2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cidden mi Allah hayırla giydirmeyide nasip etsin ama kış bebeğine uygun yorumlardan anladığım kadarıyla kalın ve ebati küçük değil ve yumuşakmış sizin geldimi
Geldi, boyutu bence de yenidoğana tam uyumlu değil 3aya kadar giyer rahatlıkla ve yumuşacık.

Kesinlikle katılıyorum. Bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum ben de çünkü en az 4 5 aylık olmadan çocuğu dışarı çıkarmam, gerek de yok
görmek isteyen buyursun gelsin
Aynen öyle zaten çıkarmam bende bir yere bide nerdeyse kışa gelicek biraz büyüyünce kışın da pek bir yere çıkartmam o süre zarfında da zamanla alırım diye düşünüyorum beşik önerilerinizi alabilirim ama bolca

Kızlar kilo kontrolünü nasıl yapıyorsunuz.Sadece 1 ayda 2 kilo almışım toplam aldığım kilo 5.gittikçe kilo alıyorum ve bu canımı sıkıyor artık.

Merhaba tesadüfen gördüm sizi bende de enfeksiyon var sizin geçti mi acaba

Burda okuyunca hiç almadım ya da kilo verdim diye komplekse girdim.bir de başlangıç kilom da az değildi ve hiç bulantı kusmam olmadı.
Ben 7 kilo almışım ve çok mutluyum İdeal kilomun 2 kilo üstüne çıkmışım ilk defa tartıda bu sayıları gördüm insan şaşırıyor hele burda hiç kilo almadım diyenleri görünce acaba mı diyo ama okuduğum kitaplarda zayıfsan 13 kilo almalısın yine normalse kilon 10 kilo filandı galiba. İnsanın göğüsleri büyüyo karnı büyüyo illa ki alınıyo kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…