2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sokapa çıkma yasağı dahilinde acil bi durum olduğunda hastaneye gidebiliyormuyuz bilgisi olan var mı? Çevrilince polisler sıkıntı yapıyormu?

Kızlar sokapa çıkma yasağı dahilinde acil bi durum olduğunda hastaneye gidebiliyormuyuz bilgisi olan var mı? Çevrilince polisler sıkıntı yapıyormu?
Ben gitmiştim ambulansla özel araçla döndüm polise denk gelmedim gelsem acil barkodunu göstercektim. Ama Allah göstermesin

Hatırladığım kadarıyla 6 aylık felandi. Bu aylar.gogus pedi almıştım ben . Genelde üstüne yattigim zamanlar gelirdi. Bugünlerde benim ablamda hamile onun da göğsünde n gelmiş 4 aylık onunki. Tüp bebek ve 19yil sonra oldu. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar benim akıntım çok oluyodu zaten bazende baya bi su geliyodu arkadaşıma anlattım sızıntı olabilir dedi dr mesaj attım kaç haftalık dedi daha cevap yok var mı bi fikriniz çok tedirgin oldum

Kızlar benim akıntım çok oluyodu zaten bazende baya bi su geliyodu arkadaşıma anlattım sızıntı olabilir dedi dr mesaj attım kaç haftalık dedi daha cevap yok var mı bi fikriniz çok tedirgin oldum
Aynısını yaşıyorum, daha bugün eşime bahsettim hatta acaba su mu geliyo diye ama daha sormadım doktoruma, randevuya 3 hafta var

Akıntın nasıl canım benim suyumun az olduğunu söyledi ama sızma mı yoksa kendisi mı artmadı bilmiyorum ama son zamanlarda benimde akıntın arttı iç çamaşırıma bulaşıp kuruyunca bembeyaz bir leke kalıyor birde bebek hareketleri nasıl hissediyor musun

öyle bişey oluyo muymuş ya

akıntının kıvamı ne gibiydi?
Sızıntı olabiliyor canım kaç gündür çok araştırıyorum suyum az dediği için bizin haftalarda suyu sızmayı bırak gelen bile oluyor bazisinin sızıyormuş yavaş yavaş her çeşit şey var yani

ay inanmıyorum hiç duymamıştım. ne yaşayanı ne olayın kendisini iyi oldu denk geldiğim. allah korusun öyle bir şey değildir inşallah.

ay inanmıyorum hiç duymamıştım. ne yaşayanı ne olayın kendisini iyi oldu denk geldiğim. allah korusun öyle bir şey değildir inşallah.
İnşAllah canım burada okudum haftasına bağlı olarak bebekleri yaşayanlar var çünkü 27.haftada gelmiş mesela birinin onun bebeği yaşamış rabbim ömür verecekse veriyor işte ama bizde endişeleniyoruz suyun az dediği günden beri neler neler araştırdım doktor tezleridir tıp fakültesinin sunularıdır okuyorum mesela bizim suyu ölçüp ona göre diyorlar gr olarak değil mm olarak ölçülüyor benim 51 mm gelmiş suyum tek taraflı ölçtüğü kısımda ama soruyorum normali kaç bana söylemiyor bulamıyorum da hangi hafta kaç mm olması lazım diye bakalım İnşAllah yükselir benim suyum diğer kızlarında gelen sadece akıntıdır rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin saglıcakla

Iyi dusun iyi olur canim Allahin izniyle biliyorum insan cok stres yapiyor ama bebek ve senin icin iyi degil ins gun gelecek hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza alacagiz ins

Kizlar slm hepinize size bisey sormak istiyorum iki gundur idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim okadar da dikkat ediyorum ve asagi dogru baski hissediyorum acaba enfeksiyondan mi yoksa baska biseymi bu haftalarda baski hisedeniniz var mi?

Kizlar slm hepinize size bisey sormak istiyorum iki gundur idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim okadar da dikkat ediyorum ve asagi dogru baski hissediyorum acaba enfeksiyondan mi yoksa baska biseymi bu haftalarda baski hisedeniniz var mi?
Bende de dünden beri bi baskı var. Gece doktoruma yazdım . Ama kanama ve akıntı olmadığı için çok önemli olmadığını söyledi. Ağrım da çok olmadığı için sadece hafif bir baskı hissediyorum.Bugün de aradı devam ediyor mu diye ama daha iyi hissettiğimi söyledim.Normalde cuma randevum vardı çarşambaya çağırdı.

Iyi dusun iyi olur canim Allahin izniyle biliyorum insan cok stres yapiyor ama bebek ve senin icin iyi degil ins gun gelecek hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza alacagiz ins
İnşAllah canım ama ister istemez acaba ne yapsam iyi gelir diye başlıyorum düşünmeye sonra onu düşünürken başka şey ötekini düşünürken daha başka şey geliyor aklıma araştır araştır beynim yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…