- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.801
Ben perşembe günü gidicem inşallah bana da öyle yapmazlarAyrıntılı ultrason sizin nasıl geçti biz kendi doktorumuzdan başka dr gittik kendi kendine bıdır bıdır bişiler söyleyip baktı sonra tamam bitti dedi nasıl dedim anormal bişi yok dedi o kadar
ya balkonuma sık sık kediler geliyo bir türlü vazgeçiremedim huylarını. zaten sokağa su ve mama bırakıyoruz ama bizi tanıdıkları için mi bilmiyorum her gece balkondalar. eve pire girecek diye ödüm kopuyor acaba yok mudur bir yoluBizim vardı ama ilk zamanlar düşük riskim var diye ve eşim sürekli yurtdışına gittiği için sahiplendirmek sorunda kaldık. Kumu, suyu ve kakasıyla temas yasak çünkü
Kuzum benim kapanır o üzme kendini sakın olurmu ameliyat falan gerek kalmayacak Allah’ın izni ileben kendı dr uma yaptırmıstım ayrıntılı ultrasonu merak etme herseyı yolunda hıc bır sıkıntı yok dedı. ama benım içimde hep bır sıkıntı vardı. perinatologa gittim. malesef kalbinde bir delik oldugunu ögrendim. gıtmeseydım belki hiç bılmeyecktık. sımdı nerde dogum yapıcam cocugun hemen amelıyata alınması gerekıyomu onları dusunuyoruz. ve bundan sonrakı takplerim artık daha önemli.
Ayin 11 inde gittim daha muayneye hersey yolundaydi. Biraz iri bi bebek acaba yeri mi daraldi ki. Hareket esiyo ama eskisi kadar tekme atmiyodoktor kontrolün var mı yakın zamanda?
valla aklıma uyuyo olabileceği geldi sadece. içini ferah tut inşallah bir sorun yoktur. eğer doktorun uzaksa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemek istediğini söyle istersen. veya doktorunla iletişime geç onlar daha iyi bilir.Ayin 11 inde gittim daha muayneye hersey yolundaydi. Biraz iri bi bebek acaba yeri mi daraldi ki. Hareket esiyo ama eskisi kadar tekme atmiyo
Bizim evimizde var canımkızlar evinde kedi besleyen var mı?
kediler hangi kokulardan ya da çiçeklerden hoşlanmaz biliyor musun acaba?Bizim evimizde var canım
ınsallah canım ya. bu aralar garıbım işte aklıma hep kotu seyler geliyor.Kuzum benim kapanır o üzme kendini sakın olurmu ameliyat falan gerek kalmayacak Allah’ın izni ile
Mamayı ve suyu senin bırakmamanı tavsiye ederim sana. Balkonun alçakta mı? Kedi kovar sprey tarzı birşeyler vardı sanırım balkondaki birşeye sıkabilirsin onlarda kokularından rahatsız olup giderler belkiya balkonuma sık sık kediler geliyo bir türlü vazgeçiremedim huylarını. zaten sokağa su ve mama bırakıyoruz ama bizi tanıdıkları için mi bilmiyorum her gece balkondalar. eve pire girecek diye ödüm kopuyor acaba yok mudur bir yolu
mamalarını bazen eşim bırakıyor bazen ben.Mamayı ve suyu senin bırakmamanı tavsiye ederim sana. Balkonun alçakta mı? Kedi kovar sprey tarzı birşeyler vardı sanırım balkondaki birşeye sıkabilirsin onlarda kokularından rahatsız olup giderler belki
Canım kolonya kokusundan hiç hoslanmiyorlar onu biliyorum çiçek olarak bizim kedinin hoşlanmadığı özellikle bir şey yokkediler hangi kokulardan ya da çiçeklerden hoşlanmaz biliyor musun acaba?
Biz de cuma günü gittik Sinan Bey'e canım ve o kadar iyiydi ki tam bir saat ilgilendi kendi bakarken bize de anlattı tek tek saydı doktordan doktora fark varAyrıntılı ultrason sizin nasıl geçti biz kendi doktorumuzdan başka dr gittik kendi kendine bıdır bıdır bişiler söyleyip baktı sonra tamam bitti dedi nasıl dedim anormal bişi yok dedi o kadar
Özelde yaptırdım yaklaşık 35 40 dakika sürdü..herseyini gösterdi anlattı cok iyi geçti benim için..Ayrıntılı ultrason sizin nasıl geçti biz kendi doktorumuzdan başka dr gittik kendi kendine bıdır bıdır bişiler söyleyip baktı sonra tamam bitti dedi nasıl dedim anormal bişi yok dedi o kadar
Kendini yorduysan eger ondan hissedemiyo olabilirsin..dinlen uzan hissediceksin korkma cnmHic böyle olmazdi. Cok fazla hareketliydi. Ins uyuyodur. Visne suyu cikooata herseyi denedim hic orali olmadi
Kasik ve göbek altı çevresinde hissediyorum..Kızlar bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyorsunuz :) benimkinin kafası yukarda ayağı aşağıda ve hep karnımın altına vuruyor ve alt tarafta zonklama gibi büyüdükçe kuvvetli tekme geliyor sanırımbenim gibi hisseden var mı
Insallah bisey cikmicaktir..benim de kalbinde parlaklık çıktı ama bu bulgu tek başına teşhis icin yeterli deil dedi..sorun yok dedi ama tedirgin oluyo insan saglikla kucağına almadığın sürece..O yüzden allaha emanetBizde buhafta gittik 2 li testte risk yoktu. Ense kalinligida normaldi. Detayli ultrasona gittik bu hafta esimle. Bobrek ve kalpte parlaklik var dedi. Nifty testi icin kan verdik dun ozel bir firmaya ama insallah birsey cikmayacak. Sadece down sendromu icin test verdik. Haftaya cikacak sonuc. Ama ne ense kalinligi nede burun kemigi vs sorun yoktu el parmaklar. Insallah bisey cikmayacak.
Bende aynı sekildeyim..dikkat ediyorum ama yine tartıda yükseliyorum..Bende senle aynı durumdayım çok yemek yemiyorum hayat aşırı sağlıklı besleniyorum meyve sebze ağırlıklı ama sürekli alıyorum gerçi herkes sadece göbeğin var öyle abartı değil diyor ama tartıda artıyor sürekli
Canım valla benim gece ağrıyodu sabahında minik lekelenmem oldu enfeksiyondanmış istersen doktoruna bir danışGünaydınlae, arkadaşlar ikigundur benim alttan yani afedersiniz seyimde agri oluyor anlamadım dinlenmeklede geçmiyor sanki var mı aranızda öyle olan enfeksiyon dan mi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?