2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aman allah bozmasın benimkini daha başım yastığa giderken uyuya kalıyorum ben. gün içinde de uykum geliyor sık sık. belki ilerde geçer bilmiyorum ama fırsatı varken uyuyorum bol bol

evet bunları ben de görmüştüm. katlanıp araba koltuğu oluyor. ama en boy olarak biraz küçük geldi bana. tutma yerinin boyu uzuyor mu acaba. bizim ailede en kısa kişi 1.80 iki büklüm gezmeyelim
Yeğenimi çok gezdirmişliğim var ama benim boy 1.65 olduğu için hiç dikkat etmedim açıkcası.

Kızlar bence bebek arabasından çok bebek beşiğini ön plana almalıyız eğer şehir dışına hemen bi seyehat falan düşünmüyorsanız çok aciliyeti yok diye düşünüyorum bilmiyorum benim gibi düşünen var mı da yani bence arabadan çok beşik ön ihtiyaç

Beni en çok zorlayan şeyler bebek odası ve beşik Ne istediğimi bilmiyorum hala. Bir türlü karar veremiyorum.

gayet mantıklı valla. bebek odasına ek bir de anne yanı alacağım ben. ikisini de sallanmayandan tercih etmeyi planlıyorum. ekstra 4moms mamaroo almayı düşünen var mı?

kullanışlı mı acaba çok kararsızım alıp almamak konusunda
Benim dayım almış yeni ikizleri oldu. Ama kullanamamış. Bana gönderdi. Çocukları alıştıramamışlar bir türlü. Bir de çok çabuk büyümüşler sığmamaya da başlamışlar. 2 aylıkken sığmamış çocuklar. Ama onun çocukları bayağı iriydi.

gayet mantıklı valla. bebek odasına ek bir de anne yanı alacağım ben. ikisini de sallanmayandan tercih etmeyi planlıyorum. ekstra 4moms mamaroo almayı düşünen var mı?
Kesinlikle ama ben onu almayı düşünmüyorum ya bebek odasında beşiği sabit alırımda anne yanını sallanan alırım ekstra anne kucağı ve hamak da almayı düşünüyorum ben

ooo zaten çabuk büyüyolar hiç gerek yok o zaman. benden ufak tefek bişey çıkmaz çünkü

Kesinlikle ama ben onu almayı düşünmüyorum ya bebek odasında beşiği sabit alırımda anne yanını sallanan alırım ekstra anne kucağı ve hamak da almayı düşünüyorum ben
evet ben de anne kucağı düşünüyorum. ay hayırlısıyla bi başlasaydık almaya. ben inanıyorum yavaş yavaş halledeceğiz hepsini

kızlar kıyafetten ziyade, banyo takımı, bebek arabası, oda eşyaları ve aklıma gelmeyen daha büyük eşyalar için aldıkça buraya link bırakalım. bir de ufak tefek şeyler için de indirim kocalayalım (bez, ıslak mendil, müslin vs gibi şeyler için) hem bize kolaylık olur hem aldıklarımızı yorumlar fikir vermiş oluruz.

Aynen öyle kızlar banyo setini pişik kremini bezini hangisi daha iyiyse paylaşalım bilgilerimizi

Kızlar bebek arabasında benim kafam çok karıştı
Puset uyumlu kabin tipi arabalar
Travel sistem arabalar
Ve puset uyumlu baston arabalar derken beynim sulandı
Travel sistemlerin ana kucakları küçük oluyor bebekler hemen büyüyor ve tekrar oto koltuğu almak gerekiyor diye okumuştum
Mağazalara gidebilme imkanımız olsaydı orda çalışanlar daha iyi anlatıyorlar

Bütün bunlara ek bir de isim arayışımız var ki oda bambaşka bir konu

Merhaba Hanımlar bayadır giremiyordum alışverişler konuşuluyor Ben kendi tecrübelerini aktarmak isterim. Yeri geldi ilk çocuğunda aldığım bir sürü şeyin gereksiz olduğunu yeri geldi başkasından geçici olarak aldığım şeylerin ne kadar gerekli olduğunu anladım çünkü bunda da lazım ilk olarak elektrikli bir süt pompasını kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Yeri gelecek sağacaksınız baba vericek siz uyurken:) Öyle çoğaltıyor ki sütü 22 poşet buzluğa atmıştım extradan. Sonra mutfakta, odada, her an yanınızda olması için bebişinizin ana kucağına benzer yatabileceği bir düzeneği şiddetle tavsiye ederim. Kızım dört yaşında; büyük, ahşap ve sallanabilir beşik almıştık. Hala severek yatıyor, odasında yatağı da olmasına rağmen Küçük beşikleri önermem, aldık ama hiiç kullanmadı. Bir, bilemediniz iki ay için gereksiz para vermiş olduk. Müslinlere insan heves ediyor ama bizimki kusan, terleyen bir bebek değildi onları da boşa almışım :) bol bol zıbın ve alt öneririm. Pişik için tek geçe$ceğim, anında etki eden desitin krem kızımda çok iş gördü. Neyle başlarsanız onla devam etmeniz iyi olur bebek bezinde, değiştirmek de pişk yapabiliyor. Bebek arabasını ise baston şeklinde olanlarını öneririm, hem az yer kaplıyor hem de kullanımı çok rahat. Bir de gece çok uyanmayan bir bebişiniz olursa emziğe alıştırmayın, ağzından düşünce hop uyanıyor. O hatayı yaptım, uyanmayan cocuk emzik düşünce uyandığı için kendime çok kızdığım zamanlar oldu Nisanda doğmultu kızım sırf yazın dısarıda benı yalancı emzik gibi kullandığı için alıştırdım, sonra iki yıl sıkıntı:)) Bizim de henüz pek bir şeyimiz yok, tabi ikinci olunca insanda gerçekten bir rahatlık oluyormuş

evet ben sürekli eşya değiştirmek sonra onları yığmak istemiyorum mesela. o yüzden istiyorum ki bi tane arabası olsun onu 2 sene kullansın mis gibi. bir de uzun süre kullanabileceğimiz bir oto koltuğu olsun yeterli gibi.

aa süper oldu bu mesaj. baston tipli olanlara bakayım ben.

aman allah bozmasın benimkini daha başım yastığa giderken uyuya kalıyorum ben. gün içinde de uykum geliyor sık sık. belki ilerde geçer bilmiyorum ama fırsatı varken uyuyorum bol bol

Maşallah canım çok şanslısın yapabiliyorken uyu gerçekten uyku en güzel şifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…