2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gelişmiş ülkelerde gebe takipleri aylık yapılıyor.onda da bizimki gibi habire ultrason yapılmıyor hatta rutinde gebelik boyunca 3 kere yapılır. Fazla kontrol ve fazla ultrason arttıkça gereksiz sezaryen oranının da arttığı bulunmuş aslında. Bizim ülkemizde sayılar çok abartı yüksek. Yani sorun yoksa az kontrol daha bile iyi Bu pandemi zamanında en güzeli doktora gidebildiğimiz kadar az gitmek. Tabi ek takip gerektiren bir sorun yoksa.

geçmiş olsun arkadaşım. Şikayetiniz neydi tam olarak

Kesinlikle aylık kontrol olması lazım..
Iyi yaptin değiştirmekle..
Medipole gidiyodun galiba dimi..
Bende memleketteyim ay başı gibi donucem..ve umarim ayni hastanedeki druma muayne olabilirim..
Burda da ayni şekilde aylık kontrollerime devam ediyorum..

Olmazsa da alternatif dusunucez artik..
Hangi hastane hangi dr cnm merak ettim

ECZANELERDE gelen sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını anlamamız için ped var diye duydum.

ECZANELERDE gelen sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını anlamamız için ped var diye duydum.

Allah Allah çok şaşırdım hiç bilmiyordum bunu, bakalım bugün tüm gün hastanedeyim ne çıkacak...

O kadar içime sinmiyordu ki o muayene aralıkları... Evet canım Pendik medipoldeydim şifaya geçtim, Nilüfer hanımdayım artık. Allahtan 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu için bu hastaneye gelmişim. Bana dosya açılmıştı ve 2 ayı geçtiği için zaten buranın takipli hastası olmuşum, bugün öğrendim. Dolayısıyla 2bin olan doğum ücreti 1350ye inmiş bizim için.

Resmen olanda hayır var oldu bu

75lik şeker tarama testi için bekliyorum, kan verdim sonucuna göre yükleme yapılacak. Mesela bana aile hekimim şeker yüklemesi yaptırma gerek yok demişti ama kadın doğum doktorum "Onlar bu konuda yorum yapamazlar kesinlikle yaptırmalısın." dedi.

Bu doktorlar arası farklılıklar bazen yorucu olmuyor mu

Sen İstanbulda mısın canım

Kızlar yarın devlet hastanesinde randevum var ve şeker yükleme testinin yapılması gereken haftadayım devlet hastanesinde yaptıranlar var mı acaba doktora benim mi söylemem lazım yaptırmak istiyorum diye

Kızlar bugün tekrar doktora gittim normalde özelde gitmiştim ama bizim şehirde sadece 1 tane özel var içindede 3 tane kadın doğumcu var zaten dedim birde devlete gideyim o ne diyecek baktı suyun şuan iyi yeter sana dedi karnımdan daha aşağıya bakarak rahim ağzını kontrol etti oda kapalı şuan dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama sen yinede daha sık gel kontrol altında ol nolur nolmaz dedi. Havuç suyu mu işe yaradı yoksa iki doktor için aynı sıvı miktarı farklı şey mı ifade ediyor bilmiyorum. Ama birazda olsa içim rahatladı özeldekine bir daha gideceğim 2 3 hafta sonra tekrar ölçsün bakalım havuç suyunuda içmeye devam edeceğim bu süreçte ne olur ne olmaz

evet havuç suyunu içmeye devam et. normal suyu da bol tüketmeye çalış bak güzel şeyler söylemiş doktor da çok şükür

Kızlar merhaba 23+1 deyim. Bugün ayrıntılı ultrason için çıkmışken dışarı e bebek e uğradık. Sıradan fikir amaçlı bir gezintiydi bebek arabalarına baktık. Çoğu arabada indirim var. 8 hazirandan itibaren de minimum %20 olmak üzere gümrük vergisi geliyormuş bebek arabalarına. İnternet sitelerinde ve instagram sayfalarında yazıyor e bebek için. Aklınızda olsun. Başladıysanız alışverişe ciddi bir fiyat artışı olacak dedi çalışanlar

Coronanın acısını her şeyden çıkaracaklar anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…