- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.241
kasılmalar annesi baskının adıKizlar slm hepinize size bisey sormak istiyorum iki gundur idrar yolu enfeksiyonu oldum sanirim okadar da dikkat ediyorum ve asagi dogru baski hissediyorum acaba enfeksiyondan mi yoksa baska biseymi bu haftalarda baski hisedeniniz var mi?
geçmiş olsun arkadaşım. Şikayetiniz neydi tam olarakAcile devlete gittim gitmez olaydım alttan muayene yaptılar çatalı görünce gerildim zaten soyun dedi karnımdan dolayı zor soyunup giyiniyorum oturmama izin vermedi tek ayak üstünde soyunup giyincem diye uğraşıyorum hadi çabuk ol hadi durma çabuk çabuk diye diye iyice gerdi çok kasıldım bacağım hareket etmedi canım yanınca inledim çok kasıyorsun kendini diyo e görüyon kasıldım ne acele ettiriyon. Sonra baktı içime bişi soktu enfeksiyon dolu dedi hadi giyin giyin diye acele ettirmeye başldı dr geldi dedi bende artık beklesin biraz yapcak bişi yok dedim dra matmazel biraz yavaş diyo... Allah düşürmesin bunların eline ismi olmadan cimere şikayet edebiliyoz mu acaba
2 parmağı rahim ağzına doğru ittirip ölçüyor az acılınasıl oluyor peki muayene?
Kesinlikle aylık kontrol olması lazım..Kızlar ben doktorumu değiştirdim bugün itibariyle, kendisiyle son görüşmemiz şubat sonundaydı ve o günden sonra koronaydı, sokağa çıkma yasağıydı derken görüşemedik o da bana gelme dedi zaten. Ki bir doktorun muayene aralığını bu kadar uzun tutması bana çok tuhaf geliyor o ayrı mesele. Başka bir doktora gitmeye başladım o da aksine o kadar ilgili ki, dün akıntıyla ilgili bir şey sormak için yazmıştım bana hemen seni2 yarın görmeliyim yazdı bilgilendirmeyi de yaptı.
İki ayrı özel doktoru bunlar, benim de tercihim ilgili olandan yana tabi ki.
Sizin muayeneler nasıl gidiyor, ne sıklıkla gidiyorsunuz?
ECZANELERDE gelen sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını anlamamız için ped var diye duydum.Bebek son derece hareketli resmen çıkarın beni burdan diyoama akıntı işi canımı sıkacak kadar çok geçen gün çömeldim çamaşır makinesini ayarlıyordum ve resmen altıma yapmışım gibi ıslaklık hissettim mesela günlerdir böyle bu durum
ECZANELERDE gelen sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını anlamamız için ped var diye duydum.
Kesinlikle aylık kontrol olması lazım..
Iyi yaptin değiştirmekle..
Medipole gidiyodun galiba dimi..
Bende memleketteyim ay başı gibi donucem..ve umarim ayni hastanedeki druma muayne olabilirim..
Burda da ayni şekilde aylık kontrollerime devam ediyorum..
Olmazsa da alternatif dusunucez artik..
Hangi hastane hangi dr cnm merak ettim
Kesinlikle aylık kontrol olması lazım..
Iyi yaptin değiştirmekle..
Medipole gidiyodun galiba dimi..
Bende memleketteyim ay başı gibi donucem..ve umarim ayni hastanedeki druma muayne olabilirim..
Burda da ayni şekilde aylık kontrollerime devam ediyorum..
Olmazsa da alternatif dusunucez artik..
Hangi hastane hangi dr cnm merak ettim
evet havuç suyunu içmeye devam et. normal suyu da bol tüketmeye çalış bak güzel şeyler söylemiş doktor da çok şükürKızlar bugün tekrar doktora gittim normalde özelde gitmiştim ama bizim şehirde sadece 1 tane özel var içindede 3 tane kadın doğumcu var zaten dedim birde devlete gideyim o ne diyecek baktı suyun şuan iyi yeter sana dedi karnımdan daha aşağıya bakarak rahim ağzını kontrol etti oda kapalı şuan dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama sen yinede daha sık gel kontrol altında ol nolur nolmaz dedi. Havuç suyu mu işe yaradı yoksa iki doktor için aynı sıvı miktarı farklı şey mı ifade ediyor bilmiyorum. Ama birazda olsa içim rahatladı özeldekine bir daha gideceğim 2 3 hafta sonra tekrar ölçsün bakalım havuç suyunuda içmeye devam edeceğim bu süreçte ne olur ne olmaz
Merhaba bebeginizin cinsiyeti belli oldu mu?Kızlar benim de akintim var su gibi herhalde bu haftalarda normal herkes aynı şikayeti yazmis bide bebek aşağı da gibi orda hissediyorum hareketi
Coronanın acısını her şeyden çıkaracaklar anlaşılanKızlar merhaba 23+1 deyim. Bugün ayrıntılı ultrason için çıkmışken dışarı e bebek e uğradık. Sıradan fikir amaçlı bir gezintiydi bebek arabalarına baktık. Çoğu arabada indirim var. 8 hazirandan itibaren de minimum %20 olmak üzere gümrük vergisi geliyormuş bebek arabalarına. İnternet sitelerinde ve instagram sayfalarında yazıyor e bebek için. Aklınızda olsun. Başladıysanız alışverişe ciddi bir fiyat artışı olacak dedi çalışanlar
7li var bende parmakla iticekmişsin yapamıyorum bi türlü çok büyüdü gözümdeKimisi kaygan kimisi değil. 6lı olan çok zordu :)
Kaygan mı normal ağrı kesici haplar gibi mat mı? Bir şekilde olacak kuzu. Kendin yapacağın çok acıyacağını sanmam. İtebildiğin kadar içeri iteceksin sonuçta7li var bende parmakla iticekmişsin yapamıyorum bi türlü çok büyüdü gözümde
Büyük bi hap gibi eşim itse olurmu ki kendim yapsam daha mı kolay. Analık ne zormuşKaygan mı normal ağrı kesici haplar gibi mat mı? Bir şekilde olacak kuzu. Kendin yapacağın çok acıyacağını sanmam. İtebildiğin kadar içeri iteceksin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?