2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aşıyı oldum geldim iğne ilk girdiğinde bi yaktı ama sonrasında geçti. bakalım ağrı yapacak mı

Hadi geçmiş olsun canım, 2.gün ağrısı başladı bende ve 3 4 gün sürdü inşallah seninki ağrımaz

anlamadım valla ben toplamda 15 kg vermiş oldum. gayet fitim şu an istesem veremezdim
Senin de bulantin olduğu için değil mi ? Dr bebek iyiyse sorun yoktur daha ne istiyorsun daha risksiz doğum yaparsın dedi.
Ben de çevreme takiliyorum kilo vermek istiyosaniz hamile kalın diye
Kan ilaci bende bulantı yapıyor gün aşırı içiyorum bu arada

sorma bulantı beni yemeden içmeden kesti resmen 5. aya girene kadar. değil yemek yemek mutfağa bile giremiyordum

ben sadece decavit kullanıyordum. değerlerim iyi çıktığı için doktorum gerek yok kilo yapar kullanma dedi. ona güvenip bıraktım. bugün sağlık ocağındaki hemşire de kan ilacı kullanıyor musun deyince ben de ona bundan bahsettim. o da tavsiye ederim doğumda kan kaybedeceksin faydalı bi ilaç dedi. kafam karıştı gerek görse doktorum yazmaz mıydı

Dr unu baz al yine de sen bence canım,
kullanma dediyse kullanma zaten o da bulantı yapıyor çok gerek görmedi demek ki bu iyiye işaret, benim 12.5tu en son kan değerim. Dr diğer ilaçlarını almasan bile kan ılacini al bebek ve senin sağlığın için en önemlisi bu ilac demişti.
Her gün içemiyorum tabiki yinede

benim değerlerim de yüksekti. iyiydi yani. ondan gerek görmedi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…