2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beşik olarak şuan bir svava nın lotus anne yanını aldım annemlere gidip kaldığımda kullanabilmek için portatif buldum
Bir de sepet beşik kullanacağız başta sonrasında 60*120 anne yanı alacağım

Beşik olarak şuan bir svava nın lotus anne yanını aldım annemlere gidip kaldığımda kullanabilmek için portatif buldum
Bir de sepet beşik kullanacağız başta sonrasında 60*120 anne yanı alacağım
İlk etaplar için anne yanı mantıklı ama 4 aya kalmadan hareketlenecek dönmelere başlayacak ve 6.aydan sonrada biraz tehlikeli olabilir. Ben park beşik kullandım kızımda oğluma da onu kullanacağım. 5-6aydan sonra alt kademesini kullanmaya başladık ve 1.5 yıl onda yattı. Şuan 3 yaşında yazın yazlığa gidince götürürüz yatabiliyo hala sığıyo. Sepet beşik almadıysanda bence boşa alma derim çok kısa süre kullanılıyor

Hayırlı günler arkadaşlar benim elim ayağım yaniyo bazen gece yatirken. Ve mesanemin üstünde hareket ediyo bebek sanki. Tabiki bu tuvaletimkde getiriyo. Sizde böyle yasayanlar var mi
Sorma çok fenalardayım ansızın bir geliyor sıcaklık ter boşalıyo dizlerimin arkasından bile. Benim oğlan beni zaten sırt üstü ve sağıma bile yatırmıyo. Kımıl kımıl durmuyo rahatsız oluyo sanırım paşa:)

Hayırlı günler arkadaşlar benim elim ayağım yaniyo bazen gece yatirken. Ve mesanemin üstünde hareket ediyo bebek sanki. Tabiki bu tuvaletimkde getiriyo. Sizde böyle yasayanlar var mi
Benim de bebek hep çok aşağıda hareket ediyor. Daha önce de söylemiştim burada. Bikini bölgesinde mesane üstü oluyor sanırım. El ayak yanması bende aşorı derecede oluyor. Hatta yatarken ferahlamak ve rahat uyumak için ayaklatını krem sürüyordum. Şekerle alakalı olabilir. Benim şekerim yüksek çıktı.

Merhaba canım, dün ölçüm yapıldı 146 çıktı. Dr yüksek olduğunu söyledi 100 mg ile tekrardan ölçüm yapılacak. Sen yaptırdın mı?
50 gram yüklemesi mi 146 çıktı. Benim açlık 85. Tokluk 201. Açlık normal ama tokluk yüksek. 170 sınırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…