2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar nerdeyse hamileliğim içinde sürekli enfeksiyon belirtileri yaşıyorum özellikle kaşıntı ve kaşıntı sonrası yanma tahriş olduğu için oluyor sanırım yanma ama 3 defa idrar testi verdim temiz çıkıyor ama bu belirtiler aralıklı olarak bende olmaya devam ediyor bende şaşırdım artık ne yapacağımı

Canım valla benim gece ağrıyodu sabahında minik lekelenmem oldu enfeksiyondanmış istersen doktoruna bir danış
Sağol canm bana iki ay önce enfeksiyon için fitil vermişti kullanmamıştım onu kullanayım ikigun önce de kaşıntı olmuştu. Canm devlete gitmiştim en son doktra ulaşmak baya sıkıntı. Teşekkür ederim

Kasinti mantar dan olabiliyor canm geçmiş olsun bol bol su içmeliyiz. Ben limonlu suya baslicam. Burda bir arkadaş iyi geliyor demisti

Kasinti mantar dan olabiliyor canm geçmiş olsun bol bol su içmeliyiz. Ben limonlu suya baslicam. Burda bir arkadaş iyi geliyor demisti
Yaa krem kullanıyorum mantar için ve banada sağlık ocağı fitil vermiştim ama kullanmak istemedim biraz endişe ettim sıkıntı olmaz deselerde işte kullanmadım şuan kullansam mı diye de kararsızım

Günaydınlae, arkadaşlar ikigundur benim alttan yani afedersiniz seyimde agri oluyor anlamadım dinlenmeklede geçmiyor sanki var mı aranızda öyle olan enfeksiyon dan mi acaba diyorum
Canım valla benim gece ağrıyodu sabahında minik lekelenmem oldu enfeksiyondanmış istersen doktoruna bir danış
Hanımlar, hava bir anda ısındı. 1 haftadır durdurduğum yerde terliyorum. Günde birkaç iç çamaşırı değiştiriyorum. Sıcak ve nemli kalırsa enfeksiyon yapar diye biliyorum.
ilk gebeliği olmayıp yazın gebelik geçirenler naptınız sıcakla terle?

Yaa krem kullanıyorum mantar için ve banada sağlık ocağı fitil vermiştim ama kullanmak istemedim biraz endişe ettim sıkıntı olmaz deselerde işte kullanmadım şuan kullansam mı diye de kararsızım
Bana da doktr yazmıştı kullanmadım bende senin gibi terettut ettim benim de kullandım var ama vajinada ağrı olunca. İlk haftalarda da olmuştu enfeksiyon kullanmıştım.

Evet doğru sıcaklardan da olabilir bende aynı günde 3 4 kez değiştiriyorum yetişmiyor artık

ben bayağı bayağı menepozlu teyzeler gibi oldum

allah ateş geldi deyip bi anda akıyorum koltuktan. böyle sıcak olamaz.

annemle dalga geçerdim allah başıma verdi galiba

ben bi de canımı sıkmayayım diyorum ama kızım hareket etmiyor sanki teyzeleri. uyuyordur diyorum kendi kendime. iç karnından dolayı yeri geniş sen hissetmiyorsundur diyorum ama ı ıh. bayağı hareket etmiyor sanki. yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum bugün de hissetmezsem.

şu kıpırtıdan unutmayacağı günler gelse de rahatlasak bi

Tekrar kullanma bence doktora danışmadan. Bende 2 ay önce kaşıntıdan fitil kullanmıştım bu seferkinde farklı fitil verdi

Canım ihmal etmemen ne güzel bekle bakalım yarını. Birde sırt üstü yat rahatsız olup hareket edebilir. Benimki sırt üstü yatmama acayip sinir oluyor:)

Selam kizlarr nasil gidiyor hamisliginiz :) benim cok sukur bi sıkıntım yok ama dun baslayan hala gecmeyen ayak sisligim var odemmis ve normalmiş bu ayda baslamasi sanirim ama fil ayagi gibi oldu sizde de basladi mi odem ?

Yaa korkma uyuyodur o annesi. Benim ki kipir kIpir masallah ama bazi yatma.ve oturma pozisyonlarindan da kaynaklaniyo hissetmiyorsan. Mesela ben de dun gun boyu hic hissetmedim panik oldum dogal olarak sonra sakin olmaya çalıştım odama ciktim uzandim bi muzik actim kipirdadi ruh halinden de etkileniyorlar bence. Sen yine de kontrole git tabii ki için rahat etsin

Kizlar demir ilacinizin adi ne? Bir de bulanti yapiyo mu? Benim kan 11,30 cikmis da karar veremedi dr bulanti yapmayan bir demir ilacina. Geldiginde konusuruz dedi ama merak ettim sizinkileri

Ben şortlara geçtim. Bir de artık atlet giymiyorum. Umarım üşütmem.

50 gramlık şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? Sonucunuz kaç çıktı ve ne yaptınız merak ediyorum. Benim 2 kere 50 gr lık yağıldı ve ikisi de yüksek çıktı

50 gramlık şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda? Sonucunuz kaç çıktı ve ne yaptınız merak ediyorum. Benim 2 kere 50 gr lık yağıldı ve ikisi de yüksek çıktı
daha hiç yaptırmadım. doktorumla konuşup çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum.

daha hiç yaptırmadım. doktorumla konuşup çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum.
24.28 aradı yapılıyormuş. Benimki erken istedi. İyiki de erken istemiş diyorum. Karantina günleri başladığından beri hareket sıfır. Beslenme hamurişi tatlı üzerine. Hiç dikkat etmedim. Çok üzülüyorum şuanda yüksek çıktığı için. Dahiliyeye yönlendirdi doktor. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…