- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.141
Giderlerinden geliyor olabilir canım. Giderlerine su dökmeyi dene, geçmezse üstlerini kapatmayı deneKızlar bana bi yardım edin ya banyomda geçmek bilmeyen bi koku var bunun sebebi ne ki niye olur yani hala çözemedim
Ben dişçimle görüştüm kapalıymış, antibiyotik önerdi bana. Dün sabrettim içmedim ama bugün mecbur alacağım sanırım. Kadın doğumcumada danıştım kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değilBenimde sağ taraf komple ağrıyordu,diş ipi sayesinde ağrıyan dişi buldum ve çürümüş.Sanki diş eti çekilmesi de var gibi.sağol inşallah geçer.
Canım içini rahatlatacak bişe söyleyim önceki gün doktor kontrolüm vardı bu geriden gelme konusuna özellikle Değindim . Ve doktorum biz bir iki haftayı normal görürüz dedi benim bebeğinde on gün geriden geliyordu normal görüyormuş zaten son aylarda yakalarlar o gelişimi dedi sıkma canını bende ilk başta çok takıyordum dün doktorum beni rahatlattı .sende rahat ol :)Kızlar biraz içimi dökeyim dedim. Dün tam 6ay olduk. Yaklaşık altı kilo aldım henüz çok belirgin bir karnım yok. Gören şaşırıyor gerçekten 6ay mı diye. Herkesten duyuyorum bir de kızım 5-6 gun geriden geliyordu en sonki ve onceki kontrollerde. Bulantilarimdan dolayi zamaninda vitamin folik asitlerimi duzenli icememistim. Bu dusunceler yasadiklarim canimi cok sikiyor. Bebeğim hakkında kaygı duyuyorum. Ona gerekli özeni gösteremedm diye kendimi suçlama psikolojisine girdim. Umarım içerde her şey yolundadır.
Valla bilmiyorum ama çok çektim kızımda o kabuslardanevet aynen öyle. çok renkli ve gerçekçi oluyorlar bi de. sebebi ne acaba
Canım sarı lekelerin süt olduğunu sanmıyorum. Göğüs ucunda yara var mı? Sızıntıyı o yapıp yarada akmış olabilir. Benimde sağ göğsümün ucu yara gibi ve dokunduğumda nemli. Geçen günde sarı kabuk gibi bişi çıktı ucundan. Ama hiç seninki kadar olmadı tabi. Ayrıca 1-2 kere süt gelmiş olsa bile hemen doğuruluyor diye birşey yok. Aklına kötüyü getirme derim. Bayram sonrası doktorunla görüş o seni rahatlatacaktırKızlar bir bakın
Atletimin göğüs ucu kısmındaki ıslaklık hissi rahatsız etti flaş tutup baktım ve atletimde hem ıslaklık hem leke var
Sütüm mü gelmiş ?
Bu erken doğuma mı işaret
Merakla korktum aksi gibi sokağa çıkma yasağına denk geldi
Dünki atletimde de yine lekeler vardı ben ıslaklığı hissetmeden lekeyi görünce portakal suyu olmuştur da zannetmiştim
Çok geçmiş olsun benim ağrım hafifledi biraz şükür.Ben dişçimle görüştüm kapalıymış, antibiyotik önerdi bana. Dün sabrettim içmedim ama bugün mecbur alacağım sanırım. Kadın doğumcumada danıştım kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değil
Teşekkürler canım bende gece okumuştum ama sizlerden de başıma gelen var mı diye sorayım dedim
bak şöyle bişey buldum nette
Yok kuzum göğüs ucumda yara kabuk yok eminim ilk gelen süt netten okuduğum bilgiler kadarıylaCanım sarı lekelerin süt olduğunu sanmıyorum. Göğüs ucunda yara var mı? Sızıntıyı o yapıp yarada akmış olabilir. Benimde sağ göğsümün ucu yara gibi ve dokunduğumda nemli. Geçen günde sarı kabuk gibi bişi çıktı ucundan. Ama hiç seninki kadar olmadı tabi. Ayrıca 1-2 kere süt gelmiş olsa bile hemen doğuruluyor diye birşey yok. Aklına kötüyü getirme derim. Bayram sonrası doktorunla görüş o seni rahatlatacaktır
hiç canını sıkma. 4. ayın başlarında benimki de 1 hafta gerideydi ve ben zerre bir şey yiyemiyordum. allaha şükür sonradan haftasını yakaladı daha sonra da geçti.
