- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.081
Ben de yaşıyorum diş ve diş eti problemleri hatta bi dişim çürümüş.Çok üzgünüm.Dönem dönem yokluyo resmen durduk yere sızlıyo dişim. 2 gün sonra bi bakıyorum hiçbişey yok. Sanki etlerim çekiliyo
Kızlar detaylidan geldim şimdi plesenta rahim agzindaymis zaten sütumde geliyordu doktor erken doğum riskin var yerinden kalkma dedi
Hic korkma canim plesenta rahim agzinda olup kanamasi olan cok tanidigim oldu gununde dogurdular hepsi ilerde yerde degistirebilir pilesante Allahin izniyle sende saglicakla alirsin bebegini kucagina dinlen iyice❤
Valla ağrıdan duramıyorum resmen şuan parol aldımBen de yaşıyorum diş ve diş eti problemleri hatta bi dişim çürümüş.Çok üzgünüm.
Diş eti çekilmesiyse paradontaksla fırçalayın gerçekten işe yarıyorValla ağrıdan duramıyorum resmen şuan parol aldımişin kötüsü hangi dişim neresi anlamıyorum bile sağ tarafım komple sızlıyo. İnşallah geçer ikimizinde en kısa sürede
Beni doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da açlığım normal çıktığı için 3 hafta dikkat etmemi söyledi. Yani pirinç ve tatlılar yeme dedi. Meyvelerden yeşil elma gibi ekşi olanları ye dedi. Ekmeği yediğinin yarısına indir dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. 3 hafta sonra 75gramlık şeker yüklemesi yapalım dedi. Eğer açlık da yüksek çıksaydı o zaman kesin şeker var diyebilirdik gibi konuştu. Ben de dikkat etmeye başladım. Çok zorlanıyırum özellikle karpun kavun gibi meyveleri yemeden edemiyorum. Hamile olup diyet yapmak çok zormuşEvet canım 50 gram yüklemesi 146 çıktı tokluk. Açlık 80di. Doktorum 140 sınır olduğunu söyledi. Bu yüzden 100lük ile tekrarlanacak. Sana doktorun ne önerdi?
Açlık şekerinin sınırı nedir biliyor musunuz? Benm 94 çıkmıştı acaba yüksek mi? Tok da yaptırıyım bari, nedense tatlı istiyor canım bu ara nedense. Halbukı sevmem.Beni doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da açlığım normal çıktığı için 3 hafta dikkat etmemi söyledi. Yani pirinç ve tatlılar yeme dedi. Meyvelerden yeşil elma gibi ekşi olanları ye dedi. Ekmeği yediğinin yarısına indir dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. 3 hafta sonra 75gramlık şeker yüklemesi yapalım dedi. Eğer açlık da yüksek çıksaydı o zaman kesin şeker var diyebilirdik gibi konuştu. Ben de dikkat etmeye başladım. Çok zorlanıyırum özellikle karpun kavun gibi meyveleri yemeden edemiyorum. Hamile olup diyet yapmak çok zormuş
Sen yemene kilo almana bak etrafta çok yiyorsun diyenleride ye ohh negüzelEvet dr bana çok zayıfsın böyle giderse sezaryan dedi çatı muaynesinde karar vercek inş normal olur
Dikkat et canım diyorum ya çok uğraşma göğüsünle felan da geliomu felan die inşallah vakti zamanında gelir sen içini ferah tut inşallahHayır canım lekelenme olmadi hiç 1.5 aydir sutum geliyor dün duş alacaktım mesela iki göğsümdende sut damliyordu 3 dakka falan surdu diyebilirim kafayi yicektim
Doktorum yoktu canım görüşemedim detayliyi yapan doktor bunları söyledi dr ayın 29unda gelecek o zaman göstereceğim sonuçları
Yok canım annemde ablamda son ay gelmiş hep benimki çok erken geldi işteerken doğumu tetiklermis sütün erken gelmesi
