu söyleyecektir zaten.

Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben çok aşağıda hissediyorum sanki. Bikini bölgesi yani külot altında kalan kısımda. Bebek ters duruyordu ondan mı aşağıda hissediyorum acaba.
Normal bende bazen orda hissediyorum degisiyor yaklasik bir haftadir baya hateketli disaridan da karnimi oynatiyor tekmeleri

Aynen öyle canım doktorun bilir en iyisini

ANne adayları karnım sürekli bir tarafa toplanıyor sabah sola doğru yatıyorum bakıyorum sol tarafım şişmiş sertleşmiş bu normal mi doktoruna soran oldu mu?

Kızlar ellerim sürekli bu halde ne yapsam geçmiyor deterjanlar mı yapıyor bilmiyorum ama benim gibi olan var mı

Eklentiler

• IMG_20200512_124930.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
ANne adayları karnım sürekli bir tarafa toplanıyor sabah sola doğru yatıyorum bakıyorum sol tarafım şişmiş sertleşmiş bu normal mi doktoruna soran oldu mu?
Ben bugun sordum daha.Hatta ultrason sırasında sertlesti gösterdim.Normal dedi vücut yavas yavas kasılma calismalari yapiyormus.Bebekte sürekli yer degistiriyormus icerde.Hafif masaj yap sertlesen yere dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…