eğer yapabiliyorsan ağırlıklı olarak bebeğe kilo yapan şeyler tüket ❤
Hiç kendini suçlayıp üzme, folik asit omurga gelişimi için içilen bir takviye ve bütün doktorlarda önermiyor zaten. İkiye ayrılmış durumdalar. Vitaminlere de çoğu doktor 12 haftadan önce başlatmıyor. Ki zaten bebek ilk 3 ay senin yediklerinden değil kanından besleniyor. Bebeğinin gelişimi 1 hafta geride olup sağlıkla doğum yapan bir çok tanıdığım var. Benimde ilk başlarda 5 gün geriden geliyordu ama zamanını yakalıyorlar. Kendini üzüp suçlarsan eğer bebeğinde mutsuz olur. O düşünceleri çıkar aklından canım
Canım içini rahatlatacak bişe söyleyim önceki gün doktor kontrolüm vardı bu geriden gelme konusuna özellikle Değindim . Ve doktorum biz bir iki haftayı normal görürüz dedi benim bebeğinde on gün geriden geliyordu normal görüyormuş zaten son aylarda yakalarlar o gelişimi dedi sıkma canını bende ilk başta çok takıyordum dün doktorum beni rahatlattı .sende rahat ol :)
gerçekten öyle bir başkasından duymak destek görmek ilaç gibi geliyor. sen de iyi ki varsın ❤cevaplarınız için tesekkürler kızlar aslında bunlar bilmediğim şeyler değil ama başkasından duymak daha huzur verici daha rahatlatıcı. burda herkes birbirine destek oluyor bir şekilde iyi ki varsınız.
Selamlar, şuan hala idari izin devam ediyor mu hamileler için?Sadece Sağlık Bakanlığı hamilelerin idari izinlerini iptal ettibizim hamileliğimiz hamilelik değil sanki virüsün en çok olabileceği yere kurbanlık koyun gibi atıyorlar bizi. Diğerlerine izin var sağlık çalışanı gebeye yok üstelik kendi iznimizi kullanma hakkımız bile yok sanki bağışıklığımız çok yerindeymiş gibi ,ya bulantıdan yemek yemeyi geç su bile içemiyoruz
Inşallah yeter ki sağlık olsun gebelik şekeri biraz da yediklerimizle ilgili. Hamur işi ben de seviyorum ama gebelikten sonra 7 kg verdim ben ve alamıyorum. Çok yiyemiyorum tıkıyor, belki bu yüzden sınırın icin de çıkmış olabilir.Benim benim baya yüksek. Yapılan yere göre sınır değişiyor. Benimkinde sınır 170di. Dikkat etmeye çalışıyorum şuan. Tam olmuyor ama eski yemelerimi düşününce gayet iyi şuanda. Çok hamurişi tatlı yediğim için daha fazla ödemim vardı. Ellerim ayaklarım yanıyordu. Akşamları yemekten sonra uyuyakalıyordum. Vücudum hafifledi dikkat edince. Ama can yine de istiyorişte az az tadımlık yiyorum canımın istediklerini. 3 hafta sonra 75lik şeker yüklemesi yapılacak. İnşallah o zaman normla çıkar.
Çok teşekkür ederim canımGiderlerinden geliyor olabilir canım. Giderlerine su dökmeyi dene, geçmezse üstlerini kapatmayı dene
Sürekli telefondayım umarım zararı yoktur.Kizlar bu karantina gunlerinde daha cok telefonla ugrasmaya basladim kitap cok okurdum azalttim bide hamilelik internetten arastirma filan daliyorum baya zaman gecmis sonra bas agrisi yapiyor bebege zarar verir mi diye dusunuyorum radyosyondan dolayi azaltmaya basladim telefonla gecen zamani sizde cok zaman geciriyomusunuz telde?
Benimde elimden düşmüyo telefonKizlar bu karantina gunlerinde daha cok telefonla ugrasmaya basladim kitap cok okurdum azalttim bide hamilelik internetten arastirma filan daliyorum baya zaman gecmis sonra bas agrisi yapiyor bebege zarar verir mi diye dusunuyorum radyosyondan dolayi azaltmaya basladim telefonla gecen zamani sizde cok zaman geciriyomusunuz telde?
evinizde çifte bayram oldu allaha şükürBebegimizin bagirsaginda ve kalbindeki parlakliktan ötürü fetal dna testimizin sonucu bugun geldi cok sukur temiz cikti. Down sendromu yokmus.cok mutlu olduk bayram uzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?