Canım İnşallah 75lik testte sıkıntı çıkmazda biraz daha rahat edersin ama yine dikkatli olursun. Evet hamileyken kendini sınırlandırmaya çalışmak çok zor. Bende bu süreçte biraz da fazla kilo aldım. O yüzden yediklerime bende dikkat ediyorum, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Herşey bebeklerimiz için inşallah sağlıcakla dünyaya gelirlerBeni doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da açlığım normal çıktığı için 3 hafta dikkat etmemi söyledi. Yani pirinç ve tatlılar yeme dedi. Meyvelerden yeşil elma gibi ekşi olanları ye dedi. Ekmeği yediğinin yarısına indir dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. 3 hafta sonra 75gramlık şeker yüklemesi yapalım dedi. Eğer açlık da yüksek çıksaydı o zaman kesin şeker var diyebilirdik gibi konuştu. Ben de dikkat etmeye başladım. Çok zorlanıyırum özellikle karpun kavun gibi meyveleri yemeden edemiyorum. Hamile olup diyet yapmak çok zormuş
Kesinlikle haklısın ben sepet beşiği çok seviyordum görüntü itibariyle çok yakın bir arkadaşım aldı ama kullanamadan bebeği büyüdü 1 ay yattı yatmadıİlk etaplar için anne yanı mantıklı ama 4 aya kalmadan hareketlenecek dönmelere başlayacak ve 6.aydan sonrada biraz tehlikeli olabilir. Ben park beşik kullandım kızımda oğluma da onu kullanacağım. 5-6aydan sonra alt kademesini kullanmaya başladık ve 1.5 yıl onda yattı. Şuan 3 yaşında yazın yazlığa gidince götürürüz yatabiliyo hala sığıyo. Sepet beşik almadıysanda bence boşa alma derim çok kısa süre kullanılıyor
Keşke bende uyuyabilsemallahım 5 dk içim geçmiş korkunç bir rüya gördüm evlerden ırak
Sen neden uyuyamıyorsun canımKeşke bende uyuyabilsem
Bilmiyorum ki tüm gün uykum var diye dolandım şimdi cin gibiyimSen neden uyuyamıyorsun canım
Benim de korona karantina derken uyku düzenim tepetaklak olduBilmiyorum ki tüm gün uykum var diye dolandım şimdi cin gibiyim
Bi yerde okumuştum biz hareketliyken uyoyomuş bebekler hatta o yüzden doğduklarında saklanırken kolay dalabiliyormuş anne karnındaki alışkanlıktan anne uyuyunca da genelde uyanık oluyolarmış şuan onlarınki daha düzenli bence içerde gerçi benimki anası gibi geceleri kıpır kıpır gündüzleri sakinBenim de korona karantina derken uyku düzenim tepetaklak oldu
Çocuğa da kötü örnek oluyorum
Arada bu saatlerde hareketlense de annecim şuan geceyi yaşıyoruz aslında uyumamız gerek diyorum
Benimki de gece bir tekme dans yapıyor korkutuyor beniBi yerde okumuştum biz hareketliyken uyoyomuş bebekler hatta o yüzden doğduklarında saklanırken kolay dalabiliyormuş anne karnındaki alışkanlıktan anne uyuyunca da genelde uyanık oluyolarmış şuan onlarınki daha düzenli bence içerde gerçi benimki anası gibi geceleri kıpır kıpır gündüzleri sakin
Benim sıpa da erkek ben her şeyden ürküyorum hiç hazır değilim vallaBenimki de gece bir tekme dans yapıyor korkutuyor beni
Ekstra olarak erkek bebeklerin daha gaz sancılı olduğunu duydukça ürkmüyor değilim
Gaz olacaksa kız erkek fark etmiypr. Lardeşimin oğlu vardı gaz nedir bilmiyor. Ben kızımda 1 yaşına kadar gaz sancısı çektim. Allahım inşallah gazsız olur bebeklerimizBenimki de gece bir tekme dans yapıyor korkutuyor beni
Ekstra olarak erkek bebeklerin daha gaz sancılı olduğunu duydukça ürkmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?