2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Kesinlikle katılıyorum. Bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum ben de çünkü en az 4 5 aylık olmadan çocuğu dışarı çıkarmam, gerek de yok
görmek isteyen buyursun gelsin

Bakayım bende ona çok teşekkür ederim

Kesinlikle katılıyorum. Bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum ben de çünkü en az 4 5 aylık olmadan çocuğu dışarı çıkarmam, gerek de yok
görmek isteyen buyursun gelsin
her kafadan bir ses çıkacaksa aman bana kimse gelmesin ya

zaten misafir de kabul etmeyi düşünmüyoruz uzuuuun bir süre

Düzelir inşallah canım.
bu haftalar uyku değişiklikleri haftası sanırım. Ben 1 haftadır uyuyorum uyanıyorum, geri dalamıyorum hayalet gibiyim resmen

bu arada henüz aşı olmayan arkadaşlarıma referans olsun diye yazıyorum, dün hiç ağrım olmadı ama bugün sahurdan sonra bir sızlama hissettim ve gündüz bayağı ağrım oldu. dayanılamayacak kadar değil ama kolumu hareket ettirdikçe rahatsız ediyor.

Bende rahimağzında sıkıntı vardı kızlar.. İlaçlar toparlamıştı ama bugünkü ölçümde 13 mm olduğunu gördü doktor. Yarın sabah serklaj yapılacak bana.

Ben pepp next alacaktım en son çok hafif katalnıp küçük oluyor ama bebek puseti ayrı satılıyo. Aslında en iyisi baston puset diyolar ama bebek arabasına çok özeniyorum ben.

Düzelir inşallah canım.
bu haftalar uyku değişiklikleri haftası sanırım. Ben 1 haftadır uyuyorum uyanıyorum, geri dalamıyorum hayalet gibiyim resmen

Aynen öyle her hafta farklı belirti oluyordu bana, 24. Haftanınki de buymuş demek ki

Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?

merhaba, denk gelince sormak istedim. benimde idrarda lökosit 100lerde çıktı. doktorunuz ne verdi size acaba ? ben daha görüşemedim ama sormak istedim. bu arada bir grip vb. sıkıntımda yok, ve bolca su içiyorum.

Lokositim çok yüksekti benim antibiyotik verdi. Ayrıca idrar kültüründe de bakteri çıkmıştı. Antibiyotik yeni bitti. Yarın bir daha idrar tahlili için dr.a gidicem

merhaba, denk gelince sormak istedim. benimde idrarda lökosit 100lerde çıktı. doktorunuz ne verdi size acaba ? ne kadar kullandınız ve fayda ettimi acaba ? ben daha görüşemedim ama sormak istedim. bu arada bir grip vb. sıkıntımda yok, ve bolca su içiyorum.

benim lokosit 239, epitel 17 çok yüksek çıkmıştı.

merhaba, denk gelince sormak istedim. benimde idrarda lökosit 100lerde çıktı. doktorunuz ne verdi size acaba ? ne kadar kullandınız ve fayda ettimi acaba ? ben daha görüşemedim ama sormak istedim. bu arada bir grip vb. sıkıntımda yok, ve bolca su içiyorum.

Benim de grip vs sıkıntım yoktu. İdrarda yanma dahi yoktu.
İdrar kültürü yapıldı. Hangi bakteri hangi antibiyotik duyarlı bakıldı. Ona göre doktor gebelikte kullanılabilen bir çeşit antibiyotik verdi. Kullandım. İyileşti. Antibiyotik bitiminden bir hafta sonra kültür tekrarlandı. Sıkıntı yoktu. 16 nisanda kontrolumde tekrar idrar ve kültür verdim lokösit 8 çıktı. Kültürde de üreme olmadı. Bol su içmeye hep devam ettim. Siz de bol su için. Doktorun tedavisine uyun.

Merhaba kızlar
Ben bugün bayağı alışveriş yaptım, bimde elektrikli süt pompası 100 tl idi yaşadığım yerdeki tüm şubeleri gezdim bir tane bulabildim çok şükür öneririm ama çok çabuk bitiyor bu tarz ürünler, çarşamba indiriminden aldım. Baby best anne yanı bence çok kullanışlı bir şey. Bimde 50 tl idi, onu da buldum. Emzirme yastığı ve anne bebek çantası ebebekten sipariş verdim. Onlar da indirimde haberiniz olsun.

Araba konusunda bende baya ozeniyordum sonra araştırdım baston tipi daha iyi diğerleri ağır oluyor uzun süre kullanmiyor gereksiz pahalı ve kullanımı zor genelde bunu çok duyuyorum bende şok bime gelen zıbın babanest yatağı falan aldım trenyoldan hastane çıkışı aldım beşik olarak büyüyen beşik odası için yanımda uyuturkende sepet beşik düşünüyorum ne kadar çok eşya okadar sorun ve banyo küveti de ebebekten alicam ve uyku tulumu gördüm bence sizde alın attım fotosunu

Eklentiler

• Screenshot_20200513-141524.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200512-222333.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20200513-132028.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200512-145217.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 39
Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?

Benim de tahlil sonucum geldi ve rahatsızlığım olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktoruma herhangi bir sorun yaşamadığımı söyledim o da senin haftalarında belirti vermeden enfeksiyon oluşabilir bu yüzden düzenli olarak idrar tahlili yapmak isteriz dedi.

Tam 1 ay önce şiddetli enfeksiyon geçirmiştim ama ilaç kullanınca geçmişti. Her ay böyle tekrarlamaz inşallah

Hastane çıkışlarımız aynı pişti oldu bebişler görüyor musun

merhaba kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdınızmı veya yaptırcakmısınız hastanelerden korkan gıtmeyen gıtmek ıstemeyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…