2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
özel için %70 devlet için %30 düşünüyorum. özel daha ağır basıyor. henüz fiyat araştırması yapmadım ama aşağı yukarı 10-15 bin arası değişiyordur sanırım.

Takibini yapmayan de genelde doğuma almıyor yalnız ona dikkat edin. Ayrıntılıyı başka hastanede yaptırdım doğum fiyatını sordum daha uygunsa orda yaptırayım diye bundan sonra takiplerinizi burda yaptırırsanız olur dediler.

Teşekkür ederim sizin de açlık normal ama glikozdan sonraki degerin sınırını bilmiyorum. Bir arkadaş 140 demişti.
Benim benim baya yüksek. Yapılan yere göre sınır değişiyor. Benimkinde sınır 170di. Dikkat etmeye çalışıyorum şuan. Tam olmuyor ama eski yemelerimi düşününce gayet iyi şuanda. Çok hamurişi tatlı yediğim için daha fazla ödemim vardı. Ellerim ayaklarım yanıyordu. Akşamları yemekten sonra uyuyakalıyordum. Vücudum hafifledi dikkat edince. Ama can yine de istiyor işte az az tadımlık yiyorum canımın istediklerini. 3 hafta sonra 75lik şeker yüklemesi yapılacak. İnşallah o zaman normla çıkar.

Bende devlet de yapmayı düşünüyorum canım özel diye dört dörtlük bi doğum olucak değil o kadar para yani bilmem biraz bana mantıklı gelmiyor ama tabi senin kararın canım

Tabi artık karar vermek gerekiyor.Ben özelle başladım sonra amniyosentez perinatolog derken tıp fakültesiyle devam ediyorum.O yüzden arada kaldım biraz.

Çok geçmiş olsun sonucuna çok sevindim hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişleri inşallah

10 15 bin çok değil mi yaa okadar para veremem özel rahatlık açısından ağır basıyor ama 10 bin çocuğuma oda dizerim yada birikim hesabı açmıştık ona eklerim DahA iyi açıkçası bizim burda 3-4 bini buluyor onu bile çok buluyorum küçük şehir kapabalik değil devleti güzel dootorlarinida beğeniyorum bende kararsızım özel devlet mi diye ama 10 bin olan şehir neresi kızlar çıkmış ya

istanbul mesela yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı bayağı bayağı ünlü bir hastanede. 12 bin cik bayıldılar

gerçi inanılmaz memnundu her şeyinden. kontrollerine de orada gidiyordu doğumu da orada yaptı. ben de düşünmüyor değilim

Kızlar biraz içimi dökeyim dedim. Dün tam 6ay olduk. Yaklaşık altı kilo aldım henüz çok belirgin bir karnım yok. Gören şaşırıyor gerçekten 6ay mı diye. Herkesten duyuyorum bir de kızım 5-6 gun geriden geliyordu en sonki ve onceki kontrollerde. Bulantilarimdan dolayi zamaninda vitamin folik asitlerimi duzenli icememistim. Bu dusunceler yasadiklarim canimi cok sikiyor. Bebeğim hakkında kaygı duyuyorum. Ona gerekli özeni gösteremedm diye kendimi suçlama psikolojisine girdim. Umarım içerde her şey yolundadır.

Kızlar bir bakın
Atletimin göğüs ucu kısmındaki ıslaklık hissi rahatsız etti flaş tutup baktım ve atletimde hem ıslaklık hem leke var
Sütüm mü gelmiş ?
Bu erken doğuma mı işaret
Merakla korktum aksi gibi sokağa çıkma yasağına denk geldi
Dünki atletimde de yine lekeler vardı ben ıslaklığı hissetmeden lekeyi görünce portakal suyu olmuştur da zannetmiştim

Eklentiler

• IMG_20200523_044031.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 59
hiç canını sıkma. 4. ayın başlarında benimki de 1 hafta gerideydi ve ben zerre bir şey yiyemiyordum. allaha şükür sonradan haftasını yakaladı daha sonra da geçti.

eğer yapabiliyorsan ağırlıklı olarak bebeğe kilo yapan şeyler tüket ❤

hiç bilmiyorum süt gelmesi ne demek ama mutlaka bilen kızlar vardır.

bak şöyle bişey buldum nette

Hiç kendini suçlayıp üzme, folik asit omurga gelişimi için içilen bir takviye ve bütün doktorlarda önermiyor zaten. İkiye ayrılmış durumdalar. Vitaminlere de çoğu doktor 12 haftadan önce başlatmıyor. Ki zaten bebek ilk 3 ay senin yediklerinden değil kanından besleniyor. Bebeğinin gelişimi 1 hafta geride olup sağlıkla doğum yapan bir çok tanıdığım var. Benimde ilk başlarda 5 gün geriden geliyordu ama zamanını yakalıyorlar. Kendini üzüp suçlarsan eğer bebeğinde mutsuz olur. O düşünceleri çıkar aklından canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…