- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.661
Kızlar bence bebek arabasından çok bebek beşiğini ön plana almalıyız eğer şehir dışına hemen bi seyehat falan düşünmüyorsanız çok aciliyeti yok diye düşünüyorum bilmiyorum benim gibi düşünen var mı da yani bence arabadan çok beşik ön ihtiyaç
Bakayım bende ona çok teşekkür ederimCasual trona travel sisteme karar verdim. kardeşim kullanıyor ve çok memnun. 4yıl sonra bir çocuğu daha oldu onda da kullanıyor hala ilk aldığı gibi. Air modelleri de çıkmış ama yorumlardan okuduğum kadarıyla çok farkları yokmuş.Çıkabilirsem onu alacağım çıkamazsam da n11.comdan alacağım
her kafadan bir ses çıkacaksa aman bana kimse gelmesin yaKesinlikle katılıyorum. Bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum ben de çünkü en az 4 5 aylık olmadan çocuğu dışarı çıkarmam, gerek de yok
görmek isteyen buyursun gelsin
Düzelir inşallah canım.Bulantım yok ama dediğin gibi verdi kan ilacını, bir de gene idrar yolu enfeksiyonu çıkmış hasbinallah ya...
Kızlar ben gece uykuya dalmakta çok güçlük çekiyorum, kaslarım ağrıyor resmen.
sizde durum nasıl?
Ben pepp next alacaktım en son çok hafif katalnıp küçük oluyor ama bebek puseti ayrı satılıyo. Aslında en iyisi baston puset diyolar ama bebek arabasına çok özeniyorum ben.yavrumun bi çift patikten başka bir şeyi yok. dışardan hayatta gidip almam. ancak internetten bakınacağım. h&m, lc waikiki, defacto, e bebek ve jokerden bakınıyorum yavaş yavaş.
bebek arabasına karan verdikçe buraya da atın kızlar bir türlü içime sinen bi araba bulamadım. hafif ve en az 2 sene kullanılabilir olsun. yatırma ayarları önündeki perdesi ve askılıkları çok önemli benim için.
Düzelir inşallah canım.
bu haftalar uyku değişiklikleri haftası sanırım. Ben 1 haftadır uyuyorum uyanıyorum, geri dalamıyorum hayalet gibiyim resmen
Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Lokositim çok yüksekti benim antibiyotik verdi. Ayrıca idrar kültüründe de bakteri çıkmıştı. Antibiyotik yeni bitti. Yarın bir daha idrar tahlili için dr.a gidicem
benim lokosit 239, epitel 17 çok yüksek çıkmıştı.
merhaba, denk gelince sormak istedim. benimde idrarda lökosit 100lerde çıktı. doktorunuz ne verdi size acaba ? ne kadar kullandınız ve fayda ettimi acaba ? ben daha görüşemedim ama sormak istedim. bu arada bir grip vb. sıkıntımda yok, ve bolca su içiyorum.
Benimde ellerim kuru. Su bazlı krem aldım eczaneden iyi geldiKızlar ellerim sürekli bu halde ne yapsam geçmiyor deterjanlar mı yapıyor bilmiyorum ama benim gibi olan var mı
Ben 20.de yaşamaya başladımAynen öyle ☹ her hafta farklı belirti oluyordu bana, 24. Haftanınki de buymuş demek ki
Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
merhaba, denk gelince sormak istedim. benimde idrarda lökosit 100lerde çıktı. doktorunuz ne verdi size acaba ? ne kadar kullandınız ve fayda ettimi acaba ? ben daha görüşemedim ama sormak istedim. bu arada bir grip vb. sıkıntımda yok, ve bolca su içiyorum.
Hastane çıkışlarımız aynı pişti oldu bebişler görüyor musunAraba konusunda bende baya ozeniyordum sonra araştırdım baston tipi daha iyi diğerleri ağır oluyor uzun süre kullanmiyor gereksiz pahalı ve kullanımı zor genelde bunu çok duyuyorum bende şok bime gelen zıbın babanest yatağı falan aldım trenyoldan hastane çıkışı aldım beşik olarak büyüyen beşik odası için yanımda uyuturkende sepet beşik düşünüyorum ne kadar çok eşya okadar sorun ve banyo küveti de ebebekten alicam ve uyku tulumu gördüm bence sizde alın attım fotosunu
Cidden mi Allah hayırla giydirmeyide nasip etsin ama kış bebeğine uygun yorumlardan anladığım kadarıyla kalın ve ebati küçük değil ve yumuşakmış sizin geldimiHastane çıkışlarımız aynı pişti oldu bebişler görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?