2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam kızlar, dün sabah tuwalette peçeteye nokta nokta kan sürüldü aklım çıktı apar topar doktora gittik. Bunu yaşayan arkadaşlarım çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun. Bebek gayet iyi, mantar başlamış bende dış tarafta tahriş görünüypr muhtemelen ondan dedi çünkü rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıktı. Bu arada hiçbir belirtim yok mantarla ilgili kaşıntım bile. Sadece yoğun akıntım vardı 1 haftadır ama hamilelikte oluyor genelde diye önemsemedim. Kendinize kulak verin kızlar ihmal etmeyin kaşıntı enfeksiyon bişi varsa. Erken doğuma sebepmiş. Fitil ve krem verdi. Oğluşum 300 gram 21 cm olmuş haftasıyla uyumlu. Bu sefer alenen bacaklarını açtı:))) doktor ne kadar uğraştıysa yüzünü göstermedi elleriyle kapadı:)

yaaa

peki akıntın ne renkti? yoğunluğu falan nasıldı?

kacıncı haftadasınız. nifty testi hangı firmaya verdiniz.

kızlar şu sayfanın stickerlarına bayıldım çok şıklar düşünen varsa diye atıyorum. ben hepsini aynı anda alsam nolur ki

Bugün fetal eko için 1 hazirana randevu verdiler ama ben o tarihte 24+2 oluyorum. Kalp damarları kapanıyorsa sıkıntı olmazmi ? Niye o tarihe verdiler
Ben de 21+3 te gitmiştim. 3 hafta sonra gel dedi. 3 hafta sonra da detaylı ultrason zamanını gecmiş oluyorum. Neden öyle çağırdılar acaba

Ben de hep aşağıda hissedenlerdenim. Hatta bikini bölgesi. Ama 2-3 gündür birkaç kez göbek deliği altında da hissetttim.

Aynen kimi bebeğe iyi gelen bez diğerine iyi gelmeyebilir
Banada oğlumda neyle başlarsan onla devam et demişlerdi ben prima kullandım çok memnundum ama arkadaşımın bebeğine pişik yaptı değiştirdi aslında hangisini kullanırsanız kullanın sık değiştirmek önemli olan bide çişini yapmışmı farketmek

Ayrıntılı ultrason sizin nasıl geçti biz kendi doktorumuzdan başka dr gittik kendi kendine bıdır bıdır bişiler söyleyip baktı sonra tamam bitti dedi nasıl dedim anormal bişi yok dedi o kadar

Ayrıntılı ultrason sizin nasıl geçti biz kendi doktorumuzdan başka dr gittik kendi kendine bıdır bıdır bişiler söyleyip baktı sonra tamam bitti dedi nasıl dedim anormal bişi yok dedi o kadar
Benimki de aynen böyle oldu en fazla 10 dk sürdü sonunda da bir sıkıntı yok raporu doktorunuza yollarım dedi içime sinmedi hiç başka bi doktora da gitsem mi diye düşünüyorum zaman geçmeden

Benimki de aynen böyle oldu en fazla 10 dk sürdü sonunda da bir sıkıntı yok raporu doktorunuza yollarım dedi içime sinmedi hiç başka bi doktora da gitsem mi diye düşünüyorum zaman geçmeden
Tarama testi yaptırdın mı dedi 2li yaptırdım 3lü yaptırmadım dedim kağıtlar verdi sonuçları orda işte hastaya tarama testleri önerildi ünv hastanesine yönlendirildi filan yazıyo ama hiç öyle şeyler söylemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…