2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben yaklasik 70 le basladim 76 kiloyum simdi dikkat ediyorum ama insanin cani istiyor bazen tatli bebegin gelisimi iyi bol bol yuruyus sonrada hayirliyla saglikli gelsin bebisler sonra kilolarida veririz. Ben Kanada’da yasiyorum annemi yetirmiycem doguma sanirim kizimda gelmisti vuris korkutuyor beni tansiyon hastasi bide eylulde de devam edecek gibi basimin caresine bakicam artik

kızlar bez markasına karar verdiniz mi? ben prima premium care ile sleepy arasında kararsız kaldım. bir de hangisini seçersem seçeyim ilk önce 1 paket alıp denemek için alacağım belki kızım sevmeyebilir. sanırım bezden beze fark ediyormuş bebeklerin cildi.

siz ne düşünüyorsunuz?

Canım ben sleepy alıcam

Sleppy veya Molfix düşünüyorum da işte bebeğim bakalım ne duusncek Prima çok pahalı bence ya sureklide altı değiştirilecek falan ilk çok hassas sleppy alerji yapma ihtimali var

Bana da bezden beze fark eder gibi geliyor. Ben bile her pedi sevemiom kimi kaşındırıyor, kimi terletiyor, kimi hışır hışır geliyor. Bebek de huylanır sanki

Bana da bezden beze fark eder gibi geliyor. Ben bile her pedi sevemiom kimi kaşındırıyor, kimi terletiyor, kimi hışır hışır geliyor. Bebek de huylanır sanki
evet o yüzden tek paket alıp denemek mantıklı geldi bana. nasılsa kolay bulunyor. yani inşallah bulunur

Birkaç yıl önce huggıes vardı, kızlar ve erkekler için ayrı düzenekte. O kadar iyiydi ki prima halt etmiş yanında. Maalesef Türkiye pazarından çekildiler. Sleepy reklam bezi oldukça kalitesiz bzm kızın popişi pişik olmuştu. Molfix hem daha uygun hem Sleepy den kaliteli. Bir ara komili de bez çıkarmıştı hala var mı bilmiyorum o da fena değildi. Beze karar vermedim ama saf sulu ıslak mendil kullanıcam birkaç ay diğerlerinden kullanmam , pamukla uğraşmak zor iş:) Ben de bugün ilk tulumu aldım başka da bir seyi yok, yavaştan burdakı yazılardan sonra hazırlık hevesi başladı sanırım

sleepy çok övülüyordu pişiğe sebep olmasına çok üzüldüm

istiyorum ki %100 pamuklu olsun, sızdırmasın, koku yapmasın, kimyasal içermesin. buluruz inşallah

istiyorum ki %100 pamuklu olsun, sızdırmasın, koku yapmasın, kimyasal içermesin. buluruz inşallah
Belki onunla başlayınca popiş alışır canım, bzmki huggıesten sonra beğenmemişti:) Gerçekten değişiklik yaptığımızda anlıyordu nasıl oluyorsa

Ben oğluşuma daha bir çöp bile almadım sizlerin maşallahı var.bebek odası alan ya da marka model düşünen olduysa düşüncelerini paylaşabilirse sevinim

Bebekten bebeğe görede değişebilir bence canım başladığımız bezle de devam edersek bence pişik olmaz övgüsünü çok duydum bende çevremde ki çoğu insam sleepy kullanmış o yüzden ben onunla başlamayı düşünüyorum ama devamı nasıl olur bilemiyorum

Primayla başlayıp sevmezse sıradan hepsini denerim diyorum. Stok yapmayacağım yani

Ben oğluşuma daha bir çöp bile almadım sizlerin maşallahı var.bebek odası alan ya da marka model düşünen olduysa düşüncelerini paylaşabilirse sevinim

Bugün bir mağazaya daha gittik ve odaya yavaş yavaş karar veriyoruz gibi, Pendikte Erol mobilyadan aytaşı modeline ısındık haftaya sipariş versek zaten haziran sonuna gelirmiş, e artık normal o da. Uyku seti bakıyodum ben de şimdi

Hayırlı olsun canım.benim doğum eylülün son haftası diye daha kılımı bile kımıldatmadım Cinsiyeti de daha geçen hafta kesinleşti.

Hayırlı olsun canım.benim doğum eylülün son haftası diye daha kılımı bile kımıldatmadım Cinsiyeti de daha geçen hafta kesinleşti.

Benim de en geç Eylül başı, ağustosta gelir diye düşünüyorum o yüzden başladım işte yavaştan

Benim de en geç Eylül başı, ağustosta gelir diye düşünüyorum o yüzden başladım işte yavaştan
İyi yapmışsın canım.biz de ağustos gibi başlayalım dedik.coronadan dolayı korkuyoruz bir yere gitmeye.gitsek bile birçok yer kapalı biraz daha bekleyelim dedik biz de

İyi yapmışsın canım.biz de ağustos gibi başlayalım dedik.coronadan dolayı korkuyoruz bir yere gitmeye.gitsek bile birçok yer kapalı biraz daha bekleyelim dedik biz de

Bebek odası düşünüyor musun sen de, ya da sadece anne yanı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…