2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bana bi yardım edin ya banyomda geçmek bilmeyen bi koku var bunun sebebi ne ki niye olur yani hala çözemedim
giderden geliyor olabilir ve sadece sen alıyor olabilirsin

eğer banyonu sık sık yıkıyorsan telaş yapma bence. kokulu gider kapakları var bulabilirsen onlardan al.

giderden geliyor olabilir ve sadece sen alıyor olabilirsin

eğer banyonu sık sık yıkıyorsan telaş yapma bence. kokulu gider kapakları var bulabilirsen onlardan al.
Ya anlam veremedim herkes farklı birşey söylüyor banyoda nem oluyordur o kokuyordur diyorlar kirli çamaşır sepeti koku yapar diyorlar valla şaştım kaldım

Valla ağrıdan duramıyorum resmen şuan parol aldım işin kötüsü hangi dişim neresi anlamıyorum bile sağ tarafım komple sızlıyo. İnşallah geçer ikimizinde en kısa sürede
Benimde sağ taraf komple ağrıyordu,diş ipi sayesinde ağrıyan dişi buldum ve çürümüş.Sanki diş eti çekilmesi de var gibi.sağol inşallah geçer.

Hanımlar 21 haftalık hamileyim ben de. Elim ayağım şimdiden şişmeye başladı. Sabahları sor basıyorum. 2 gündür böyle.Normal mi şimdiden başlaması? Aynı durumda olan var mi?

Ya anlam veremedim herkes farklı birşey söylüyor banyoda nem oluyordur o kokuyordur diyorlar kirli çamaşır sepeti koku yapar diyorlar valla şaştım kaldım
evet kirli sepeti de koku yapabiliyo. ben banyo camını yaz kış kapatmıyorum buna rağmen hamileliğim boyunca kimsenin almadığı kokuları aldım

Süper olmuş o zaman bu :) odanda yatıracaksan sürekli 5-6 ay anne yanı seni idare eder. Ama odası ayrı olacak dersen büyüyebilen bir beşik alıp ileride büyütebilirsin uzun yıllar kullanılanilir olur. Biz heralde 4-5 yıl daha kullanırız eskimesine göre belki daha uzun süre

Dün yaptırdım açlık 83 glikozdan sonraki 113 cıktı, kontrole gittiğim zaman göstereceğim sonucu.
Sence nasıl canım?
Canım açlık zaten normal çıkmış yüklemeden sonraki de iyi çıkmış bence. Benim doktorum üst sınırın 140 olduğunu söylemişti. Üst sınırın baya altındasın sorun yoktur

İnşallah öyle olur canım. Hamileliğin en rahat döneminde evde oturduk şimdi en zor döneme girerken çalışmaya dönmekte çok zor olur
valla ne yalan söyleyeyim ben de öyle hissediyorum. işimi çok seviyorum ama öyle alıştım ki evin rahatına

merhabalar bulunduğunuz şehirde özel hastanelerde doğum ne kadar?Burda 10 bin genelde,tabi daha uyguna da var.özel de mi devlette mi doğum yapmayı planlıyorsunuz?Özelse ne kadar ?Biliyorum daha erken ama karar vermek gerek artık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…