2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizde buhafta gittik 2 li testte risk yoktu. Ense kalinligida normaldi. Detayli ultrasona gittik bu hafta esimle. Bobrek ve kalpte parlaklik var dedi. Nifty testi icin kan verdik dun ozel bir firmaya ama insallah birsey cikmayacak. Sadece down sendromu icin test verdik. Haftaya cikacak sonuc. Ama ne ense kalinligi nede burun kemigi vs sorun yoktu el parmaklar. Insallah bisey cikmayacak.

bu tip durumların gebelik ilerledikçe kaybolduğunu okumuştum. içinizi ferah tutun inşallah bir şey çıkmayacak G gunesjuly1234

Hanımlar bunlar 11 haftalıkken ki görüntüsü. Cinsiyet tahmini lütfen

Eklentiler

• 20200516_010708.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200516_010740.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
Canım biz anne yani beşiği , beneto travel sistem bebek arabasıni aldık büyük olarak suanlık. Elektrikli anne kucagi tamamen şans eseri oldu e bebekte baby plus comfort istiyorduk sonra su ikinci el satılan sitelere baktım bir bayan almış bebeği durmamış kutusuyla ondan satın aldım oyuncakları bile posetindeydi daha yani böyle şeylere bakabilirsiniz. Banyo takımını şoka geldi ordan hallettim bunlardan ziyade odasına Montessori yatak ve dolap istiyorum bunlar daha önemli sonuçta uzun seneler kullanılacak Sitelerde indirim oldukça yazarım size

Bende de enfeksiyon Çok oluyor bende suyu bol içmeye calisiyor um.limonlu suyu deneyeceğim.

Nifty testi her zaman yapılabilir geç kalmadın canım. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ben olsam en son çare amniyosentez düşünürdüm

valla 21 e girince daha bariz hissetmeye başladım ben. önceden böyle hissedemiyordum. şimdi başı sağda ayakları solda ve tekmeler soldan yumruklar sağdan geliyor

hissettiğim yer de göbeğim, göbek deliğimin oralar

Benim ikinci hamileliğim ama ilkinden çok Farklı bu daha sakin arada bir tekme atıyor tamam :) ama üst taraflarda gezinmiyor henüz :)

Evet ben de aşağıya baskı hissediyorum bazen ama çoğu zaman yan taraflarda geziyor sanırım benimki :)

Ben dünden bu yana pek bişey hissetmiyorum normalde cok hareketliydi ama bi sorun yoktur dimi. Belimi biraz fazla agrittim.

Geçtiğimiz haftalarda cok yaşadım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…