2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimde sağ taraf komple ağrıyordu,diş ipi sayesinde ağrıyan dişi buldum ve çürümüş.Sanki diş eti çekilmesi de var gibi.sağol inşallah geçer.
Ben dişçimle görüştüm kapalıymış, antibiyotik önerdi bana. Dün sabrettim içmedim ama bugün mecbur alacağım sanırım. Kadın doğumcumada danıştım kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değil

Canım içini rahatlatacak bişe söyleyim önceki gün doktor kontrolüm vardı bu geriden gelme konusuna özellikle Değindim . Ve doktorum biz bir iki haftayı normal görürüz dedi benim bebeğinde on gün geriden geliyordu normal görüyormuş zaten son aylarda yakalarlar o gelişimi dedi sıkma canını bende ilk başta çok takıyordum dün doktorum beni rahatlattı .sende rahat ol :)

Canım sarı lekelerin süt olduğunu sanmıyorum. Göğüs ucunda yara var mı? Sızıntıyı o yapıp yarada akmış olabilir. Benimde sağ göğsümün ucu yara gibi ve dokunduğumda nemli. Geçen günde sarı kabuk gibi bişi çıktı ucundan. Ama hiç seninki kadar olmadı tabi. Ayrıca 1-2 kere süt gelmiş olsa bile hemen doğuruluyor diye birşey yok. Aklına kötüyü getirme derim. Bayram sonrası doktorunla görüş o seni rahatlatacaktır

Çok geçmiş olsun benim ağrım hafifledi biraz şükür.

Yok kuzum göğüs ucumda yara kabuk yok eminim ilk gelen süt netten okuduğum bilgiler kadarıyla

cevaplarınız için tesekkürler kızlar aslında bunlar bilmediğim şeyler değil ama başkasından duymak daha huzur verici daha rahatlatıcı. burda herkes birbirine destek oluyor bir şekilde iyi ki varsınız.

cevaplarınız için tesekkürler kızlar aslında bunlar bilmediğim şeyler değil ama başkasından duymak daha huzur verici daha rahatlatıcı. burda herkes birbirine destek oluyor bir şekilde iyi ki varsınız.
gerçekten öyle bir başkasından duymak destek görmek ilaç gibi geliyor. sen de iyi ki varsın ❤

Selamlar, şuan hala idari izin devam ediyor mu hamileler için?

Inşallah yeter ki sağlık olsun gebelik şekeri biraz da yediklerimizle ilgili. Hamur işi ben de seviyorum ama gebelikten sonra 7 kg verdim ben ve alamıyorum. Çok yiyemiyorum tıkıyor, belki bu yüzden sınırın icin de çıkmış olabilir.

Kizlar bu karantina gunlerinde daha cok telefonla ugrasmaya basladim kitap cok okurdum azalttim bide hamilelik internetten arastirma filan daliyorum baya zaman gecmis sonra bas agrisi yapiyor bebege zarar verir mi diye dusunuyorum radyosyondan dolayi azaltmaya basladim telefonla gecen zamani sizde cok zaman geciriyomusunuz telde?

Sürekli telefondayım umarım zararı yoktur.

Benimde elimden düşmüyo telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…