2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Ben de yaşıyorum diş ve diş eti problemleri hatta bi dişim çürümüş.Çok üzgünüm.
Valla ağrıdan duramıyorum resmen şuan parol aldım işin kötüsü hangi dişim neresi anlamıyorum bile sağ tarafım komple sızlıyo. İnşallah geçer ikimizinde en kısa sürede

Evet canım 50 gram yüklemesi 146 çıktı tokluk. Açlık 80di. Doktorum 140 sınır olduğunu söyledi. Bu yüzden 100lük ile tekrarlanacak. Sana doktorun ne önerdi?
Beni doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da açlığım normal çıktığı için 3 hafta dikkat etmemi söyledi. Yani pirinç ve tatlılar yeme dedi. Meyvelerden yeşil elma gibi ekşi olanları ye dedi. Ekmeği yediğinin yarısına indir dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. 3 hafta sonra 75gramlık şeker yüklemesi yapalım dedi. Eğer açlık da yüksek çıksaydı o zaman kesin şeker var diyebilirdik gibi konuştu. Ben de dikkat etmeye başladım. Çok zorlanıyırum özellikle karpun kavun gibi meyveleri yemeden edemiyorum. Hamile olup diyet yapmak çok zormuş

Açlık şekerinin sınırı nedir biliyor musunuz? Benm 94 çıkmıştı acaba yüksek mi? Tok da yaptırıyım bari, nedense tatlı istiyor canım bu ara nedense. Halbukı sevmem.

Dikkat et canım diyorum ya çok uğraşma göğüsünle felan da geliomu felan die inşallah vakti zamanında gelir sen içini ferah tut inşallah

Canım İnşallah 75lik testte sıkıntı çıkmazda biraz daha rahat edersin ama yine dikkatli olursun. Evet hamileyken kendini sınırlandırmaya çalışmak çok zor. Bende bu süreçte biraz da fazla kilo aldım. O yüzden yediklerime bende dikkat ediyorum, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Herşey bebeklerimiz için inşallah sağlıcakla dünyaya gelirler

Kesinlikle haklısın ben sepet beşiği çok seviyordum görüntü itibariyle çok yakın bir arkadaşım aldı ama kullanamadan bebeği büyüdü 1 ay yattı yatmadı
O teklif etti kullanır mısın diye bende yatak odam büyük ve müsait olduğu için kullanırım dedim
Eğer kendim beşik alacak olsaydım direk uzunca süre kullanabileceği ölçüde hem anne yanı olabilen beşiklerden alacaktım
Şimdi dediğim beşiği 3/5 ay daha sonra alacağız

Benim de korona karantina derken uyku düzenim tepetaklak oldu
Çocuğa da kötü örnek oluyorum
Arada bu saatlerde hareketlense de annecim şuan geceyi yaşıyoruz aslında uyumamız gerek diyorum
Bi yerde okumuştum biz hareketliyken uyoyomuş bebekler hatta o yüzden doğduklarında saklanırken kolay dalabiliyormuş anne karnındaki alışkanlıktan anne uyuyunca da genelde uyanık oluyolarmış şuan onlarınki daha düzenli bence içerde gerçi benimki anası gibi geceleri kıpır kıpır gündüzleri sakin

Benimki de gece bir tekme dans yapıyor korkutuyor beni
Ekstra olarak erkek bebeklerin daha gaz sancılı olduğunu duydukça ürkmüyor değilim

Benimki de gece bir tekme dans yapıyor korkutuyor beni
Ekstra olarak erkek bebeklerin daha gaz sancılı olduğunu duydukça ürkmüyor değilim
Gaz olacaksa kız erkek fark etmiypr. Lardeşimin oğlu vardı gaz nedir bilmiyor. Ben kızımda 1 yaşına kadar gaz sancısı çektim. Allahım inşallah gazsız olur bebeklerimiz buarada kızımda gaz için her şeyi kullandım sadece prebiyotik damla kullanmadım. Tek pişmanlığım o. Kardeşim onu kullanmıştı. Bu sefer kesinlikle prebiyotik damla kullanacağım. Bağırsak gelişimine yardımcı olarak gaz çıkarmalarını kolaylaştırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…