2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hepimiz bir şekilde radyasyona maruz kalıyoruz ki. evdeki wifilar tv ler telefonlar pc ler çalıştığımız yerlerdeki aletler vs. zarar vereceğini sanmıyorum ben

yalnız ben de aynı şekilde azalttım okumayı. halbuki tv de izlemiyorum çok fazla sanırım telefona dalıyorum ben de.

Teşekkürler canım bende gece okumuştum ama sizlerden de başıma gelen var mı diye sorayım dedim
Canm normal hiç kafana takma. Benim de diğer gebeliklerde gelirdi. Özellikle yan yattığımda sıkışrdı galiba gelirdi . Dediğin gibi sarı renkte olurdu. Erken doğum felan da olmadı bişey olmaz Allah'ın izniyle İnşallah

Canim benim bilirim o korkuyu kanama durmus Allah izniyle bisey olmaz plesantayla ilgili olabilir saglicakla alirsin ins bebegini kucagina kendimde yasadigim icin boyle bisey gorunce etkileniyorum inanki icten dua ettim sana bebegine ❤
merhaba plesanta previa yi sizdemi yasadnz. ben 12. hafta
daym ve bu teshis kondu yol gostericek birini ariyorm

Benim 16. Haftada cok yogun degildi ama kanamam oldu plesanta normaldi sanirim iliskiden dolayi oldu baska hersey normaldi daha olmadi sonrasinda ama yakin arkadasim yasadi plesanta ondeydi uc kere yogun kanama yasadi hep bebek gitti dedik ama doguma yakin plesanta yer degistirdi normal dogum oldu simdi 1 yasinda kiz stres yapma sende saglicakla alirsin kucagina emenim.

Kızlar beşik için uyku seti alan/bakan var mı? Nerelere bakmalıyım, instagramım aylardır kapalı açmak da istemiyorum ama bildiğiniz güzel, kaliteli hesaplar varsa önerilere açığım

Kızlar beşik için uyku seti alan/bakan var mı? Nerelere bakmalıyım, instagramım aylardır kapalı açmak da istemiyorum ama bildiğiniz güzel, kaliteli hesaplar varsa önerilere açığım
ben aldım uyku setleri. 4 tane nevresim almıştım onlara uygun da set aldım. yerel bi mağazadan aldım ama adres veremeyeceğim o yüzden

İlk defa benim de başıma geldi diyen biri oldu
Evet dün gece yan yatarken hissettim ilk ama şimdi ayaktayken geldiğini hissettim
Benim göğüslerim küçük diye ben evde sütyen kullanmıyorum ama artık bu ıslaklık hissi rahatsız ettiği için ya yarım atlet yada sporcu sütyeni ile göğüs pedi kullanırım
Mesela 25 haftada geldi benim sizin ne zman gelmişti hatırlar mısınız

Göbek birleşmedi hala Sarkan Kısım Ayrı mide ayrı gelişiyor. Sağlık olsun

Arkadaşım yaşadı. Son aylarda hiç kg almadan bebeğin plesantaya baskısını önlemek bakımından dikkat etti. Çoğunluk uzandı. 38. Hafta da heran kanama ile doğum başlar endişesi ile alındı bebek. Gayet güzeller ikisinde:) sizde korkmayın Allah esirger yavrularımızı. Denilene uyun kafi

ben henuz 12. haftadaym insallah yukari cekilir

Kilo almıyorum zaten dikkat etmeye devam etsem kanama azalır mı? Bu sıralar kanamasın diye neden kanıyor diye sürekli düşünüyorum. Kocam da senle ilgisi yok kanamanın, yanlış bir şey yapmıyorsun diyor ama ben yine de endişeleniyorum.
38. haftayı görsem ben de. En büyük duam o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…