2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
amin canım benim hepimize nasip etsin inşallah

suyu az olanlara havuş suyu tavsiye ediyorlar aklında bulunsun. kontrole gittiğimde ben de ölçtüreceğim.

Kizlar slm hepinize size bisey sormak istiyorum iki gundur idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim okadar da dikkat ediyorum ve asagi dogru baski hissediyorum acaba enfeksiyondan mi yoksa baska biseymi bu haftalarda baski hisedeniniz var mi?
Baskı nasıl oluyor ? Tuvalete otrçurduğumda baskı hissediyorum bende ama herlde göbek büyüğü için diye düşündüm

Tam olarak ne yasıyosun canım bebek hareketleri nasıl

Bebek son derece hareketli resmen çıkarın beni burdan diyo ama akıntı işi canımı sıkacak kadar çok geçen gün çömeldim çamaşır makinesini ayarlıyordum ve resmen altıma yapmışım gibi ıslaklık hissettim mesela günlerdir böyle bu durum

Hareketli olması iyi bir durum canım genelde su azalınca bebek hareketide azalıyormuş çünkü belki akıntı filandır doktor diyordu youtube da dinledim mantar enfeksiyonu bazen su şeklinde akıntı getirebilir hamilelikte diye

Kızlar benim akıntım çok oluyodu zaten bazende baya bi su geliyodu arkadaşıma anlattım sızıntı olabilir dedi dr mesaj attım kaç haftalık dedi daha cevap yok var mı bi fikriniz çok tedirgin oldum
Ben sordum druma gebelikte akıntı normalmiş koku olmadığı sürece..ama su gibi sızıntıyı bilemicem

Acile devlete gittim gitmez olaydım alttan muayene yaptılar çatalı görünce gerildim zaten soyun dedi karnımdan dolayı zor soyunup giyiniyorum oturmama izin vermedi tek ayak üstünde soyunup giyincem diye uğraşıyorum hadi çabuk ol hadi durma çabuk çabuk diye diye iyice gerdi çok kasıldım bacağım hareket etmedi canım yanınca inledim çok kasıyorsun kendini diyo e görüyon kasıldım ne acele ettiriyon. Sonra baktı içime bişi soktu enfeksiyon dolu dedi hadi giyin giyin diye acele ettirmeye başldı dr geldi dedi bende artık beklesin biraz yapcak bişi yok dedim dra matmazel biraz yavaş diyo... Allah düşürmesin bunların eline ismi olmadan cimere şikayet edebiliyoz mu acaba

alttan muayene istemediğini söyledin mi? ne biçim ilgi alaka bu şaka gibi. pandemi hastanesi miydi gittiğin yer?

Herşeyi geçtim de neden alttan muayene ? Ve bu ileri ki haftalarda ne gerek vardı da alttan muayeneye ?

Ayy Allahın cezaları, isim biliyorsan hiç saklama ismen şikayet et. Saygısız mahluklar

Paran yoksa yada hastaneye bukadar çok para ödemek istemiyoruz diye butür şeylere maruz kalmak beni çok üzüyor sanki bedava hayrına bakıyor yada zorla çalışma ozaman orda Allah ıslah etsin aslında vericeksin cevabını bizdede hata saygılı olalım diyoruz korkuyoruz sonra kötü bir tedavi yapar bişey der diye gerçi ozellerdede buna maruz kalinabiliyor ama sadece Allah işini hakkıyla yapanlara hep denk getirsin diye dua ediyorum..

Kızlar bişey sorucam çatı muanesi nasıl yapılıyor yani normal doğuma uygun mu diye bakılması nasip oluyor

Başka türlü anlaşılmaz dedi tek hastane başka kadın doğumcu ya da ebe yok tamam dedim bende. Zararlı mı
Bende 1 ay önce bi hafif kanama gibi görünce gittiğimde banada alttan bakmıştı enfeksiyon var mı diye erken doğum riski var mı diye yani ultrasyonda bebeğe de bakmıştı ama alttan da bakmıştı zararı var mıymış bende bilmiyordum

Arkadaşlar muameleyle alakalı değil ama alttan muayene ile ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Bazı acil durumlar gebeliğin kaçıncı haftasında olursak olalım en iyi alttan muayene ile teşhis edilir. Enfeksiyon gibi, rahim ağzı yetmezliği gibi... örnek çok. O yüzden illa alttan muayene istemiyorum diyorsanız "vajinal muayene istemiyorum, riskleri ve eksik teşhis durumunu biliyor ve kabul ediyorum" diye kağıt yazın götürün. Böylece alttan muayene olmadığınız için Allah korusun bebeğe veya size bişey olursa sorumluluğu kendiniz almış olursunuz kimsenin başı ağrımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…