2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bebek odası düşünüyor musun sen de, ya da sadece anne yanı mı
Anne yanı hiç düşünmüyorum açıkçası.bebek odası düşünüyorum bir tane de oturma odasında falan kullanmak için portatif bir şey düşünüyorum.şöyle bir şey

Eklentiler

• D81EBA51-AB80-4253-8DCC-3B1916C62805.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 36
Biz de kızım da yani 5 yıl önce Molfix ile başladık iyiydi sonra ek gıdaya gecincr fena pişik oldu.mecbur değiştik bezi.dediğiniz gibi huggies kullandık çok memnun kaldık.ama maalesef simdi yok.olsa onla devam ederdik.

Size de geçmiş olsun. Benim de lökosit 32 epitel 7 çıkmıştı ilaçları kullandım yine artmış, lökosit 48 epitel 8 olmuş antibiyotiğe rağmen. Geçen gece sancıdan uyuyamadım. Kendi doktorum idrar kültürü istemişti geçmezse ama izne ayrılmış. İlk gittiğim bir doktor vardı sonuçları ona götürdüm 2 tane antibiyotik iğne verdi bu kuvvetli bebeğe de zararı olmaz dedi. Birini hemen dün akşam yaptırdım. Birini de bugün yaptırıcam. Size tavsiyem günde en az 3 lt su içmeniz. Su ilaçtan bile kuvvetli sabaha kadar 3 4 kere uyanıp 1 er bardak su içiyorum ben. Bir de günde 1 bardak limonlu su tüketiyorum. Limon asitliği olduğu için enf. Çoğalmasını önlüyormuş çok geçmiş olsun yeniden sakın ihmal etmeyin. Enfeksiyon çok önemli

Slm kızlar bayadır yazmıyodum moralim baya bozuk ama fikrinize cok ihtiyacim var. Ayrıntılı ultrason sonucunda bebeğin kalbinde delik görüldü ve dr kesinlikle ambiyosentez yaptırmami istedi. Bu delik burun kemiği gibi ense kalınlığı bir ölcuymus. Down sendromlu bebekler için. Ne yapicami bilemiyorim. Nifty test için geçmi kaldım bilmiyorum. Bebek ultrasona göre 10 günde ilerde. 23 24 haftalarda nifty test yapilirmi yoksa amniyosentez yaptıranlar yazabilirmi nasildi

Sürekli ağlıyorum istemsiz şekilde bebek yasicakmi nolacak acaba diye. Doğunca belki hemen ameliyat olması gerekecek nasıl geçicek süreç bilmiyorum hic

Sürekli ağlıyorum istemsiz şekilde bebek yasicakmi nolacak acaba diye. Doğunca belki hemen ameliyat olması gerekecek nasıl geçicek süreç bilmiyorum hic
Canım bence hiç stres yapma ve başka bir doktora daha git kontrole. Özellikle perinatolog olmasına dikkat et. Bu dönemlerde bebeklerin kalbinde delik görülebiliyor ve zamanla kapanıyor. Benim yeğenimde de vardı, 2 yaşına kadar kontrole gitti ve kapandı. Moralini bozma hiç, Allah’ın izniyle geçici şeyler bunlar. Sadece farklı bir doktordan da yorum al, tek bir doktorun lafıyla hareket etme.

hiç endişe etme. sen sıkılırsan, üzülürsen, başka sorunlar çıkar. Allah esirgesin miniklerimizi. Başka doktorlara da görün. Kalbini hep ferah tut ki sağlıkla kavuşasın yavruna

Allah şifa versin, inşallah, Bebişin kalbindeki delik kendiliğinden kapanır. Ben nifty test yaptırdım ama 12. Haftada, senin hafta biraz ileri, doktorun daha iyi bilir tabi.

2 li testım ıyı cıkmıstı. 3 luye gerek yok demıslerdı. ayrıntılı ultrasonu perınatalog yaptı. siz olsanız amniyosentez yaptırırmıydınız. sadece down sendromu için baska anomali de olabilir. karyotip analizi ile birlikte kromozomal mıcroarray yapılmalı dedı. 22 gunde sonuç cıkarmıs

Yaptırmanın neye faydası olucakmış canım

ne anomalisi varsa bilelim diye
Yani bi müdahale yapılabilicek miymiş bişey çıkarsa eğer öyle bi durum varsa tabiki ben yaptırırdım ama bi müdahale de bulunamayacaklarsa bilmiyorum ki yaptırır mıydım çünkü buralarda hep okuyoruz çevremizde de görüyoruz kalpte delik kalpte leke bunlar doğunca geçiyor deniliyor ne kadar kolay bilmiyorum ama kendi üzme canım eminim geçicidir

Amniyosentez yaptırdım çok kolay diyemicem ama dayanılmayacak bir şey yok.ardından bir kaç gün sadece yattım düşük riskine karşı.Bol su içtim.Nifty testinin süresini bilmiyorum ama benim doktorun direk amniyosentez önermişti risk yüksek diye.çok şükür sonuç iyi çıktı öncelikle sakin olun ve yaptırmanız gerekiyorsa yaptırın bence.benim doktorum da perinatolog oyüzden güvenip yaptırdım.

Bu arada microarray hala çıkmadı çok geç çıkan bir test.inşallah bir sorun yoktur bebeklerde .İçinizi rahat tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…