- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.621
Bennn.. doktorum henüz erken dedikızlar aranızda kan ilacı kullanmayan var mı?
BEN 16. Haftadaym daha o üzsen korktum böyle bıçak saplanır gibi oluyorBen bugun sordum daha.Hatta ultrason sırasında sertlesti gösterdim.Normal dedi vücut yavas yavas kasılma calismalari yapiyormus.Bebekte sürekli yer degistiriyormus icerde.Hafif masaj yap sertlesen yere dedi.
Dr unu baz al yine de sen bence canım,
kullanma dediyse kullanma zaten o da bulantı yapıyor çokgerek görmedi demek ki bu iyiye işaret, benim 12.5tu en son kan değerim. Dr diğer ilaçlarını almasan bile kan ılacini al bebek ve senin sağlığın için en önemlisi bu ilac demişti.
Her gün içemiyorum tabiki yinede
Benim de 11 lerde idi baslattı doktorum.hergün 1 tane içiyorumBen de kullanmıyorum kan ilacı ama bugün doktora gidicem tahlil sonuçlarımı değerlendirmesi için ve muhtemelen verecek, değerim 11.3
Verirse içmeye çalış canım bilmiyorum bulantin var mı ama biraz mideyi kötü yapsa da doğumdan sonra çok ihtiyacımız olacakmış kana.Ben de kullanmıyorum kan ilacı ama bugün doktora gidicem tahlil sonuçlarımı değerlendirmesi için ve muhtemelen verecek, değerim 11.3
Ancak internetten bakınıoruz maalesef. Bebek arabasına karar verdim sadece. Başka hiçbirşey yok meydandaKızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı
Ben başladım canım baya tulumlar iç badiler aldım. Aldığım yerler trendyoldan bir kaç marka ve ebebek. Herhangi bir sıkıntı yaşamadımKızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı
Hangisine hangi özellikleri için karar verdin canım?Ancak internetten bakınıoruz maalesef. Bebek arabasına karar verdim sadece. Başka hiçbirşey yok meydanda
Casual trona travel sisteme karar verdim. kardeşim kullanıyor ve çok memnun. 4yıl sonra bir çocuğu daha oldu onda da kullanıyor hala ilk aldığı gibi. Air modelleri de çıkmış ama yorumlardan okuduğum kadarıyla çok farkları yokmuş.Çıkabilirsem onu alacağım çıkamazsam da n11.comdan alacağımHangisine hangi özellikleri için karar verdin canım?
Anladım canım inşAllah bende başlarım artık bi yerdenBen başladım canım baya tulumlar iç badiler aldım. Aldığım yerler trendyoldan bir kaç marka ve ebebek. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Fiyatı ne kadar canımCasual trona travel sisteme karar verdim. kardeşim kullanıyor ve çok memnun. 4yıl sonra bir çocuğu daha oldu onda da kullanıyor hala ilk aldığı gibi. Air modelleri de çıkmış ama yorumlardan okuduğum kadarıyla çok farkları yokmuş.Çıkabilirsem onu alacağım çıkamazsam da n11.comdan alacağım
N11.com da 1784e düşmüştü ama indirim bitti kaçırdım. Aşağı yukarı 2000 lira civarı şuanda. Civilde kırmızıları 1700 ama ben siyah almayı düşünüyorum.Fiyatı ne kadar canım
Kızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı
Verirse içmeye çalış canım bilmiyorum bulantin var mı ama biraz mideyi kötü yapsa da doğumdan sonra çok ihtiyacımız olacakmış kana.
Çok doğru bende zıbın falan aldım da çok takımı yok tulum hiç almadım hastane çıkışı da daha almadım çorap patik yelek hırka onlar zaten bolca var kayınvalidem falan hep örmüş biraz altlı üstlü takımlar istiyorum beşiğinide daha ayarlamadık diğer banyo ihtiyaçları falanda öyle ama bakalımBen başladım canım ya, trendyoldan 10lu hastane çıkışı almıştım, geçen hafta da ebebek e gittik bizim eve de çok yakınmış ben hiç bilmiyordum. Öncelikle bol bol zıbın, çorap bere bir de tulum aldım.
Şimdilik aldıklarımı katlayıp bir sırt çantasına koydum kaldırdım.
Bu aralar bebek odasına odaklandık eşimle, biz hiç bilmiyorduk piyasayı o yüzden hala şoktayızbir kaç mağaza gezdik ama modoko ve maskoya da bakar öyle alırız muhtemelen. İnşallah 1 ay sonra sipariş vermiş oluruz diye düşünüyorum çünkü aldıklarımı yerleştirmek istiyorum artık, yeri belli olsun yani eşyaların
yavrumun bi çift patikten başka bir şeyi yok. dışardan hayatta gidip almam. ancak internetten bakınacağım. h&m, lc waikiki, defacto, e bebek ve jokerden bakınıyorum yavaş yavaş.Kızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı
evet bunları ben de görmüştüm. katlanıp araba koltuğu oluyor. ama en boy olarak biraz küçük geldi bana. tutma yerinin boyu uzuyor mu acaba. bizim ailede en kısa kişi 1.80 iki büklüm gezmeyelimCasual trona travel sisteme karar verdim. kardeşim kullanıyor ve çok memnun. 4yıl sonra bir çocuğu daha oldu onda da kullanıyor hala ilk aldığı gibi. Air modelleri de çıkmış ama yorumlardan okuduğum kadarıyla çok farkları yokmuş.Çıkabilirsem onu alacağım çıkamazsam da n11.comdan alacağım
valla gayet mantıklı. biz de oda bakacağız diye niyetlenip nasıl oluyorsa kıyafetlerle geçiyoruz bi andaBen başladım canım ya, trendyoldan 10lu hastane çıkışı almıştım, geçen hafta da ebebek e gittik bizim eve de çok yakınmış ben hiç bilmiyordum. Öncelikle bol bol zıbın, çorap bere bir de tulum aldım.
Şimdilik aldıklarımı katlayıp bir sırt çantasına koydum kaldırdım.
Bu aralar bebek odasına odaklandık eşimle, biz hiç bilmiyorduk piyasayı o yüzden hala şoktayızbir kaç mağaza gezdik ama modoko ve maskoya da bakar öyle alırız muhtemelen. İnşallah 1 ay sonra sipariş vermiş oluruz diye düşünüyorum çünkü aldıklarımı yerleştirmek istiyorum artık, yeri belli olsun yani eşyaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?