2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Ben de kullanmıyorum kan ilacı ama bugün doktora gidicem tahlil sonuçlarımı değerlendirmesi için ve muhtemelen verecek, değerim 11.3

Merhaba Kızlar aranızda kamuda çalışan var mı? Sizce idari iznimiz bitecek mi? Sanki bayram sonrası başlatacaklar gibi geliyor?

Ben de kullanmıyorum kan ilacı ama bugün doktora gidicem tahlil sonuçlarımı değerlendirmesi için ve muhtemelen verecek, değerim 11.3
Verirse içmeye çalış canım bilmiyorum bulantin var mı ama biraz mideyi kötü yapsa da doğumdan sonra çok ihtiyacımız olacakmış kana.

Kızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı
Ben başladım canım baya tulumlar iç badiler aldım. Aldığım yerler trendyoldan bir kaç marka ve ebebek. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Hangisine hangi özellikleri için karar verdin canım?
Casual trona travel sisteme karar verdim. kardeşim kullanıyor ve çok memnun. 4yıl sonra bir çocuğu daha oldu onda da kullanıyor hala ilk aldığı gibi. Air modelleri de çıkmış ama yorumlardan okuduğum kadarıyla çok farkları yokmuş.Çıkabilirsem onu alacağım çıkamazsam da n11.comdan alacağım

Fiyatı ne kadar canım

Kızlar hala doğru düzgün bi alışveriş yapamadık ya korkudan bir yere gidemiyoruz internete de güvenip alamıyoruz alışverişe başlayan var mı

Ben başladım canım ya, trendyoldan 10lu hastane çıkışı almıştım, geçen hafta da ebebek e gittik bizim eve de çok yakınmış ben hiç bilmiyordum. Öncelikle bol bol zıbın, çorap bere bir de tulum aldım.

Şimdilik aldıklarımı katlayıp bir sırt çantasına koydum kaldırdım.

Bu aralar bebek odasına odaklandık eşimle, biz hiç bilmiyorduk piyasayı o yüzden hala şoktayız bir kaç mağaza gezdik ama modoko ve maskoya da bakar öyle alırız muhtemelen. İnşallah 1 ay sonra sipariş vermiş oluruz diye düşünüyorum çünkü aldıklarımı yerleştirmek istiyorum artık, yeri belli olsun yani eşyaların

Verirse içmeye çalış canım bilmiyorum bulantin var mı ama biraz mideyi kötü yapsa da doğumdan sonra çok ihtiyacımız olacakmış kana.

Bulantım yok ama dediğin gibi verdi kan ilacını, bir de gene idrar yolu enfeksiyonu çıkmış hasbinallah ya...

Kızlar ben gece uykuya dalmakta çok güçlük çekiyorum, kaslarım ağrıyor resmen.
sizde durum nasıl?

Çok doğru bende zıbın falan aldım da çok takımı yok tulum hiç almadım hastane çıkışı da daha almadım çorap patik yelek hırka onlar zaten bolca var kayınvalidem falan hep örmüş biraz altlı üstlü takımlar istiyorum beşiğinide daha ayarlamadık diğer banyo ihtiyaçları falanda öyle ama bakalım

yavrumun bi çift patikten başka bir şeyi yok. dışardan hayatta gidip almam. ancak internetten bakınacağım. h&m, lc waikiki, defacto, e bebek ve jokerden bakınıyorum yavaş yavaş.

bebek arabasına karan verdikçe buraya da atın kızlar bir türlü içime sinen bi araba bulamadım. hafif ve en az 2 sene kullanılabilir olsun. yatırma ayarları önündeki perdesi ve askılıkları çok önemli benim için.

evet bunları ben de görmüştüm. katlanıp araba koltuğu oluyor. ama en boy olarak biraz küçük geldi bana. tutma yerinin boyu uzuyor mu acaba. bizim ailede en kısa kişi 1.80 iki büklüm gezmeyelim

valla gayet mantıklı. biz de oda bakacağız diye niyetlenip nasıl oluyorsa kıyafetlerle geçiyoruz bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…