2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne güzel önceki kilonuz az olunca,sıkıntı olmuyor?

Burda okuyunca hiç almadım ya da kilo verdim diye komplekse girdim.bir de başlangıç kilom da az değildi ve hiç bulantı kusmam olmadı.

Bulantı kusma olmadıysa gerçekten çok şanslısın ben 4.aya kadar hep kustum hep bulantım vardı. Şuanda da başlangıç kilomdayım hala. Ama artık takmıyorum çünkü bebeğim iyi elhamdülillah, aslolan da bu.

senin de bebek gelişimi normalse kiloyu kafana takma

Çok fazla takmıyorum ama ilk hamileliğimde 23 kilo alınca dikkate edecem diye söz verdim kendime.

Kızlar kilo kontrolünü nasıl yapıyorsunuz.Sadece 1 ayda 2 kilo almışım toplam aldığım kilo 5.gittikçe kilo alıyorum ve bu canımı sıkıyor artık.
Bende senle aynı durumdayım çok yemek yemiyorum hayat aşırı sağlıklı besleniyorum meyve sebze ağırlıklı ama sürekli alıyorum gerçi herkes sadece göbeğin var öyle abartı değil diyor ama tartıda artıyor sürekli

Kızlar 2 li testler gibi testleri yaptırmayan var mı aranızda ben yaptırmadım hiç birini sadece kan idrar tahlili yaptırdım degerlerim iyiydi ondada ve virüsten dolayı bayadirda hastaneye gitmiyorum doktor söylenir kızar diye korkuyorum

Merhaba tesadüfen gördüm sizi bende de enfeksiyon var sizin geçti mi acaba
merhaba aynı durumdayız, ama daha doktorumu göremedim. löksit miktarı 100ler seviyesinde çıktı, eritrosit iyi durumda. idrar kültürüm çıksın doktora gözterecegim. siz bir bilgi alırsanız bana da haber verebilirseniz mutlu olurum.

o testleri doktor bize bırakıyor ister yaptır ister yaptırma diyor yalnız ayrıntılı ultrason için zamanınız geçebilir onu şart koşuyorlar.

Bende sadece 2 li testi yaptırdım canım bide detaylı ultrasyonu yaptırdım diğerlerine gerek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…